Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali vam je pomembna izobrazba pri partnerju?

Ali vam je pomembna izobrazba pri partnerju?

Ta kavč je mišljen, če imaš posebej kino sobo. Vidi se, da nimaš pojma. Kar nadaljuj z brskanjem po spletu.

Ej bajsa, sem hotel bit prijazen… Ja no shit da je za to mišljen za kino, sej zato za desce, ker se gleda film, ne pa čveka pa kofetka; valda nam pisal očitnega, si mogla podučit nevedneža kajne, saj nihče še ni videl kino kavča razen tebe.. Daj raje kakšen pameten argument ajde, za karkol.. Ti nimaš pojma o ničemer, kle se hodiš nekaj hvalisat z očkovim denarčkom, sama pa nisi sposobna ne sama žvet, ne zaslužit, niti desca dobit. Da te ni sram druge zaničevat tukaj. Pa ne sam to, da si debela, še zanikaš, se prav se problema niti lotit ne moreš, ker misliš, da ga nimaš.

Saj mene ne moti, če si ti debel. Ne rabiš zaradi tega stresati jeze nad mano in mi praviti vse, kar nisem. U easy človek. A zbiraš keš za ta kavč? Bo treba delat veš.

Pa ni treba imeti POSEBEJ kino sobe, lohk ga maš na sredi pred TV/projektorjem.. ob strani pa še obične fotelje/kavče.. Bajsa ti nimaš pojma, svet poznaš sam iz revij. Dej raj fukn denar za psihiatra, da ti tole betico mal omehča, da te bo vsaj kakšn pjanc uzel. S takim odnosom (v povezavi z videzom) ne boš nikamor prišla. Kje si pa to vidla. Bajsa nesposobna pa vzvišena. To si lahko le dame vrhunskega videza ali pa morda sposobnosti privoščijo, ne pa ena čustvena razvalina s prekomerno težo, ker nisi niti dominantna, da bi vodila moškega (pjanca). Nikogaršnja zemlja. Debela, zoprna, zajedljiva, kvazi-vzvišena, pametujoča a nevedna, neizobražena (tist tvoj pastirski “faks” ne šteje, ker vsak klošar naredi), sedaj pa še stara povrh…

Poln frustracij:)))).
Itak, da ga imaš lahko kjerkoli, navsezadnje tudi namesto otoka v kuhinji. Samo tebi manjka nekaj bistvenega…keš! Sorry, če te to boli, prizadene, samo jst res nisem kriva:).
Ti si tisti, k si me že dvakrat na klepetu prepričeval v hujšanje, češ da imaš idejo o treh korakih, zaradi česar boš slej kot prej zaslovel in postal pravi bogataš:)))). Bolj kot sem ti dopovedovala, da ne rabm hujšanja, bolj oseren si postajal. Ja, to si ti. Enak. Ajd ciao.

Bajsa takoj preklopi na edino stvari keš pa fovšija:) Ja vsi smo ji fovš k je tako debela:))) Sej zato pa laufa potrošništvo, k si folk komplekse zdravi pa omamlja, da ne čuti stiske. No sej to je tud ena rešitev za lajšanje, samo kaj ko je potrebno te droge vedno več, sredstva pa omejena:) Kar lepo posedi na kavč, še kaj si kupi, kaj dobrega pojej, vsega po malo bo najbolje, pa čakaj, da moški zadosti odrastejo, da se ne bovo več bali sposobnih žensk in boš lahko zasijala:) Haha… Nevednost je blaženost.

Jst sm zelo vodljiva, preklopila sem na tisto, o čemer ste debatirali:))). Počil boš.

A ta ma še keš, ja kaj ji je pa potem izgovor, da nikakor ne more dobit tipa? Kljub kešu je nihče ne povoha ali pa je res tako zahtevna a kaj hudič, k za tak tip ženske noben ni pripravljen teh zahtev izpolnjevati:)

Zelo si vodljiva ja:) Točno! Kdaj boš dojela kar si napisala je tudi vprašanje:) Pa če bi bla sposobna prebrat in razumet smo govorili o cenovnih razredih kavčov in zakaj je nek kavč, ki je n-krat dražji, toliko boljši. Nismo pa govorili o tem ali ga je smiselno kupit, ne glede na to a je “vreden” ali ne pa ali naj ga nek konkreten človek, ki si ga želi, kupi. Vendar ti ženska poenostavljenega uma si videla le DENAR/CASH=FOVŠIJA in ti je takoj prijalo, da tebi nekdo zavida. Zaljubila si se v svojo interpretacijo. Samo vprašanje kdaj boš ti znala to ločit.

