Ali vam je pomembna izobrazba pri partnerju?
Povejte ali vam je pomembna stopnja izobrazbe pri partnerju? Je pomembno kakšno službo ima in plačo dobi?
Ne. Eden je bil brezposeln skoraj 50% casa ko sva bila skupaj (12 let). Drugi je rokodelec, brez izobrazbe.
Partnerja nimam zaradi diplom in spričeval, še manj zaradi denarja ker znam skrbet sama zase.
Tudi jaz ne. Veliko njih pa gleda na to. Če je eden bolj izobražen ali z precej boljšo plačo je v veliko primerih problem. Meni je to žalostno. Zato sprašujem kako drugi gledate na te stvari.
Tudi jaz ne. Veliko njih pa gleda na to. Če je eden bolj izobražen ali z precej boljšo plačo je v veliko primerih problem. Meni je to žalostno. Zato sprašujem kako drugi gledate na te stvari.[/quote]
ne sekiraj se, ker je on bolj izobražen.
važno je, če vama znese…
Tudi jaz ne. Veliko njih pa gleda na to. Če je eden bolj izobražen ali z precej boljšo plačo je v veliko primerih problem. Meni je to žalostno. Zato sprašujem kako drugi gledate na te stvari.[/quote]
Z nasmehom.
Mi je pomembno da ima vsaj stopnjo vec od mene,se bolje dve. Od njegove lepote pac ne morem ziveti.Pa zaposlitev mora imeti, tudi sama jo imam.
Če nima visoke izobrazbe pri meni sploh ne pride v finale, ker se cenim.
Imam V.stopnjo, on pa II. Pa zasluži dve moji plači, včasih tudi več.
Na izobrazbo nikoli nisem gledala. Mi je pa pomembno, da hoče delat.
Sam imam diplomo, ne gledam na izobrazbo, ampak z žensko ki bi imela samo osnovno šolo, bi pa imel pomisleke.
Zelo mi je pomembna izobrazba pri partnerji. Veliko bolj kot njegov denar. Z manj izobrazenimi nimam podobnih pogledov na stvari, se nimam o čem globjem pogovarjati. Sama se nimam za pametno, a z manj izobrazenimi moškimi se hitro konca pogovor. Dolgčas mi je zraven njih.
Zakaj se pa sama ne bi potrudila, da imaš stopnjo ali dve več od njega? Zakaj jo mora imeti on? Aja, da te financira, da si lahko privoščiš kar si, če bi imel stopnjo enako tebi ne bi mogla. LOL
Izobrazba mi ni pomembna, bolj mi je pomemben denar, koliko zasluži. Pa ne mislim tukaj na kakšno bogastvo, pač naj zasluži vsaj toliko kot jaz, zato, da lahko kot 4 članska družina lepo preživimo iz meseca v mesec. Če kaj ostane, še toliko bolje.
Srednja zdravstvena šola in služba. Za enega moškega z visoko izobrazbo pa je to premalo. Sem dobila direktno pod nos da ga to moti če nimam fakultete tako kot on.
Moj model ima “samo” gimnazijo narejeno, jaz pa 7. stopnjo in zasluži od mene 4x več, tako da ne, me ne moti njegova izobrazba 😀 Skupaj sva 8 let.
So doktorji z bednim obnašanjem, neuporabnimi okončinami, brez realnih izkušenj in tiste s SŠ, ki so pravi moški.
Vse je odvisno zgolj in samo od Človeka. Težko, bi bila v vezi z nekom, ki se ni sposoben sam preživeti na (legalen) način.
Meni je pomembna zato, ker ponavadi moške, ki imajo nižjo izobrazbo kot ženske, to moti in najedajo, se pretirano hvalisajo…Videno pri kolegicah.
Sama izobrazba čisto nič ne pove o osebi. So osebe z diplomo, magisterijem, doktoratom, a z nizkim EQ-jem, popolnoma nesposobni normalnih človeških odnosov.
Pol se pa zbudiš ane? :)))))
Srednja zdravstvena šola in služba. Za enega moškega z visoko izobrazbo pa je to premalo. Sem dobila direktno pod nos da ga to moti če nimam fakultete tako kot on.[/quote]
Potem pa to tudi povej.
Meni osebno se mi zdi zdravstvena stroka plemenita, saj pomagaš ljudem. Težje pa prenesem zavarovalničarje in borzne mešetarje, ki morajo lagati in zavajati ljudi za denar.
Pol se pa zbudiš ane? :)))))[/quote]
Ali pa pobožne želje…. 😀
Pol se pa zbudiš ane? :)))))[/quote]
Ali pa pobožne želje…. :D[/quote]
Ah jbga zdej, zakaj ni verjetno 🙁
On dela že več kot pol življenja, jaz šele nekaj časa …
On je full uspešnješi od mene, jaz sem šele na začetku svoje kariere.
Nikoli mu ni bilo pomembno, ali imam le OŠ, SŠ … ali pa magisterij, doktorat,
izbral si je mene kot osebo, ne mene kot osebo z nekim papirjem s šole :/
Ne razumem, zakaj je to za vas nerealno 🙁
ne, stopnja izobrazbe mi ni pomembna. Tudi človek z malo šole je lahko razgledan. saj izobrazba te ne opredeljuje kot človeka. Je le neka zunanja stvar.
Važne so mi druge stvari, predvsem iskrenost, srčnost, komunikacija, in to…
Kako ste zmanipulirani. Izobrazba je važna, da je nekdo z nekom. Mislim lažete kot pes teče; ogromno žensk bi takoj dalo konec doktorju samo če spozna enega brez izobrazbe in je predsednik države. Vi se pa izgovarjajte na izobrazbo. Mar vam je. Važna vam je debelina denarnice. Bi prišel en mafijoza brez šole imel bi pa pol sveta bi se topile ob njem. Zato ne lažite. Pri moškem ženska išče; varnost, sprejetje, dejanje in denar. Nič drugega. Seveda moški nimajo vsi denarja in potem se izgovarjajo na izobrazbo. Da nekje le dobijo neko vrednost. Aha ta je izobražen verjetno ima dobro plačo. Torej denar je sveta vladar za 90 % ljudi.
Ostali ga pa vodijo. Teh pa mone ne bodo spoznale.
Forum je zaprt za komentiranje.