Ali vam je pomembna izobrazba pri partnerju?
Eden še malo sanjari, drugi je pa že pristal na realnih tleh…. 😉
Je pa lepo, da kdaj priznaš, da si se zmotila. Saj vem, da ti to težko sede ampak nič ne de, lažje se živi, če si dopustiš, da te kdo kaj poduči in ne goniš v eno tisto kar si si sama namislila… 😛
No, ampak je tudi dejstvo, da prava ljubezen ne pade kar tako iz neba ali te enega jutra nepričakovano zadane.[/quote]
Nego kaj? Načrtno iščeš in kljukaš po alinejah? :))
Jao jao Boomči, tudi tebi ne bi škodilo, če bi kdaj kakšno žabico kušnil :DDD[/quote]
Če sem prav informiran si je na eni skoraj žnablce in jezik znucal a, žal ni bilo želenega efekta.
Misliš, da jo je premalo zaslinil? 😀
No, ampak je tudi dejstvo, da prava ljubezen ne pade kar tako iz neba ali te enega jutra nepričakovano zadane.[/quote]
Ti to o zaljubljenosti ali ljubezni? Ja, kljukaš res ne, te pa nekatere lastnosti fascinirajo, kar lahko dodatno vpliva na čustva. Matjažka recimo močna in široka medenica pri ženskah (kot simbol plodnosti in sposobnosti rojevnaja) in poudarjen materinski nagon. Utegne veljati seveda podobno tudi pri onetu.
Jao jao Boomči, tudi tebi ne bi škodilo, če bi kdaj kakšno žabico kušnil :DDD[/quote]
.
Jao jao Boomči, tudi tebi ne bi škodilo, če bi kdaj kakšno žabico kušnil :DDD[/quote][/quote]
Ti to o zaljubljenosti ali ljubezni? Ja, kljukaš res ne, te pa nekatere lastnosti fascinirajo, kar lahko dodatno vpliva na čustva. Matjažka recimo močna in široka medenica pri ženskah (kot simbol plodnosti in sposobnosti rojevnaja) in poudarjen materinski nagon. Utegne veljati seveda podobno tudi pri onetu
Če sem prav informiran si je na eni skoraj žnablce in jezik znucal a, žal ni bilo želenega efekta.
Misliš, da jo je premalo zaslinil? :D[/quote]
Ja, kdo je pa tebe tako dobro informiral?
On, zakaj imam občutek, da se ti tudi bojiš tega zgoraj citiranega? Si tudi ti pecal kake monovke pa se bojiš, da bi katera kaj preveč povedala? Pa saj ni panike, a ne, če nisi nič nečednega počel?
Strah je samo tiste, ki so preko ZSjev počeli kaj nečednega, kaj čisto kontra temu, kar ti pisarijo. Recimo tu so čistinuni na polno, preko zs pa počnejo čisto kaj drugega, da ne omenjam reale. Te je strah?[/quote]
On_ me ni pecal. To je pri meni praktično nemogoče, ker menim, da morata za pecanje biti oba za to. Midva sva pa svojčas imela dialog, povsem normalen in o normalnih, vsakodnevnih stvareh.
Nekako tako, kot imata s Sadnim a ne. 🙂
Nekako tako, kot imata s Sadnim a ne. :)[/quote]
Nekako tako kot midva (beri ti in jaz) nisva nikoli imela.
Sam, da ima keš.
Ne rabita biti oba. Primeri enostranskega pecanja, enostranske ljubezni, enostranske zaljubljenosti…Niso nič posebnega.
To se dogaja vsak dan.
Ne rabita biti oba. Primeri enostranskega pecanja, enostranske ljubezni, enostranske zaljubljenosti…Niso nič posebnega.
To se dogaja vsak dan.[/quote]
To že. Ampak, če bi me pozorno bral, sem napisala, da sva imela dialog. Torej, če bi zavohala, da me kdo peca, sploh ne bi nadaljevala z dialogom. Jst znam zelo hitro odpikat ljudi.
Čist osebno povedano… neka formalna izobrazba partnerke je ena od manj pomembnih stvari vsaj kar se mene osebno tiče. Veliko bolj mi je pomembna pri ženski njena inteligenca. Tukaj ne mislim na tisti klasični IQ, ki ti ga lahko izmerijo ampak predvsem na socialno, čustveno in moralno inteligenco.
Mim grede, kaj pomagajo akademske titule in ostala jajca pridobljena z formalno izobrazbo, če je oseba v razmišljanju ozka kot šivankino uho, ali pa čim pa se gre iz njenega profesionalnega področja pa deluje leseno, okorno ali boh ne daj celo snobovsko.
OK, pa v to kalkulacijo z izobrazbo prištejmo še en SLO fenomen… pri nas se formalno izobrazbo pogosto kupuje (kupovanje diplom, diplomskih nalog…), plagiatorstvo za doseganje izobrazbe je skoraj nacionalni šport… torej…
v principu mi je res bolj važno kakšne barve ima poštrihane lase, kot pa to, kakšna je njena izobrazba. :-))
Če je glupa, mi ostane pač v uteho vsaj to, da je lepa. :-))
Watamaro, to ti pa verjamem. Si starejši in gledaš na tisto, kar lahko oprimeš kot je recimo barva las. Če bi bil mlajši in bi tudi sam imel visoko formalno izobrazbo, bi vedel da čas, ki si ga izkoristil za svojo izobrazbo in potem tudi kasneje za svoj osebnostni razvoj, je zelo v soodvisnosti z določenim profilom ljudi. Po domače povedano….podobne ptice letijo skupaj. Ali še bolj domače povedano…jst osebno ne poznam nobenega, ki bi imel le OŠ, še to, da ima recimo samo srednjo šolo, jih je bolj malo, s katerimi bi se skupaj družili. Pa ni fora v tem, da bi bili kaj “manjvredni”, ampak preprosto se v življenju naše poti niso nikoli stikale, sekale, prečkale….whatever…da bi se lahko globje začutili.
