Ali vam je pomembna izobrazba pri partnerju?
A tebi je pa v tvoji vezi tako super, da se moraš tukaj hvalit?
Največji pogreb pa je, če se dec priženi v familijo, kjer imajo več denarja od njega. In jima potem njegov tast financira življenjski slog. Tudi to že videl. To pa je prava smer v copatarstvo, ker bogi copatek ne upa niti pisniti.
A tebi je pa v tvoji vezi tako super, da se moraš tukaj hvalit?[/quote]
Noup, jaz sem eden od tistih norcev, ki si na kredit financira luksuz. Saj veš, samo da mi takšni kot ti zavidajo. če ne drugega pa to, da sem kreditno sposoben. :-))
Ma tudi jaz sem kreditno sposoben. Ampak raje nisem ničesar dolžan banki, živeti od sposojenega denarja NI moj stil lajfa. tebi pa verjamem, da tvoj je.:)))
Glej. Ti greš v auto hišo in na nor kredit kupiš novega audija. Jaz sem pa tip, ki takim kot si ti krade audije izpred bajte, jim zliže gume in jih vrne na staro mesto.:))))
A se samo meni zdi, da si mal ponosen, da si ta “luksuz” lahko privoscis? 😀
Zase vem, da me je vecina zensk tako ali drugace stala. In bolj resno zvezo kot sem se sel, vec me je obicajno vse skupaj prislo. Na koncu, ce ne prej. Res pa, da se najde tudi kaksna svetla izjema. Samo jaz na to gotovo nisem ponosen. Ne vidim tega kot, lahko si privoscim, lol. Ce kaj, starejsi ko sem, bolj si recem, kaj mi je tega treba. In vse bolj premisljeno se vsega lotim. Tudi zato, da me ne bi slucajno katera stala vec kot sem pripravljen dati. Sedaj je zame as tisti, ki ga zenske nic ne stane.
Mene kavs z babo ne stane skor nič. Tu pa tam kako kavo, pijačko in malo bencina.:)))))
Ma tudi jaz sem kreditno sposoben. Ampak raje nisem ničesar dolžan banki, živeti od sposojenega denarja NI moj stil lajfa. tebi pa verjamem, da tvoj je.:)))
Glej. Ti greš v auto hišo in na nor kredit kupiš novega audija. Jaz sem pa tip, ki takim kot si ti krade audije izpred bajte, jim zliže gume in jih vrne na staro mesto.:))))[/quote]
In koliko “gum” si lani zlizal in vrnil lastniku?
Biznis verjamem, da dober laufa, ker naivnost ne pozna meja. :-))
Mene kavs z babo ne stane skor nič. Tu pa tam kako kavo, pijačko in malo bencina.:)))))[/quote]
Upostevaj vse, ne le direktne stroske pri tistih, kjer ti uspe.
O cifrah ne bomo. Boš rekel, da lažem:)))
Ma glej, nisem jaz nekaj. Zase imam dovolj , meni to ustreza.
Mene kavs z babo ne stane skor nič. Tu pa tam kako kavo, pijačko in malo bencina.:)))))[/quote]
Na čigav račun pa si greješ rit odcenega fu.ka, do drugega?
Upostevaj vse, ne le direktne stroske pri tistih, kjer ti uspe.[/quote]
Ma upoštevam tudi kondome itd. Strošek ni velik. Obstaja, ampak je v mejah normale. :)))))
Zase vem, da me je vecina zensk tako ali drugace stala. In bolj resno zvezo kot sem se sel, vec me je obicajno vse skupaj prislo. Na koncu, ce ne prej. Res pa, da se najde tudi kaksna svetla izjema. Samo jaz na to gotovo nisem ponosen. Ne vidim tega kot, lahko si privoscim, lol. Ce kaj, starejsi ko sem, bolj si recem, kaj mi je tega treba. In vse bolj premisljeno se vsega lotim. Tudi zato, da me ne bi slucajno katera stala vec kot sem pripravljen dati. Sedaj je zame as tisti, ki ga zenske nic ne stane.[/quote]
DX, a maš ti mal problema z mojim sarkazmom?
Lej če ti gre kot rent-a-car potem pač to prakticiraj. Plačaj tolk kolikor uporabljaš. Ne pizdi pa, da so bedaki tisti, ki si umislijo svoj avto. :-))
Mene ženska nič ne stane, saj ima svojo službo in je ne rabim financirati.
Nekaj drugega so razvajene afne, ki imajo moškega za sponzorja, da jim kupuje brezvezne stvari in jih razvaja, da mu potem ona da noge narazen.
