Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali vam je pomembna izobrazba pri partnerju?

Ali vam je pomembna izobrazba pri partnerju?

Določena razgledanost je seveda pomembna, da se lahko z nekom ujameš v pogovorih in ni en na severnem, drugi pa na južnem tečaju – ampak ta pogosto niti ni izključno ali posebej povezana z izobrazbo, čeprav je lahko kdo recimo strokovnjak z določenega poklicnega področja, pa je samo v ’tistem notri’ – ozko področje, kjer je res dober, mu pa zato lahko manjka širine.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

…realistka ampak materialistka.

Niti ne materialistka. Sem prihranila še drug del. Vse mi je pomembno vse, zlasti pa kaj vse ima v glavi in ne toliko v žepu in najpomembneje kakšne globine nosi v sebi. Izobrazba, interesi, radovednost, zagnanost, razgledanost, delavnost so le osnove. Očitno sem nekomu stopla na žulj. Sori.

Realistka, imaš prav.

Samska? 🙂
Ženska, ki je realistka, ne piše alinej, kakšen mora biti moški, ona izbere in je z njim.
Več je opisnih alinej, manjša je verjetnost, da bo takšna ženska kdaj s tem opisnim moškim.
Alineje pomenijo pri ženskah nek fantazijski ventil, neuspešno spopadanje s samskostjo in oddaljitev od realnosti.

Alineje pomenijo ugotovitve pravilnih stanj in najuspešnejših kompatibilnih vzorcev. Ne vem zakaj bi ženske morale pisati, da želijo bivati z gumbcem, ki poležava doma, če že hodi je to brezciljno in se rad oprime pijače. Ljudje kot je realistka, niso samske/samski.
Bravo realistka, ker veš kdo si in koga lahko osrečiš enako kot on tebe.

GF, kod je tu v dolgotrajni zvezi na forumu od žensk? Margo. 😉
Če meni ne verjamete, pa njo vprašajte, zakaj opisni moški ne obstajajo. Ko 1x zaćne ženska opisovati, kakšen vse naj bo moški, se je ujela v lasten ‘fantazijski svet’, ki pomeni izgubo stika z realnostjo in nezmožnost stikov s pravimi moškimi iz mesa in krvi, ki imajo polno napak, tako kot one same, ker zveze niso idealne ali filmske….

Hvala goldfish.
Nisem samska, že dolgo ne. Niti ne sanjarim oz.ne idealiziram ne partnerja, ne odnosa. Ne razumem iz kakšnega mojega pisanja si to razbral Matjazko? Seveda imamo različna pričakovanja, mnenja, prioritete…pa vseeno se mi ne zdi, da bi bila moja merila pri tem kaj mi je pomembno pri moškem dokaj zahtevna, ko niti še nisem prav začela naštevati 😉

Mene bi bilo strah biti vaš partner, pri vas se opisi razpršeno širijo na mnoštvo pogojev, pri moških zrcaljenjih istih verzij ‘žensk alinejk’ pa obratno, se vse skoncentrira na 2 zahtevka: lepa in mlada. 😀
In tu ste si podobne z moškimi, ki se na prvi videz zdijo, povsem drugačni od vas. 😉

No vsaj vem zakaj se toliko tem in postov odpira o meni. Nekateri mi posvetijo celo svoje teme.

Pobrskaj po MONu. Našel boš kup tem, kjer ta tipček lepi pretežno gole fotke na MOn, potem so mu očitno to prepovedali. Najdeš teme, kjer na dolgo in široko razpravlj, da mora imeti ženska velike prsi, da lahko doji. Potem da ne zgubljam besed o tem kako se zgraža nad ženskami, ki si drznejo uporabljati razum. To menda niso ženske, ampak možače, ker prava ženska seveda ne razmišlja razumsko. Da ne omenjam vseh tem, ki jih odpre z namenom žaliti ženske. Pa da ne omenjam njegovega obrekovanja znanih oseb, tipčkov, ki jim gre dobro pri ženskah. Za vsak slučaj si oglej temo o Plestenjaku. Čisto po pričakovanjih. Matjžako obrekuje, opravlja, blati osebo, ki je ne pozna.
Vse to najdeš na MONu. Samo pobrskat moraš. Se pa tudi sam rad pohvali o svojem zalezovanju mladih arabskih deklet.