Je pa lepo, da kdaj priznaš, da si se zmotila. Saj vem, da ti to težko sede ampak nič ne de, lažje se živi, če si dopustiš, da te kdo kaj poduči in ne goniš v eno tisto kar si si sama namislila… :P[/quote]
Tvojo starost sem ocenila na podlagi tvojega razmišljanja glede seksanja samo za razmnoževalne potrebe kar zelo zelo visoko :). Sem že sama kar v letih, ampak pri nikomur, razen pri kakih starih mamkah, še nisem zasledila takega razmišljanja. Pa tule na monu :).
He, he, pazi, te bo matjažko obtožil, da si možača pa tako naprej, ko tako pišeš o njem.
Nekako tako, kot imata s Sadnim a ne. :)[/quote]
Nekako tako kot midva (beri ti in jaz) nisva nikoli imela.[/quote]
No, saj to pravim. 🙂
:))
[img]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/l/t1.0-9/12227748_1046889532036108_1484747459037101956_n.jpg?oh=cf1ed6b47543f12f1b9af6195c2b3be9&oe=5706A25F[/img]
Tudi žabe niso več to kar so bile nekoč. Danes je tudi žab že večina podkovanih.
Daj ti meni raje petke. Ponedeljki so bolj za onete, ki še uživajo v spominih na govejo župo in dunajca z restanim krompirjem na prejšnji dan.
Je pa lepo, da kdaj priznaš, da si se zmotila. Saj vem, da ti to težko sede ampak nič ne de, lažje se živi, če si dopustiš, da te kdo kaj poduči in ne goniš v eno tisto kar si si sama namislila… :P[/quote]
Tvojo starost sem ocenila na podlagi tvojega razmišljanja glede seksanja samo za razmnoževalne potrebe kar zelo zelo visoko :). Sem že sama kar v letih, ampak pri nikomur, razen pri kakih starih mamkah, še nisem zasledila takega razmišljanja. Pa tule na monu :).[/quote]
Tvoja ocena moje starosti je očitno precej napačna, kakor je tudi napačna tvoja trditev koliko in zakaj jaz seksam.
Bojim se, da tudi v realnem življenju deluješ po takem principu, kar zna bit precej boleče zate in za tvojo okolico.
Predlagam ti, da popraviš svoje metode po katerih prihajaš do tako napačnih ugotovitev četudi si že stara, potrudi se malo…
Tvojo starost sem ocenila na podlagi tvojega razmišljanja glede seksanja samo za razmnoževalne potrebe kar zelo zelo visoko :). Sem že sama kar v letih, ampak pri nikomur, razen pri kakih starih mamkah, še nisem zasledila takega razmišljanja. Pa tule na monu :).[/quote]
Tvoja ocena moje starosti je očitno precej napačna, kakor je tudi napačna tvoja trditev koliko in zakaj jaz seksam.
Bojim se, da tudi v realnem življenju deluješ po takem principu, kar zna bit precej boleče zate in za tvojo okolico.
Predlagam ti, da popraviš svoje metode po katerih prihajaš do tako napačnih ugotovitev četudi si že stara, potrudi se malo…[/quote]
Še to, ko smo glih v taki temi.
Debelčica neglede na tvojo izobrazbo, težko bo kdo shajal s tabo, če tudi privat razmišljaš na tak način kot ga tu kažeš 😉
Zakaj pa bi kdo moral z mano shajat? Jaz sem samska. Tako, da ni panike. Spadam med večno samske, zato ne skrbi za druge.
Predlagam ti, da popraviš svoje metode po katerih prihajaš do tako napačnih ugotovitev četudi si že stara, potrudi se malo…[/quote]
Imaš kak dober razlog zakaj bi se morala potruditi in spreminjati svoje metode?
Pač tvoja življenska pot. Moja je recimo popolno nasprotje tvoje.
Kdaj pa kdaj pač pokramljam s sosedi, naredimo kakšen piknik (včasih čisto brez razloga, samo da se imamo fajn)… in zato se moja življenska pot križa z celim spektrom ljudi različne izobrazbe. Od koga, ki ima samo OŠ pa vse do doktorjev znanosti. Prijatelji (tisti pravi, ki jih prešteješ na prste ene roke) pa tudi vsi med V. in VII. stopnjo izobrazbe.
Ampak bistvo je nekje drugje… ne v družbi ampak v ljubezni in partnerstvu…ali če si sposodim čudovito misel lastnika tega foruma, ki jo je nekoč zapisal ob dokaj podobni temi:
“Ljubezen ne pozna besede izobrazba.”
“Kajti za ljubezen ne obstaja ne srednja šola, ne osnovna, ne fax, ne doktorska disertacija.”
primož
Forum je zaprt za komentiranje.