Ali vam je pomembna izobrazba pri partnerju?
Razen če ne govorimo o alternativcih, kulturnikih…Ampak večina ljudi ni del te scene. Tudi Robi ni.
Finančna neodvisnost povprečne Slovenke, s plačo 800 – 900. Dobra je ta, ja.:)))))
Robi, ti si nekam dost seznanjen s slabimi ženskami, kurbicami…Skor več o tem pišeš, kot o dobrih ženskah. Veliko engativizma , za nekoga, ki je baje v dobri vezi..:))))
Eno je emancipiranka, drugo je pa povprečna ženska s povprečno plačo.
Prav tako je možno tudi s 700 evri preživeti na svojem. Če živita dva skupaj, pa še toliko lažje, saj si delita stroške.
Če imaš ti izkušnje z nezrelimi in izkoriščevalskimi razvajenkami, ne pomeni, da so vse takšne.
Pametna ženska niti ne bo varala svojega moža, zato ni čudno, da imaš takšno mnenje o ženskah. 🙂
Če človek napiše (ali odgovori na neko vprašanje) kaj o Muslimanih, je pa že Musliman. Ne morem verjeti kakšna zblojena logika. 🙂
Saj je pri odnosih vedno slo, med drugim!!, ce ne skoraj izkljucno (npr. 100+ let nazaj), za premozenja, dohodek. S tem, da je druzba razne vzporedne pojavne oblike, kot so varanje, avanture, ipd drugace obravnava, vloge med spoloma so bile jasneje definirane, pa zenske so imele bistveno bolj omejene moznosti izbire, od partnerja do nacina zivljenja, da ne omenjamo preobrata v primeru locitve, ki se vedno obstaja med vzhodom in zahodom.
Človek s 700 euri ne more živeti sam. Razen , če ni mogoče dedoval stanovanja. Kupiti si stanovanja človek s tako plačo ne bo nikoli mogel. Za take ljudi je edino racionalno, da si najdejo partnerja (sostanovalca), ali pa so pri starših.
Denar?
Lahko je zgolj grešni kozel, resnični vzroki za razhod se skrivajo drugje 😉
Kaksna zaslepljenost je to, ko moski, ki zasluzi 2x toliko kot zenska, verjame, da ga le ta, ker si sem pa tja zasluzi minimalca, nic ne stane. 😀
Ali moski, ki isto verjame za zenska, ceprav se evra ni zasluzila od kar sta skupaj, pa se v njegovem stanovanje zivita.
Statisticni podatki kazejo naslednje:
1. Dalec najvec povodov za locitev dajo zenske.
2. Najbolj pogosto navedeni razlog so finance.
3. Stevilo razvez strmno poraste v casu konjunkture gospodarstva.
Kaj to pomeni?
Zenske se locujejo zaradi financ v casu ko lahko z razvezo najvec financni iztrzijo oz. se same cutijo dovolj financno mocne.
Ljudje sklepamo partnerstva na različnih osnovah. Tudi premoženjsko stanje je lahko ena od osnov.
Kje je potem ljubezen, v takem odnosu?
Ma tudi jaz sem kreditno sposoben. Ampak raje nisem ničesar dolžan banki, živeti od sposojenega denarja NI moj stil lajfa. tebi pa verjamem, da tvoj je.:)))
Glej. Ti greš v auto hišo in na nor kredit kupiš novega audija. Jaz sem pa tip, ki takim kot si ti krade audije izpred bajte, jim zliže gume in jih vrne na staro mesto.:))))[/quote]
In koliko “gum” si lani zlizal in vrnil lastniku?
Biznis verjamem, da dober laufa, ker naivnost ne pozna meja. :-))
[b]Bosanski Casanova[/b][/quote]
Mah, to so zrele ženske, dolgotrajno samske brez partnerjev, tu se imenujejo ‘srečno samske’. Ker so izgubile stik z realnostjo brez ‘družinske prizemeljitve’, prijemajo na najstniške ukane moškega leporečja, ki je podprto s fotografijami manekenov. 🙂 Dobra ideja, zgleda, da se splača pošiljati ljubezenski spam na naslove: [email protected] , tako če bom kdaj obubožal, vem, kam pošiljati ljubezenske izlive lačnim ribicam. 😀
Če gledaš na partnerstvo skozi računico materializma, je tudi seks dobrina, kjer verjetno paziš, da te ne bo stala kakšno pijačko preveč, kako Spider. Ekonomija partnerstva, kjer ni čustvenega vnosa, pa je tako na nek način pusto, hladno, spolnost pa objektivizirana zgolj na bazično zadovoljevanje fizičnih potreb, nekaj podobnega kot hranjenje.
Odvisna je od gospodarstva neke države. 🙂 Večna težava materialistov. Je pa od nekdaj bilo tako, da eni v revščini stopijo skupaj, drugi bi se pa lahko tudi pobili med seboj.
Ne znas drugace kot z etiketo? Se z zgornjimi navedbami ne strinjas? Na kakni osnovi so se pred 100, 200, 500 ali 1000 leti ljudje parckali? Do pred 100 leti pojem romanticne ljubezni za 99.9% ljudi niti obstajal ni. Zakaj se danes vecina zensk pricakuje podobno situiranega partnerja? To so dejstva! Ti pa ob vseh teh dejstvih, da je za zensko materijalna situiranost moskega pomembna, meni tipu ocital, da sem materijalist, ceprav sem med drugim napisal, da me je velika vecina zensk stala. Najbolj resna pa se najvec.
