Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali vam je pomembna izobrazba pri partnerju?

Ali vam je pomembna izobrazba pri partnerju?

Kaj pa sosedje, sorodniki, prijatelji itn? ;)[/quote]

Kaj je z njimi?
Ne pomnim kdaj sem videla kakega soseda. Prijateljev nimam. Samo z eno sorodnico imam stike. Tako, da ni panike sploh.

Kaj pa sosedje, sorodniki, prijatelji itn? ;)[/quote]

Kaj je z njimi?
Ne pomnim kdaj sem videla kakega soseda. Prijateljev nimam. Samo z eno sorodnico imam stike. Tako, da ni panike sploh.[/quote]

Kdo pa te fu*ka?

Pač tvoja življenska pot. Moja je recimo popolno nasprotje tvoje.
Kdaj pa kdaj pač pokramljam s sosedi, naredimo kakšen piknik (včasih čisto brez razloga, samo da se imamo fajn)… in zato se moja življenska pot križa z celim spektrom ljudi različne izobrazbe. Od koga, ki ima samo OŠ pa vse do doktorjev znanosti. Prijatelji (tisti pravi, ki jih prešteješ na prste ene roke) pa tudi vsi med V. in VII. stopnjo izobrazbe.

Ampak bistvo je nekje drugje… ne v družbi ampak v ljubezni in partnerstvu…ali če si sposodim čudovito misel lastnika tega foruma, ki jo je nekoč zapisal ob dokaj podobni temi:

“Ljubezen ne pozna besede izobrazba.”

“Kajti za ljubezen ne obstaja ne srednja šola, ne osnovna, ne fax, ne doktorska disertacija.”

primož

[b]All You Need Is Love – The Beatles[/b][/quote]
Med mojimi znanci so vse od nepismenih pa do taksnih z doktorati, tremi magisteriji, ipd. Za moje pojme je gibanje v ozkih krogih indikator zaplankanosti. Nekdo, ki se giblje izkljucno v akademskih krogih, pa je poleg zaplankanosti najbrz tudi snob. 😀

Se strinjam.
Če se nekdo giblje ali mu ustrezajo le osebe z isto višino izobrazbe, je to znak zaplankanosti, omejenosti, samovšečnosti….
Širina človeškega uma ali razgledanosti, se ravno kaže v sposobnosti sprejemanja in komuniciranja s čim širšim spektrom različnih ljudi.

Tvoja ocena moje starosti je očitno precej napačna, kakor je tudi napačna tvoja trditev koliko in zakaj jaz seksam.

Bojim se, da tudi v realnem življenju deluješ po takem principu, kar zna bit precej boleče zate in za tvojo okolico.
Predlagam ti, da popraviš svoje metode po katerih prihajaš do tako napačnih ugotovitev četudi si že stara, potrudi se malo…[/quote]

Imaš kak dober razlog zakaj bi se morala potruditi in spreminjati svoje metode?[/quote]

Da ne boš po krivici obsojala ljudi za stvari, ki jih niso “zagrešili” in so zgolj plod tvoje….. težko bi rekel domišljije, bolj svete prepričanosti v lasten prav.
Ampak za takšno stvar rabiš kanček sočutja, empatije. Premoreš to?

Nego kaj? Načrtno iščeš in kljukaš po alinejah? :))
Jao jao Boomči, tudi tebi ne bi škodilo, če bi kdaj kakšno žabico kušnil :DDD[/quote]

Če sem prav informiran si je na eni skoraj žnablce in jezik znucal a, žal ni bilo želenega efekta.
Misliš, da jo je premalo zaslinil? :D[/quote]

Ne ni, samo malce smole je imel in je napačno žabo izbral. Namesto, da bi se spremenila v princesko, se je v zlobno čarovnico. Še posebej potem, ko je izvedela, da v prostem času z drugimi mladimi žabicami skoke vadi. No, vsaj tako bi jaz zastavila pravljico o Boomu in žabi, ampak saj veš, jaz imam zelo bujno domišljijo :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Margot že dolgo je od tega, ko si nas počastila s tvojim videnjem utripa na tem forumu, v katerih je prišla do izraza tvoja domišljija. Čas bi bil, da spet kaj “naštrikaš”, da ne bo tako hladno tukaj…. 😉