Potem je ceneje, če si občasno privoščiš prostitutko. 🙂
Zase vem, da me je vecina zensk tako ali drugace stala. In bolj resno zvezo kot sem se sel, vec me je obicajno vse skupaj prislo. Na koncu, ce ne prej. Res pa, da se najde tudi kaksna svetla izjema. Samo jaz na to gotovo nisem ponosen. Ne vidim tega kot, lahko si privoscim, lol. Ce kaj, starejsi ko sem, bolj si recem, kaj mi je tega treba. In vse bolj premisljeno se vsega lotim. Tudi zato, da me ne bi slucajno katera stala vec kot sem pripravljen dati. Sedaj je zame as tisti, ki ga zenske nic ne stane.[/quote]
Lej če ti gre kot rent-a-car potem pač to prakticiraj. Plačaj tolk kolikor uporabljaš. Ne pizdi pa, da so bedaki tisti, ki si umislijo svoj avto. :-))[/quote]
Kje to jaz pizdim, da je bedak tisti, ki si omisli svoj avto?
Se enkrat bom napisal, da se mi zdi junak tisti, ki ga zenska/zenske nic ne stane(jo). Pa ce se gre rent-a-car ali vozi kupljen avto.
Vem. In v svjem odgovoru sem uporabil njegove prispodobe.
Lej če ti gre kot rent-a-car potem pač to prakticiraj. Plačaj tolk kolikor uporabljaš. Ne pizdi pa, da so bedaki tisti, ki si umislijo svoj avto. :-))[/quote]
Kje to jaz pizdim, da je bedak tisti, ki si omisli svoj avto?
Se enkrat bom napisal, da se mi zdi junak tisti, ki ga zenska/zenske nic ne stane(jo). Pa ce se gre rent-a-car ali vozi kupljen avto.[/quote]
Avto je tukaj prispodoba za žensko. :-))
Će boš šel malce viškje gor v en svoj odgovor, boš našel, da so buhtlii tisti, ki financirajo žensko.
Naj ti povem, tko med nama… večina uspešnih (in bogatih) moških na veliko financira svoje ženske (žene, ljubice). Za to svetovna ekonomija obrne na leto težke miljarde.
Meni ne gre skupaj, kako je lahko uspešen moški obenem tudi neumen. Smo to tezo obdelovali že enkrat dolgo nazaj. Meni je pač bolj normalno, da neumen moški ne more biti uspešen in posledično bogat. (OK pustimo ob strani tiste, ki nasledijo ali zadenejo na lotu)
Jaz pa mislim, da velik denarja rabijo zanič moški 😛
A to potem velja isto za ženske, ki rabijo kavč za 6 jurjev, namesto za 500 evrov ? 🙂
Nima moškemu kaj drugega za ponuditi, kot dragocen kavč ? 🙂
Moja teza pa je že takrat bila grdi moški. Da se potem z eno luštno okili kažejo.
Saj veš tko kot morebitni bodoči predsednik ZDA in naše gore prva dama. :-))
Veliko denarja rabi katerikoli moški, ki hoče resno zvezo in hoče partnerko, ki naj bi na dolgi rok dobro zgledala.
Kajti, ko ženska ni več rosno mlada, rabi določene pripomočke, da dobro zgleda in vse to ni poceni.
Ne pogovarjamo se o bajnem bogastvu, ampak revne ženske na dolgi rok zgledajo slabo, ker nimajo denarja, d abi zgledale dobro.
A to potem velja isto za ženske, ki rabijo kavč za 6 jurjev, namesto za 500 evrov ? 🙂
Nima moškemu kaj drugega za ponuditi, kot dragocen kavč ? :)[/quote]
Jst sem že vidla tipe, ki padajo na joške, pa na dolge noge, pa ..
Ampak na kavč? :)))
Nima moškemu kaj drugega za ponuditi, kot dragocen kavč ? :)[/quote]
Ampak na kavč? :)))[/quote]
Hočem reči, če bi ti mojga dedca vprašal ali bo padel na babo, ki ma kavč za 6 jurjev al uno, ki ga ima za 500 €, bi ziher zbral tisto z bolšimi joški :DD
Ampak na kavč? :)))[/quote]
Hočem reči, če bi ti mojga dedca vprašal ali bo padel na babo, ki ma kavč za 6 jurjev al uno, ki ga ima za 500 €, bi ziher zbral tisto z bolšimi joški :DD[/quote]
Hočeš povedat, da naša Fiši najbrž nima dobrih jošk pa si sedaj tako drag kavč kupuje? 😉
Če je res to kar si zgoraj napisala [sub](snob)[/sub], bo v kratkem imela oboje…. :)))
Jst pa večkrat slišim kako, ki jamra, da njen samo še na kavču leži….. več kot na njej? 🙂
Prav ji bodi, kaj pa je kupila tak kavč, da je boljši od nje…. 😀
Forum je zaprt za komentiranje.