A slucajno kdo misli, da bi nas Marko danes imel kaj s svojo Petro, ce zanjo ne bil bil sposoben materijalno poskrbeti? Zakaj si ni gospodicna nasla sebi enakega obiskovalca zavoda za zaposlovanje? Najbrz, ker ji tak nima kaj za ponuditi. Kje je tu ljubezen? Koliko casa bo vztrajala z Markotom, ce le ta sluzbo zgubi? Leto? Potem pa… nazaj k svoji mamici, ker ji revez vec nima kaj za ponuditi. Prava ljubezen obstaja. Samo je precej bolj redka kot si vecina misli. Dosti bolj pogosta je ljubezen kot “take care of me”.
Mimogrede, v nekaterih jezikih je beseda zlato = denar = ljubezen. Ena in ista beseda. V vecini sveta zenske se vedno dojemajo ljubezen kot “take care”.
Aja, to je chat
Ne znas drugace kot z etiketo? Se z zgornjimi navedbami ne strinjas? Na kakni osnovi so se pred 100, 200, 500 ali 1000 leti ljudje parckali? Do pred 100 leti pojem romanticne ljubezni za 99.9% ljudi niti obstajal ni. Zakaj se danes vecina zensk pricakuje podobno situiranega partnerja? To so dejstva! Ti pa ob vseh teh dejstvih, da je za zensko materijalna situiranost moskega pomembna, meni tipu ocital, da sem materijalist, ceprav sem med drugim napisal, da me je velika vecina zensk stala. Najbolj resna pa se najvec.
A slucajno kdo misli, da bi nas Marko danes imel kaj s svojo Petro, ce zanjo ne bil bil sposoben materijalno poskrbeti? Zakaj si ni gospodicna nasla sebi enakega obiskovalca zavoda za zaposlovanje? Najbrz, ker ji tak nima kaj za ponuditi. Kje je tu ljubezen? Koliko casa bo vztrajala z Markotom, ce le ta sluzbo zgubi? Leto? Potem pa… nazaj k svoji mamici, ker ji revez vec nima kaj za ponuditi. Prava ljubezen obstaja. Samo je precej bolj redka kot si vecina misli. Dosti bolj pogosta je ljubezen kot “take care of me”.
Mimogrede, v nekaterih jezikih je beseda zlato = denar = ljubezen. Ena in ista beseda. V vecini sveta zenske se vedno dojemajo ljubezen kot “take care”.
Aja, to je chat[/quote]
Dvomim, da boš razumel ampak vseeno:
Aja, to je chat[/quote]
Dvomim, da boš razumel ampak vseeno:
https://www.youtube.com/watch?v=jdCoQe1jdik%5B/quote%5D
On bi razumel le, če bi bila ‘duša’ in čustva nekaj, kar bi lahko pretopil v dolarje ali evre, konkretno valuto, da bi si preračunal, koliko je ženska vredna v odvisnosti od določenih spreminjajočih se ekonomskih faktorjev: starost, izgled, ugled… Tako kot greš na sejem in si kupiš ali prodaš kravo po najboljši možni ceni. Za njega, tipičnemu materialistu, so ženske in ljudje le številke – kakšne koristi si lahko obeta od njih.
Materija brez duha je mrtva, poživlja jo ravno duh, barvo in toplino pa ji dajejo čustva. 😉
Fantje, sej lepo, da ste romantiki, ampak srati proti denarju je pa malo otročje. Položnice je treba plačat, pa tudi punce, ki si jih želite, bodo hotele lepe stvari v lajfu. Mogoče ne ravno križarjenja, mogoče pa kakšno dobro gorsko kolo ali potovanje po Španiji. To se najlažje plača z denarjem.
Seveda, problem je, če zapademo v skrajnosti in ‘izgubimo v ravnotežje’, le druga plat kovanca bi bili ljudje, ki se odrekajo vsemu materialnemu in čislajo ‘duhovnost’ kot nekaj boljšega. Vpeti moramo biti med obema svetovoma, ki sta enakovredna.
Glej, jaz teh informacij nikoli nisem dajal tu gor, povedal pa ti ne bom, če so prave ali ne. Vem le, da si jih izmišljuješ. Čeprav nisi lažnivec praviš. Imaš pa bujno domišljijo a ne? Cigan tudi ne krade, samo sposodi si za dalj časa. :))
…in še vedno raje v Bosno denar pošiljajo, kot da bi si resne in pridne tipe iskale.
Phahahahaaaa…..
Manj je ostalega bolj je (vsaj) izobrazba pomembna:) Zato da se vidi, da si se vsaj (nekje) (po)trudil:D
Večkrat kot ne je korelacija med (pravo) izobrazbo in ostalim.
A to potem velja isto za ženske, ki rabijo kavč za 6 jurjev, namesto za 500 evrov ? 🙂
Nima moškemu kaj drugega za ponuditi, kot dragocen kavč ? :)[/quote]
Robi, kavč za 6 jurjev sploh ni nikakršen luksuz. Pojdi malo naokoli, v povsem običajne trgovine. Pa vzemi v obzir malo večji kavč, s polno dodatki in materialom boljši srednji razred in si na 6-ih jurjih. Za 500€ še tabureja ne dobiš.
Fantje, a sem rekel, da zveza ni poceni. če živiš sam, je vseeno, kakšen kavč maš…:)))))
Mene ženska nič ne stane, saj ima svojo službo in je ne rabim financirati.
Nekaj drugega so razvajene afne, ki imajo moškega za sponzorja, da jim kupuje brezvezne stvari in jih razvaja, da mu potem ona da noge narazen.
Potem je ceneje, če si občasno privoščiš prostitutko. :-)[/quote]
A pol je dobila službo? Ja krasno, to je lepa novica. Zdaj ima manj časa buzerirati cel vlak otrok in seveda tudi tebe:).
Forum je zaprt za komentiranje.