Ali vam je pomembna izobrazba pri partnerju?
Uf, kar dva odvetnika za matjažkota. Bo prišel še tretji?
Tudi navječji tajkuni, lopovi imajo po več odvetnikov.
Glede na to, da vas veliko trdi, da vam izobrazba partnerja ni pomemben faktor.
Se javi kaj žensk tu gor, ki imajo partnerje z nižjo izobrazbo? In koliko nižjo?
Kaj pa moški, ki imate partnerke z višjo izobzrabo in koliko višjo?
Pa da vidimo.
Krava ima tudi oči tako kot ti, pa to še ne pomeni, da si ti krava. 😉
Krava pa nima takih oči kot jih imam jaz. Me pa ne moti, če mi rečeš krava.
Aha, narobe prebrala, sem prebrala, da ima take oči kot jaz.
Kakorkoli že, krava ima oči, jaz ima oči, obe spadava med sesalce. Velik del genov imava skupnih, tam blizu 100%. Tako, da slabo primerjavo si napisal.
Bi bilo bolje tisto: oglaša se kot raca, videt je kot raca, hodi kot raca, plava kot raca.
Iskanih ni tu gor.
Večinoma smo samski. Potem so še eni tipi, ki se predstavljajo za vezane in se blazno bojijo bolj izobraženih žensk.
Srečno vezani pa bolj poredko sem gor zaidejo ali pa vsaj niso obremenjeni s samskimi.
Tajkuni tudi nimajo takih odvetnikov, kot sva jaz in On. Me veseli, da smo tako hitro razčistili. 🙂
Jao, marko, marko. Nisem pričakovala, da spadaš v matjažkov tip ljudi. Sem mislila, da spadaš med normalne.
Tajkuni tudi nimajo takih odvetnikov, kot sva jaz in On. Me veseli, da smo tako hitro razčistili. :)[/quote]
Seveda ne. Vidva to opravljata pro bono :-))
Drugače pa je včasih dobro vedet kaj je kdo, medtem ko kdo je kdo niti ni tako pomembno.
Tajkuni tudi nimajo takih odvetnikov, kot sva jaz in On. Me veseli, da smo tako hitro razčistili. :)[/quote]
Drugače pa je včasih dobro vedet kaj je kdo, medtem ko kdo je kdo niti ni tako pomembno.[/quote]
Ja, seveda je dobro vedeti. In kako veš, da si nekdo ne izmišljuje podatkov iz čiste zlobe?
LOL
[/quote]
Kaj misliš, da bi GF počela to kar počne matjažko? Da bi mu vrnila na njegovem nivoju.
Dvomim.
Drugače pa je včasih dobro vedet kaj je kdo, medtem ko kdo je kdo niti ni tako pomembno.[/quote]
Ja, seveda je dobro vedeti. In kako veš, da si nekdo ne izmišljuje podatkov iz čiste zlobe?[/quote]
Res, da je možen tudi reverzibilni inženiring, vendar se ob upoštevanju še drugih dejavnikov da sešteti 1 + 1. Lahko temu lahko rečemo tudi malo bolj poudarjena (ženska?) intuicija, kot posledica delovanja lezbičnega dela mojega jaza :-))
Saj nisi edina na forumu, ki sem ji dal številko. 😀
Tudi pri Margo še čakam, da me pokliče…
Margo, kaj sedaj? GF, ima edina jajca? :)))[/quote]
Eemm… se mi zdi, da sem jo nekje založila ://
A to zato, ker Matjažko predstavlja nevarnost kaki ženski al kako?
Hahaha, umrla bom od smeha :)))))
Kako se samo ta matjazko trudi, da bi pozornost preusmeril na druge. Samo nic ne spremeni DEJSTVA, da je tip DOKAZANI INTERNETNI FUKFEHTAR in zalezovalec nedolznih najstnic. Ce pa je poleg tega se “srecno” vezan, kar ze lep cas sam poudarja, potem pa… haha. V to od kod jo je pripeljal in koliko je komu za svojo nevesto placal, se sploh ne bom spuscal.
To so ti “cistuni”. Eno zagovarjajo drugo pa delajo. Se grem stavit, da ni On dosti boljsi. Dobro on ve kaj vse utegne ven priti. Pa nista edina. 😉
Seveda je pomembna, vendar si to lahko privoščijo gledat le imenitne gospe, ne pa ene bajse. Te morajo namreč vzeti prvega bifejskega modreca ali pa še naprej tiščati noge skupaj in jamrati mačkom kako so vsi moški prasci, nezreli in da ne prenesejo uspešnih žensk. Debele/grde/stare niso nič manj zahtevne. Vsaka bi imela bogatega, zvestega, vrhunsko izobraženega, ki je glede na njeno željo ali nenasitnega tiča v hlačah ali pa menih. Zaljubljenega vanjo kot goneči pes v krvaveče psice pičko, slepe pege za vse njene prijateljice, videl le njo. Lastnik hiše, bazena, avtov, vikendov, prikolic in popotnik na ukaz. Seveda je odvisno le ali si želi na njem še dominirati, potem mora imeti beta-fag osebnost, da ga lahko po potrebi kadarkoli pohodi in nahruli ko psa, če pa je dama bolj feminilne sorte, pa naj jo zdominira in zabode s kurcom, vsak večer. Vse ostalo so tolažbe.
