Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali vam je pomembna izobrazba pri partnerju?

Ali vam je pomembna izobrazba pri partnerju?

O to pa niso prijatelji. To so le ljudje, ki se ukvarjajo z mano. Ni vsak, ki se ukvarja noč in dan z mano, moj prijatelj. Sem pa izredno vesela, se počutim kot zvezda.

Veš tudi slavne osebe imajo polno oboževalcev, ki jim sledijo. Te slavne osebe teh sledilcev sploh ne poznajo.
Se pa včasih zgodi, da kdo od teh oboževalcev poskuša celo ubiti svojo oboževano osebo, ker ta recimo noče razmerja z njim ali kaj takega.

Napaka. VELIKA NAPAKA!

Napaka je v tem, da si spoloh ustvarjaš neko sliko o nekem anonimusu na forumu (pa kdor koli že je ali kaj je), ki ni prav noben faktor v tvojem življenju. Torej totalna potrata misli, energije, časa…

[b][i]Garth Brooks – Friends in low places[/i][/b][/quote]
V primerjavi s forumasi, ki cele spise pisejo ne le o enem ampak vec ali manj vseh forumskih anonimnezih, je tista linija, ki sem jo namenil GF komaj omembe vreden trud. 😀

Kje si pa to preverila? Imas kristalno kroglo? 🙂 nekdo te je nategnil, ker ne deluje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

@Watamaro
Sicer ne vem, koliko časa in koliko pogosto si na tem forumu.Zanima me ali nisi nikoli, ob branju nekoga, pomislil kakšna oseba se skriva zadaj. Čisto tako, spontano brez nekih analiz ali razmišljanja kasneje.
Strinjam se, da je vsako razmišljanje potrata časa in je škoda kakršnekoli energije. Vseeno pa ima, kdorkoli ta oseba je, nek hipni učinek na nas kajne? Drugače se ne bi odzvali na njo.Menim, da je pravzaprav normalno, da dobiš nek vtis, neko predstavo, sploh pa če so to akterji, ki komunicirajo že leta med sabo.
To, koliko je pa ta predstava realna, je pa nekaj čisto drugega.

Jaz mislim, da si vsak o drugem ustvari neko sliko, takoj ko dobi od te osebe neke informacije. Watamaro je po moje zelel povedat, da te slike ne bi smeli jemati prevec resno oziroma kot neko 100% resnico. Hotel je rect, da si eni malo prevec zaupajo, s cimer pa izrazajo veliko nezaupnje v druge. Slabo za dobre odnose.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Napaka. VELIKA NAPAKA!

Napaka je v tem, da si spoloh ustvarjaš neko sliko o nekem anonimusu na forumu (pa kdor koli že je ali kaj je), ki ni prav noben faktor v tvojem življenju. Torej totalna potrata misli, energije, časa…

[b][i]Garth Brooks – Friends in low places[/i][/b][/quote]

Ne streljaj kozlov. 99.9 % ljudi nas živi v iluziji in le razlika je sposobna opraviti in ali je opravila z dekonstrukcijo iluzije.

Ne vem kaj je on imel z GF, da ga je tisti stavek tako zbodel. Namrec izpustil je se pa se neskoncno bolj smiselnih priloznosti, da se podobno odzove. Kar nekaj ljudi je podalo svoja videnja drugih v precej obsirnih “analizah”. Matjazko in se kdo pa to celo redno prakticira. Tip pa meni napise kaksno VELIKO NAPAKO delam, na en stavek, pa se za nobeno analizo ni slo, le kratek stavek, vtis, lol.

Sem razumela kaj je želel povedati. In se tudi strinjam, da kar se dogaja na MONu, naj tudi na MONu ostane.:)
Želim povedati, da razumem tiste, ki ne zmorejo tega.

Zato pa se je oglasil na moj “vtis, da je GF snob”. Vtis! Kao VELIKA NAPAKA, potrosen cas, itd, lol. Vse to na moj VTIS?!? Pa se v nadaljevanju sem cisto NA SPLOSNO utemeljil, da se je v Sloveniji ze kar malo tezko gibati v izkljucno visoko izobrazenih krogih.

Folk, jaz ne vem kaj vse je z vami narobe. Ampak ko vidim burne reakcije na miske, vmes se pa slone “spregleduje” si ustvarim vtis, da je z vami pac nekaj narobe. 😉

Ne vem kaj je on imel z GF, da ga je tisti stavek tako zbodel. Namrec izpustil je se pa se neskoncno bolj smiselnih priloznosti, da se podobno odzove. Kar nekaj ljudi je podalo svoja videnja drugih v precej obsirnih “analizah”. Matjazko in se kdo pa to celo redno prakticira. Tip pa meni napise kaksno VELIKO NAPAKO delam, na en stavek, pa se za nobeno analizo ni slo, le kratek stavek, vtis, lol.[/quote]
No meni je bilo tudi zanimivo, zato sem se odzvala.
Poglej recimo multinicka in njegove cvetke, ko kaj napišem. Niti približno mi ni jasno kaj mu dogaja 😀 Saj ne, da se sekiram ampak čisto tako, je zanimivo.