On, zakaj imam občutek, da se ti tudi bojiš tega zgoraj citiranega? Si tudi ti pecal kake monovke pa se bojiš, da bi katera kaj preveč povedala? Pa saj ni panike, a ne, če nisi nič nečednega počel?
Strah je samo tiste, ki so preko ZSjev počeli kaj nečednega, kaj čisto kontra temu, kar ti pisarijo. Recimo tu so čistinuni na polno, preko zs pa počnejo čisto kaj drugega, da ne omenjam reale. Te je strah?

Torej sta oba ista…. :/
Ker je matjazko tak je lahko še Gf taka?
Napake drugih so njeno opravičilo?

Mislim, da je vseeno razlika. Matjazko si nekaj namišlja, dela izpeljave po [sup]Frojdu, Jungu[/sup]…blablabla, ona je povedala/izdala tisto kar sta imela zasebno. Al tut ona zgolj naklada? :P[/quote]

Point vsega je, da se On_ boji za vse tisto, kar je povedal meni. Samo tukaj leži ves keč.[/quote]

No ja, ne vem kaj sva si takega povedala, kar ne bi že pisalo tudi javno tako, da je v tem pogledu strah odveč.
Ves keč je v tem, da je človek razočaran nad tem kako se zaupanje izrablja za neko izsiljevanje/ustrahovanje… al ne vem kaj sploh želiš doseč s tem, ko javno razlagaš o tem?

On, zakaj imam občutek, da se ti tudi bojiš tega zgoraj citiranega? Si tudi ti pecal kake monovke pa se bojiš, da bi katera kaj preveč povedala? Pa saj ni panike, a ne, če nisi nič nečednega počel?
Strah je samo tiste, ki so preko ZSjev počeli kaj nečednega, kaj čisto kontra temu, kar ti pisarijo. Recimo tu so čistinuni na polno, preko zs pa počnejo čisto kaj drugega, da ne omenjam reale. Te je strah?[/quote]

Mislim, da me nima bit za kaj strah.
Sploh pa lahko sama (po)veš koliko sem te pecal na zs.

Pobrskaj po MONu. Našel boš kup tem, kjer ta tipček lepi pretežno gole fotke na MOn, potem so mu očitno to prepovedali. Najdeš teme, kjer na dolgo in široko razpravlj, da mora imeti ženska velike prsi, da lahko doji. Potem da ne zgubljam besed o tem kako se zgraža nad ženskami, ki si drznejo uporabljati razum. To menda niso ženske, ampak možače, ker prava ženska seveda ne razmišlja razumsko. Da ne omenjam vseh tem, ki jih odpre z namenom žaliti ženske. Pa da ne omenjam njegovega obrekovanja znanih oseb, tipčkov, ki jim gre dobro pri ženskah. Za vsak slučaj si oglej temo o Plestenjaku. Čisto po pričakovanjih. Matjžako obrekuje, opravlja, blati osebo, ki je ne pozna.
Vse to najdeš na MONu. Samo pobrskat moraš. Se pa tudi sam rad pohvali o svojem zalezovanju mladih arabskih deklet.[/quote]
Jaz ga malo drugače berem.
On je prečital nekaj knjig o psihoanalizi, ki mu je očitno všeč (stopila v glavo), ker v njej najde določene razlage in sedaj vsako pisanje tolmači na ta način s čimer v očeh drugih izpade strašno pameten. Tu najde vse odgovore, razlage. Vsaj zdi se mu tako.
Verjetno včasih tudi kaj ugane še večkrat zgreši, ker zgolj iz parih stavkov težko narediš točen celoten psihični profil človeka.
Ampak takšen pač je. Piše na tak način, to je njegov stil, ki se razlikuje od drugih. Kaj čmo sedaj?

Ampak matjazko ni bistvo zaradi katerega sem se oglasil v tej debati, ok?

