Ali vam je pomembna izobrazba pri partnerju?
Še je upanje za vse obupane samske ženske, samo dojeti je treba kako čudoviti je ta moški in ne bomo več samski.
No ja tudi ti se pogosto pritožuješ nad emancipacijo in preveč zahtevnimi ženskami[/quote]
A ni zanimivo, da Booma pa ženske čisto drugače vidimo kot ga sedaj ti vidiš :)?
Meni se zdi, da je Boom kar simpatičen monovskim ženskam.
To verjetno zato, ker ni prebral nekih knjig, ki jih je menda matjažko prebral ali kako?[/quote]
Mogoče je malo bolj diplomatski z njimi, ker ima drugačne interese ko matjazko? 😉
Da smo se skoraj na tak nivo spustili kot ga uporablja matjažko. Samo teme o njem je še potrebno začeti odpirati pa bomo na njigovem nivoju. Klinc, ko pa nisem prebrala vseh psiho knjig in ne vem, da ni pametno ponavljati tega, kar drugi tebi počno. Da se ni pametno spuščati na njihov nivo. Sem pač neizobražena ženska.
No ja tudi ti se pogosto pritožuješ nad emancipacijo in preveč zahtevnimi ženskami[/quote]
Toliko kot ti & Co. pa spet ne. In vse je odvisno od tega kako kdo dojema preveč in premalo. Meni se zgoraj navedene lastnosti sploh ne zdijo preveč. Zakaj se vam?
Sem opazila ja, da Boom ne išče hodeče maternice.
A ni zanimivo, da Booma pa ženske čisto drugače vidimo kot ga sedaj ti vidiš :)?
Meni se zdi, da je Boom kar simpatičen monovskim ženskam.
To verjetno zato, ker ni prebral nekih knjig, ki jih je menda matjažko prebral ali kako?[/quote]
Ni dovolj le brati knjig. Treba jih je tudi razumeti in brati z določeno mero kritičnosti in dvoma. Če bi brezpogojno verjeli vsaki knjigi samo zato, ker je knjiga, potem bi še danes živeli v prepričanju, da je Zemlja ravna in da jo je ustvaril Bog :-))
Z razumevanjem je vedno križ. Skoraj vsak verjame, da nekaj razume pa tud če je narobe. Saj na koncu knjige navadno nimaš preizkusa znanja iz razumevanja. 🙂
Sem opazila ja, da Boom ne išče hodeče maternice.[/quote]
Boom pravzaprav nič ne išče.[/quote]
Vidiš, v nečem pa ima On prav, čisto drugačne namene imaš kot matjažko 🙂 – glede monovk :).
Z razumevanjem je vedno križ. Skoraj vsak verjame, da nekaj razume pa tud če je narobe. Saj na koncu knjige navadno nimaš preizkusa znanja iz razumevanja. :)[/quote]
Še dobro, da jih ni. Verjetno bi bili sestavljeni tako, da bi te opravljen zgolj potrdil v lastnem matjažkovstvu.
Boom pravzaprav nič ne išče.[/quote]
Vidiš, v nečem pa ima On prav, čisto drugačne namene imaš kot matjažko 🙂 – glede monovk :).[/quote]
Matjažko vas verjetno le poskuša spraviti na pravo pot in pomaga pri iskanju vašega bistva in smisla. Pri tem pač ni izbirčen z metodami in je pripravljen tudi na vsakršno žrtev :-))
Krivico mu delate.
Vse, kar je Matjažko tokrat želel povedati je, da v primeru prave ljubezni vse estetske in druge zapovedi (o višini plače, izobrazbe, ipd…) izgubijo moč. In jaz se s tem strinjam.
Boom,
Joj, se bom spokorila. Bom šla 15x po kolenih okrog cerkve. Upam, da bo to dovolj.
Res sem trda buča, da ne razumem kako se on žrtvuje zame :).
Margot, res je , zanj velja samo reklo: bog odpusti jim, saj ne vedo kaj delajo. Namreč ne dela iz zlobe, ampak pač na takem duševnem nivoju je.
On, zakaj imam občutek, da se ti tudi bojiš tega zgoraj citiranega? Si tudi ti pecal kake monovke pa se bojiš, da bi katera kaj preveč povedala? Pa saj ni panike, a ne, če nisi nič nečednega počel?
Strah je samo tiste, ki so preko ZSjev počeli kaj nečednega, kaj čisto kontra temu, kar ti pisarijo. Recimo tu so čistinuni na polno, preko zs pa počnejo čisto kaj drugega, da ne omenjam reale. Te je strah?[/quote]
Mislim, da me nima bit za kaj strah.