[/quote]

Ti to o zaljubljenosti ali ljubezni? Ja, kljukaš res ne, te pa nekatere lastnosti fascinirajo, kar lahko dodatno vpliva na čustva. Matjažka recimo močna in široka medenica pri ženskah (kot simbol plodnosti in sposobnosti rojevnaja) in poudarjen materinski nagon. Utegne veljati seveda podobno tudi pri onetu[/quote]

Še vseeno. Ne morem toliko zameriti, če nekoga določena lastnost zelo privlači, kot lahko zamerim, če nekdo zaradi določene lastnosti nekoga izloči. Če je to finančno stanje pa sploh.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Če sem prav informiran si je na eni skoraj žnablce in jezik znucal a, žal ni bilo želenega efekta.
Misliš, da jo je premalo zaslinil? :D[/quote]

Ne ni, samo malce smole je imel in je napačno žabo izbral. Namesto, da bi se spremenila v princesko, se je v zlobno čarovnico. Še posebej potem, ko je izvedela, da v prostem času z drugimi mladimi žabicami skoke vadi. No, vsaj tako bi jaz zastavila pravljico o Boomu in žabi, ampak saj veš, jaz imam zelo bujno domišljijo :))[/quote]

ojej, kakšen pesimizem in nagnjenost k črnim scenarijem :-))

Ti to o zaljubljenosti ali ljubezni? Ja, kljukaš res ne, te pa nekatere lastnosti fascinirajo, kar lahko dodatno vpliva na čustva. Matjažka recimo močna in široka medenica pri ženskah (kot simbol plodnosti in sposobnosti rojevnaja) in poudarjen materinski nagon. Utegne veljati seveda podobno tudi pri onetu[/quote]

Še vseeno. Ne morem toliko zameriti, če nekoga določena lastnost zelo privlači, kot lahko zamerim, če nekdo zaradi določene lastnosti nekoga izloči. Če je to finančno stanje pa sploh.[/quote]

No, saj se popolnoma strinjam. Če gre za nadpovprečno in stabilno finančno stanje pa še sploh :-))

Pač tvoja življenska pot. Moja je recimo popolno nasprotje tvoje.
Kdaj pa kdaj pač pokramljam s sosedi, naredimo kakšen piknik (včasih čisto brez razloga, samo da se imamo fajn)… in zato se moja življenska pot križa z celim spektrom ljudi različne izobrazbe. Od koga, ki ima samo OŠ pa vse do doktorjev znanosti. Prijatelji (tisti pravi, ki jih prešteješ na prste ene roke) pa tudi vsi med V. in VII. stopnjo izobrazbe.

Ampak bistvo je nekje drugje… ne v družbi ampak v ljubezni in partnerstvu…ali če si sposodim čudovito misel lastnika tega foruma, ki jo je nekoč zapisal ob dokaj podobni temi:

“Ljubezen ne pozna besede izobrazba.”

“Kajti za ljubezen ne obstaja ne srednja šola, ne osnovna, ne fax, ne doktorska disertacija.”

primož

[b]All You Need Is Love – The Beatles[/b][/quote]
Med mojimi znanci so vse od nepismenih pa do taksnih z doktorati, tremi magisteriji, ipd. Za moje pojme je gibanje v ozkih krogih indikator zaplankanosti. Nekdo, ki se giblje izkljucno v akademskih krogih, pa je poleg zaplankanosti najbrz tudi snob. :D[/quote]
Bo snob kar pravi izraz. 😀

Afna a spet kurca iščeš

Ni boljšega kot porivat 20let kurca stradano njivo. To jo grabi bol kot devico. Kot da bi starmu avtu ventile prepucal, to se dere, da je joj. Kot da bi prašiča klal v klavnici. Vsak centimeter si posebej vzamejo, kot da je zadnjič, mroda tudi je:)

All you need is love velja za mlade, ta stare poslušajo komad “all you need is cock”. Boli jih kurac za love, sam da je kurac:D

Za vse osamljene gospe..
https://www.youtube.com/watch?v=2RZTi6z2fKc

Sej ni še vikend.