Saj ne da bi morale, ampak saj tudi o takih veliko pišejo. Potem, ko so že tam, ne prej, ko so še samke. 🙂
Sanje (želje) so eno, realno življenje pa nekaj drugega. Lepo je imeti visoke cilje, dobro pa se je zavedati tudi reka “Kdor visoko leta, nizko pade”. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vse to najdeš na MONu. Samo pobrskat moraš. Se pa tudi sam rad pohvali o svojem zalezovanju mladih arabskih deklet.[/quote]
Jaz ga malo drugače berem.
On je prečital nekaj knjig o psihoanalizi, ki mu je očitno všeč (stopila v glavo), ker v njej najde določene razlage in sedaj vsako pisanje tolmači na ta način s čimer v očeh drugih izpade strašno pameten. Tu najde vse odgovore, razlage. Vsaj zdi se mu tako.
Verjetno včasih tudi kaj ugane še večkrat zgreši, ker zgolj iz parih stavkov težko narediš točen celoten psihični profil človeka.
Ampak takšen pač je. Piše na tak način, to je njegov stil, ki se razlikuje od drugih. Kaj čmo sedaj?

Ampak matjazko ni bistvo zaradi katerega sem se oglasil v tej debati, ok?[/quote]

Veš kako ga pa večina bere razume? Tako, da ga ja mamca podučila, da mora biti ženska uslužna moškemu, pameten je moški, ženska pa je tista, ki dela. Zdaj pa te teze razlaga okrog in okrog in žali vse ženske, ki niso po njegovem receptu.
Ne bi vedela ali si me pecal ali ne. S tem nikom, ki ga imaš, mi res nisi nikoli pisal.
Sem pa že omenila, da je tu gor na MONu tudi podforum za samske in da Primož dovoli registraicijo le tistim, ki mu napišejo, da so samski. Potem pa so mi tam pisali sami poročeni. Seveda z nikom pod katerim ni bilo nobenih objav tu gor. Tako, da ne dvomim, da so to osebki, ki pišejo na MON, potem pa si naredijo drug nik in pecajo samske ženske. Ne pravim pa, da si tudi ti tak. Pravim pa, da so nekateri poročeni monovci taki.

Napaka, kdor visoko leta, daleč vidi.

Matjažko vam želi povedati, da je edina stvar, ki žensko resnično osreči, najti oplojevalca s kompatibilnimi geni in potem nositi in skrbeti za njegovo potomstvo. Ma, kakšna izobrazba, razgledanost in ostala sr… neki. Vse to je produkt emancipacije, feminizacije in sodobnih medijev, ki ženskam operejo glave. Velja seveda tudi za tiste, ki so v zvezah. Njegovi geni so odločujoči. Vse ostalo je le fikcija, nastala zaradi podleganja sodobnim trendom. 🙂

In to je edina resnica na osnovi katere lahko obsojaš čeprav ga ne poznaš osebno?
Ne obstaja opcija, da se mogoče motiš?

In to je edina resnica na osnovi katere lahko obsojaš čeprav ga ne poznaš osebno?
Ne obstaja opcija, da se mogoče motiš?[/quote]

On, nad tabo je Boom, odlično opisal kaj je on razbral :). Čudno a ne, da tudi moški isto razbere. Ne samo jaz neuka ženska :).

No ja tudi ti se pogosto pritožuješ nad emancipacijo in preveč zahtevnimi ženskami

Spoštovane gospe in gospodične! Ve ste hodeče maternice in moški, ki vas je sposoben tako tudi dojemati, izkazuje do vas najgloblje spoštovanje. Samo ve se tega ne zavedate. :-))),

No ja tudi ti se pogosto pritožuješ nad emancipacijo in preveč zahtevnimi ženskami[/quote]

A ni zanimivo, da Booma pa ženske čisto drugače vidimo kot ga sedaj ti vidiš :)?
Meni se zdi, da je Boom kar simpatičen monovskim ženskam.
To verjetno zato, ker ni prebral nekih knjig, ki jih je menda matjažko prebral ali kako?

Ne obstaja opcija, da se mogoče motiš?[/quote]

On, nad tabo je Boom, odlično opisal kaj je on razbral :). Čudno a ne, da tudi moški isto razbere. Ne samo jaz neuka ženska :).[/quote]
Saj ni težava v tem, da si vsak ustvari svoje mnenje o drugih piscih, ampak je to zadosten razlog, da se potem vsenapočez obsipavamo z obtožbami in sploh več ne debatiramo o zastavljeni temi?
Kaj to pove o nas samih?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close