Ne vem kaj je on imel z GF, da ga je tisti stavek tako zbodel. Namrec izpustil je se pa se neskoncno bolj smiselnih priloznosti, da se podobno odzove. Kar nekaj ljudi je podalo svoja videnja drugih v precej obsirnih “analizah”. Matjazko in se kdo pa to celo redno prakticira. Tip pa meni napise kaksno VELIKO NAPAKO delam, na en stavek, pa se za nobeno analizo ni slo, le kratek stavek, vtis, lol.[/quote]
Poglej recimo multinicka in njegove cvetke, ko kaj napišem. Niti približno mi ni jasno kaj mu dogaja 😀 Saj ne, da se sekiram ampak čisto tako, je zanimivo.[/quote]
Exactly. Ni se glede cesarkoli tu za sekirat. Ampak zanimivo pa je, da nekdo spregleda kolono kamijonov, potem pa “okrca” mravljo, da je pretezka za na cesto.

Poglej recimo multinicka in njegove cvetke, ko kaj napišem. Niti približno mi ni jasno kaj mu dogaja 😀 Saj ne, da se sekiram ampak čisto tako, je zanimivo.[/quote]
Exactly. Ni se glede cesarkoli tu za sekirat. Ampak zanimivo pa je, da nekdo spregleda kolono kamijonov, potem pa “okrca” mravljo, da je pretezka za na cesto.[/quote]
Očtno so na najine poste nekateri tukaj “alergični”. Včasih se pustim še sprovocirati, drugače pa z nasmeškom berem folk tukaj. Se prav kratkočasim, kdaj pa tudi razmišljam, kako nekateri padejo v to sceno in se meje brišejo.

Mogoče je pa ravno v nedeljo prišel iz gozda k cesti (ko ni kamionov) in na cesti srečal mravljo. 🙂

Aloha folk

Sedaj se bom jaz malce snobovsko obnašal in vas tko en mal ignoriral. :-))

V bistvu se edino Markotu sanja, v čem je bil dejansko point in da ni bilo osebno.
No sedaj pa eno vprašanje in razmišljanje… koliko je resnice v teh besedah?

“Great minds discuss ideas; average minds discuss events; small minds discuss people.”

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Lepo, ko si v pravljici. Ko izstopiš, pa se ne moreš izgovarjati tudi na to, da ljubezen ne pozna lakote ali ljubezen ne pozna službe ali ljubezen ne pozna slabih dnevov ali ljubezen ne pozna egoističnega buljenja v TV itd.
Čudno si začel povezovati ljubezen. Do ljubezni sploh ne pride, če človeka prvo ne spoznaš. Torej je vsa selekcija že odšla adijo.

Exactly. Ni se glede cesarkoli tu za sekirat. Ampak zanimivo pa je, da nekdo spregleda kolono kamijonov, potem pa “okrca” mravljo, da je pretezka za na cesto.[/quote]

Razen če te tovornjak povozi na prašni ameriški makadamski cesti, ker slovenski so tako slabši, da še mravlje ne zbije. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Lepo, ko si v pravljici. Ko izstopiš, pa se ne moreš izgovarjati tudi na to, da ljubezen ne pozna lakote ali ljubezen ne pozna službe ali ljubezen ne pozna slabih dnevov ali ljubezen ne pozna egoističnega buljenja v TV itd.
Čudno si začel povezovati ljubezen. Do ljubezni sploh ne pride, če človeka prvo ne spoznaš. Torej je vsa selekcija že odšla adijo.[/quote]

Goldi
glede na to, da je osnovna predpostavka izobrazba partnerja je moje mnenje sledeče:
Izobrazba ni garancija, da bo služba, da ne bo slabih dnevov, ne bo lakote, egoističnega buljenja v TV…
Se pa strinjam, da partnerja moraš dobro spoznati – karakterno. Karakter pa nima povezave z izobrazbo :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

..in kakšna je ljubezen če se ne začne kot v pravljici…:)
men je izobrazba popolnoma nepomembna,
zaželjena je splošna razgledanost ki ti je tudi neka izobrazba ne daje,
važno pa je predvsem ,da partner vloži tudi svojo “bit”v zvezo…..:)

Zakaj tisti, ki vam je izobrazba popolnoma nepomembna nimate končane samo Osnovne šole?

No, da ne bomo samo Hollywood krivili za naše “zglajzane” poglede o ljubezni…

V principu smo bili slovenci svetlobna leta pred zgodbami, ki nam jih danes servira Hollywood. :-))

[b]Cvetje v jeseni[/b]

Pripoved nastala leta 1917, film posnet leta 1979. No seveda je pa večina folka v tem času iz kmečkih korenin postala šolana, izobražena in danes z prezirom gleda na svoje kmečke korenine. :-))

Sploh ne vem kaj tako paniko peljete … Fishika je snob, tega se zaveda, pravzaprav je na to celo ponosna.
Tako da to ni bil nič drugega kot kompliment. Je tako Fishika?
Si bila ti zaradi tega kaj užaljena? Nisi.
No, sem vam rekla :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Dej ne bajsi laskat. Tako obnašanje si lahko privoščijo le vrhunske lepotice, ne pa ena bajsa k ji smrdi, kurči se pa z družinskim denarčkom… Še bolj patetično pa je, če se kiti z mezdo.

Čudno si začel povezovati ljubezen. Do ljubezni sploh ne pride, če človeka prvo ne spoznaš. Torej je vsa selekcija že odšla adijo.[/quote]
Če pri nekomu ljubezen ni pogojena z izobrazbo, potem izobrazba ne more pogojevati ljubezni.
Saj ljubezen nima univerzalnih pogojev, ampak ima vsak svoje pogoje.
Nekateri jih imajo premalo, drugi preveč pogojev in zato ostajajo razočarani.
Najbolje imeti realne pogoje, ki so usklajeni z našo osebnostjo, da ne pričakujemo nečesa, česar sami ne moremo nuditi.

Patetično je le tvoje obnašanje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close