Ženska rab samo dve stvari od moškega. Batino in Denar. Ženska se zaljubi preko denarnice (osebnosti) ali preko kurca (orgazmi). Vse ostalo je za tiste, ki ščijejo v posteljo.

Aja ga sam čez vikend fašeš? A otrokoma daš 20EUR za v kino?

Nehite jo zajebavat, ona se je odločila za abstinenco zavoljo otrok. Svojo spolno potešitev pa najde preko branja romanov/forumov in pisarjenja tukaj:)

Afna ti si tako potrebna, da ne veš kje se te glava drži, se voha… Ljubosumna otroka bi ti morala dati blagoslov za v fukovce. No to je to. Vid se ji, da ga ni fasala že od osamosvojitve, daj naj jo kdo poštepa, da bo gmah za neki časa:)

To je vse kar zmoreš?

Afna, to je malo ljubkovalno no, saj oba veva o čem govorim:) Prepusti se, ne varčuj jo več. Otroka sta že dost stara, ni treba igrati nune.

To telo potrebuje Rambota, čisto navadnega fizikalca, da ga obdeluje kot plodno njivo, dan in noč, noč in dan, dete, zapomni si, kaj ti pravim – seks je vse, ne moški, moški so otroci, ki zmotno mislijo, da se z denarjem kupuje, kar prava, resnično prava ženska potrebuje, kajti ko zares ostari, telesno, se ženska spominja le tistega moškega, ki jo je dobro obdelal v postelji …«
http://lifestyle.enaa.com/zdravje-in-prosti-cas/Zenska-se-spomni-le-tistega-ki-jo-je-dobro-obdelal.html

Izobrazba je bullshit. To je pri nas včas pomenilo k je bila samo ena univerza, pa samo primarni (težki) faksi. Dandanes k gre fata delat večerno poslovno šolo v vukojebino, tako mimogrede, ko gre predavatelj kar iz razreda medtem ko pišejo.. samo govor o (stopnji) izobrazbe ni več na mestu. Potrebno je biti specifičen. Tako kot v amerik, kjer če nimaš listine iz elitne univerze se ti vsi smejijo. Tukaj imamo malo zamika, saj še vedno odmeva faks=izobrazba=pamet… vendar že nekaj časa prihjajo odmevi iz trga dela, kjer se hitro prečisti zrno od plevela.
Tko da je treba vprašat kaj pomen izobrazba, ker diplome danes prodajajo v trafiki oz. “tečaje” kjer dobiš diplomo. Magistre kozmetike imamo že, zdej samo še čakam, da bo snaga dala razpis, da iščejo surferje (smetar ki surfa zadaj na kamionu), zahtevan pa magisterij iz komunale, da bodo lahko račun nabili x2. Izobrazba v SLO je zame samo primarnam, tista prva zasnova je še bila res tisto FAKS v pravem pomenu besedo, kot ga ima folk v glavah. To danes pa je komedija čimbolj greš strat od zasnove iz 60ih.. V 70ih so ga začeli že srati, da o 90ih ne govorim niti…. Recimo do 1975 je blo cool 🙂 Zasebne bullshit šole kjer te valda morajo spustit naprej, saj drugače propadejo. Na žalost pa so se tudi javni faksi začel obnašat tako, da tekmujejo preveč za študente pa jim lezejo v rit. Moral bi bit neodvisni, ne da te jebejo ampak da greš naprej le če zares znaš, ne zato ker si plačal.

Osebno poznam retarde, k so imeli težave že v OŠ, komaj zdelali srednjo (poklicno), danes pa težki diplomanti:)

https://www.uni-lj.si/univerzitetni_arhiv/zgodovina_ul/univerza_v_ljubljani_%E2%80%93_ustanovitev_in_razvoj_do_konca_20%20_stoletja/

Tudi približno nisem to kar misliš.Vglavnem, poišči si pomoč.Si bil zabaven ampak zdaj od.jebi k se mi ne da.

Afna sem vesel, da sem se zmotil in da imaš pestro, bogato in zadovoljujoče spolno življenje:)
Vse dobro. Mir s teboj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close