Sploh pa lahko sama (po)veš koliko sem te pecal na zs.[/quote]
On, tebe DS še vedno smatra za vrednega prerekanj počez čez poste, kar si lahko šteješ v dobro, saj to pomeni, da si še vedno mičen in nevaren ženskam, čeprav ne več najmlajši atej, a še vedno fant od fare 🙂 – ker kakor 1x boš njen prijatelj in ti bo pisala pohvale, kakor Boomu, potem se ve, da si že malo po cipresah začel dišati z zmanjšanim seksualnim nabojem, ker le te ženske razdraži in nadraži, kakor najin. 😀
Tako mimogrede, če smo že pri cipresah, sem ocenila,d a je Boom krepko mlajši od Njega. Bi rekla, da kakih 20 let mlajši.
No, ampak je tudi dejstvo, da prava ljubezen ne pade kar tako iz neba ali te enega jutra nepričakovano zadane.
Mislim, da me nima bit za kaj strah.
Sploh pa lahko sama (po)veš koliko sem te pecal na zs.[/quote]
On, tebe DS še vedno smatra za vrednega prerekanj počez čez poste, kar si lahko šteješ v dobro, saj to pomeni, da si še vedno mičen in nevaren ženskam, čeprav ne več najmlajši atej, a še vedno fant od fare 🙂 – ker kakor 1x boš njen prijatelj in ti bo pisala pohvale, kakor Boomu, potem se ve, da si že malo po cipresah začel dišati z zmanjšanim seksualnim nabojem, ker le te ženske razdraži in nadraži, kakor najin. :D[/quote]
Vsekakor je vonj po cipresah mikavnejši od tistega po plesnobi in trohnenju.
Maxmilno in minimalno srednja šola! Najbolje gimnazija.
Pogojno bi bilo univerzitetno izobražena partnerica s tehniško izobrazbo.( uni.dipl.ing.)
Sem opazila ja, da Boom ne išče hodeče maternice.[/quote]
Aha, je pomembno v kakšen papir je zavito “darilo”? 🙂
Mislim, da nisva niti 10let narazen. Po letih. 😛
Mislim, da nisva niti 10let narazen. Po letih. :P[/quote]
Hja, to je pa tako.
Za Booma sklepam, ker deluje zrelo, bi rekla nekje 35.. Deluje zrel in izkušen, vendar z modernim razmišljanjem.
Zate sem pa opazila, da si v nekaterih stvareh zelo konzervativen, kar je značilno ponavadi za starejše ljudi (v mislih imam to, da se pri vas seksa samo za razmnoževanje). Glede na to, da se večkrat omenja tvoje otrke pa sem sklepala, da verjetno ti otroci še niso odrasli in da si še vseeno relativno mlad in sem te ocenila na nekaj čez 50, recimo 55.
No, ampak je tudi dejstvo, da prava ljubezen ne pade kar tako iz neba ali te enega jutra nepričakovano zadane.[/quote]
Nego kaj? Načrtno iščeš in kljukaš po alinejah? :))
Jao jao Boomči, tudi tebi ne bi škodilo, če bi kdaj kakšno žabico kušnil :DDD
A to pa ne! Sta pa oba kar lepo mojih let. Če ni celo Boom za kakšna dva ponedeljka starejši :))
Uf, potem sem pa biksnila, bom pa rekla, da je en bolj naprednih misli, drug pa bolj konzervativnih pa oba okrog 35- 45 :).
Mislim, da nisva niti 10let narazen. Po letih. :P[/quote]
Hja, to je pa tako.
Za Booma sklepam, ker deluje zrelo, bi rekla nekje 35.. Deluje zrel in izkušen, vendar z modernim razmišljanjem.
Zate sem pa opazila, da si v nekaterih stvareh zelo konzervativen, kar je značilno ponavadi za starejše ljudi (v mislih imam to, da se pri vas seksa samo za razmnoževanje). Glede na to, da se večkrat omenja tvoje otrke pa sem sklepala, da verjetno ti otroci še niso odrasli in da si še vseeno relativno mlad in sem te ocenila na nekaj čez 50, recimo 55.[/quote]
Debelčica – Boom je lih pravi atej zate, kakšnih 20 let starejši od tebe. 😀
Ampak tudi 1x na mesec bi bilo preveč zate, bi te čisto utrudil, saj že od forumske dejavnosti izgledaš čisto izčrpana, ko odganjaš moške v zvezah, ki se palijo nate ko svinje na kukuruz… 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.