Kaj sploh sprašujete glupa vprašanja? Moški mora žensko zdominirati na vseh področjih, manjko v izobrazbi lahko nadomesti z nadsposobnostjo na drugih področjih, vendar se neredko zgodi, da je klošar tudi podizobražen zapitek z mehko curo. Da, je pomembna. Vprašanje je le, če si lahko ženska lahko privošči to gledati, če želi desca. Enga bajsa na tem forumu znana kot riba napihovalka, trajno napihnjena, si to ne more privoščit, ker je živ bog ne bo vzel. Tolaži se le še z očkovim denarčkom in čokoladico, to je pa tud vse kar bo dobila. No lahko dobi enega nesposobnega doktorja znanosti s prezgodnjo ejakulacijo ali erektilno disfunkcijo, samo kaj ko si tudu ausšus od babe želi, da bi se nekdo z njo dnevno ukvarjal in jo zdominiral kljub TRNJEM. Vendar tak k bi zmogel to se bo raje zapodil za mlajšo mikavnejšo. Vsaka še tako zoprna baba je namreč osvoljiva in podredljiva, le da se sposobnim za te podvige, če je ta zraven še grda in debela, ne da fukat s tem ŠROTOM:D Na kratko: DA. Šrot je šrot. Glede same izobrazbe pa, da seveda se da BREZ uspeti a večkrat kot ne se ujema izobrazba in prihodki. Tragedija je, ko en Safet k mu je uspelo z OŠ odpreti milijonsko firmo potem motivira še cele čete dropoutov, od srednje naprej in nazaj, k pa bodo ali brezposelni ali pa se valjali po nižjekvalificiranih delovnih mestih, za žepnino pa še malo ovako malo onako…
A to zato, ker Matjažko predstavlja nevarnost kaki ženski al kako?
Hahaha, umrla bom od smeha :)))))[/quote]
Za dobrim konjem se vedno prah kadi. 😀 Glej, koliko forumskih samic se mi posveča, tako kot DS vsi poročeni. HAHA 🙂 Tudi najstnice so omenjene, bi jim lahke dale v poduk meni, razgledanemu moškemu, polnemu življenjskih modrosti, da jih vpelje v svet odraslih, če ne bi bila večini za zgled Devica Orleanska in lik Ramba s strojnico iz filmov. 😀
A nismo dorekli, da se ne gremo odvetnikov, da smo se “spotaknili” ob neko drugo zadevo in se ne gre za advokaturo ? :O
Kaj misliš, da bi GF počela to kar počne matjažko? Da bi mu vrnila na njegovem nivoju.
Dvomim.[/quote][/quote]
Ej, od kje ste vi pobrali vsa ta “dejstva”, ki jih očitate matjazku?
Na kratko, višja ima ženska merila, večja je verjetnost, da bo ostala samska, dedcev narejenih po nekih pravljičnih kriterijih je namreč le drobec človeštva, ostale babe morajo pač vzeti ostalo, ali pa so lahko samske. Lahko so pa tudi ljubice kakšnemu top dedcu.:)))
Vsaka ženska lahko ima visoka merila. Če pa takšna ostane samska, pomeni, da moški o njej nimajo ravno nekega kvalitetnega merila. 🙂
Razen tega, da je naduvana ali samovšečna. 🙂
Nič ni narobe s tem, če je ženska samska, če je s tem sposobna živeti, pa sploh nima problema. Problem imajo razne nesrečne kvazi-emancipiranke, ki bruhajo žolč nad dedci. To pa utegne biti težava, če njeno stanje duha ne dohaja njenega realnega lajf stajla.
Sem zadnjič napisal, pa bom ponovil. Samske ženske morajo končno prestopit malo na višji nivo in nehat obtoževat moške. Poza “jaz sem srečna emancipiranka” pač ne deluje iskreno, če takšna emancipiranka v vsakem drugem postu pljuva po “sinčkih” ind rugih moških pojavih. baba, ki je ers zadovoljna v samskosti, ne čuti potrebe, d abi kaj izpostavljala neke sinčke, ker ji niso faktor.
S tem se pa strinjam.
Sama ni nič boljša od tistih, ki jih kritizira.
Torej sta oba ista…. :/
Ker je matjazko tak je lahko še Gf taka?
Napake drugih so njeno opravičilo?
Mislim, da je vseeno razlika. Matjazko si nekaj namišlja, dela izpeljave po [sup]Frojdu, Jungu[/sup]…blablabla, ona je povedala/izdala tisto kar sta imela zasebno. Al tut ona zgolj naklada? :P[/quote]
Point vsega je, da se On_ boji za vse tisto, kar je povedal meni. Samo tukaj leži ves keč.
Da. Pomembno mi je kakšnjo st. izobrazbe ima partner, kakšno službo in koliko zasluži. Izobrazbo povezujem z interesi v življenju, načeloma je le-ta povezana s službo, ki jo opravlja, ni pa nujno. Ne rabi biti dr.znanosti, vsaj univ.pričakujem. Brez denarja se ne da živeti.
Forum je zaprt za komentiranje.