Za ostale. Če je nekaj n-krat dražje kot običajne/primerljive stvari te morda zanima v čemu je razlog. Samo morda je razlog nerelevanten, če ti je stvar všeč/ok. Ne pomen to takoj, da si fovš komurkoli, ki je to stvar tudi kupil, pa če za to obstaja “racionalna” razlaga ali ne. Je pač kupil, dokler je njegov denar… Vendar če fovšljiva, ki svet tako deli, vprašaš zakaj je nekaj tolikokrat dražje, si bo takoj razlagal samo na njemu vajen način, da si mu fovš. Klasika. Fovšijo privlečejo v debato najbolj zavistni ljudje. Bajsa fovšljiva:D

Ti si fouš, samo ti in ti in daleč naokoli le ti. Saj bi ti narisala, pa ne bi pomagalo. Drgač pa…ne da se mi pisati celih esejev, ne rabim tega.

10.01.16 21:33

Fovšija je kot prdec, kdor jo zvoha ta jo spoha:D

Saj si dokazal, da si fouš. Kaj zdaj? Nč. Upaj, da boš jutri manj fouš:))).

Haha. A mi lohk razloži zakaj ta šrot zgoraj ne dobi tipa. Domnevno bogata, nedebela, izobražena, vse krasno. Za koji kurac je potem brez tipa, čeprav si ga želi bolj kot pregrešna nuna?

Narobe si zastavil vprašanje. Samo ne mi rečt, da si ti tut fouš?:))))

NO SHIT;D

Dejmo še kej o men. Jst mam rada trače. In dons spet čutim naval prijaznosti. Rada vas mam in rada vas berem.

Domišljavost, prevzetnost in strašna pamet s faličnimi elementi dominantne ženske, ki si želi biti nekaj več, čeprav jo je narava prav povsod uvrstila v sivo povprečje, si lahko vsaj privošči preplačan kavč z namenom postavljanje in povzdigovanja – hrana lastni nečimrnosti, računica lastne vrednosti v denarju. 😉 Malo sta si v sorodu z DX-om.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Vemo da ljubiš pozornost, kakršnakoli je dobra kaj:)

Matjazko se je metal ali si ga je metal, to je zdaj vprašanje:))). Matjazko, preboli že, življenje gre naprej. Saj bo tudi tebi kdaj kje uspelo, menda ali pa tudi ne. Ne moreš imeti nedosegljivega.

Domišljavost, prevzetnost in strašna pamet s faličnimi elementi dominantne ženske, ki si želi biti nekaj več, čeprav jo je narava prav povsod uvrstila v sivo povprečje, si lahko vsaj privošči preplačan kavč z namenom postavljanje in povzdigovanja – hrana lastni nečimrnosti, računica lastne vrednosti v denarju. 😉 Malo sta si v sorodu z DX-om.[/quote]

Matjažko tole si pa dobro trofnil, eden tvojih boljših postov:)

Do polnoči morm zdržat. Imaš še čas.

Domišljavost, prevzetnost in strašna pamet s faličnimi elementi dominantne ženske, ki si želi biti nekaj več, čeprav jo je narava prav povsod uvrstila v sivo povprečje, si lahko vsaj privošči preplačan kavč z namenom postavljanje in povzdigovanja – hrana lastni nečimrnosti, računica lastne vrednosti v denarju. 😉 Malo sta si v sorodu z DX-om.[/quote]

Matjažko tole si pa dobro trofnil, eden tvojih boljših postov:)[/quote]

Ti si pa ženšče, sicer tega ne bi napisala:). Saj matjazko ima širokooo srce, samo prijazno ga ogovori in bo povsem tvoj.

Do polnoči morm zdržat. Imaš še čas.[/quote]
?? Kaj si paznica v zaporu?

Vešda. Pazi!

Za tabo, nate? A resno al si si ti to domišljala?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close