Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali vam je pomembna izobrazba pri partnerju?

Ali vam je pomembna izobrazba pri partnerju?

Zakaj le, ker si tako napisala. 🙂
Vsi moški, ki jih poznam….vsi!

Torej?

Zakaj le, ker si tako napisala. 🙂
Vsi moški, ki jih poznam….vsi!

Torej?[/quote]

Poglej, kako so vejice postavljene…govora je samo o tistih moskih, ki imajo zene manj izobrazene. Gre za vrinjen stavek.

pozabljaš, da je luštnih punc kar precej, mlajših pa vsako leto več – to čist vsako (in vsakega) doleti.
moških z zelo veliko denarja pa je ZELO MALO.
vse glupače sevda sanjajo, kako bodo našle direktorja, ker so “lepe in pametne”, in jih bo imel rad ever after, v praksi pa pri 35-ih končajo noseče z enim proizvodnim delavcem na minimalcu, ki popoldneve preživlja v porumeneli spodnji majici pred TV-jem, s pirom v roki :)))[/quote]

Če se imata 2 rada, se spoštujeta in cenita, imata dejansko vse, kar rabita, tudi ob nižji plači lahko ustvarita toplo in prijetno družinsko vzdušje, mehko postlano gnezdece tudi za bodoči naraščaj; kar verjetno presega že vse meje in domet tvojega golega materialističnega in potrošniškega plitkega razumevanja sveta, oropan neke človeške širine, ki pri tebi očitno vedno naleti na lastni EGOIZEM in sega največ od tal in do mednožja (kako daleč gor je še potem šele srce in človeška toplina, ki jo lahko tak par doživlja in uživa v prav posebnem prijateljstvu in razumevanju), sploh če ti kak pomemben kolešček manjka, ki krmili tistih tvojih nekaj sivih celic, ki bi morale imeti pod nadzorom kosmati ustni organ v votlini, da se ne obrača po nepotrebnem in v prazno vrti. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

kaj je, ti izrodek mali 🙂
še nisi nobene našel, da bi te imela dovolj rada, da bi se odpovedala svojemu življenju in postala stroj za pucanje in rojevanje? 🙂

Ojej, že spet si pokleknila pod ozkim materialističnim okvirjem razmišljanja, ki je oropano več pomembnih globinskih perspektiv življenja, misleč, da je modernemu očku silno težko kaj narediti za svojo drago in si vse na papir zapisuje, kolikokrat je počistit kopalnico namesto nje in če bi recimo moral 1x več previti otroka. Živa groza, kakšno prikrajšanje ali pa ponižanje (bi bilo to za moškega tvojih let, ‘starih kresov’ tam čez 50, ki te imajo za ‘fračo’) . 😉

ne vem, ali si funkcionalno nepismen ali samo zabit – ampak spet nisi odgovoril na vprašanje: imaš doma žensko namesto služkinje, ki ti je podrejena, te vdano uboga in imata skupaj vsaj 5 otrok (glede na tvoja leta)?
se je zate odpovedala svoji službi in ti kot veliki dasa skrbiš za družino?

A odnos med moškim in žensko lahko bazira le na neenakopravnosti? In koliko slovenskih družin ima 5 otrok?

Ženske, ki so doma, otroci oblikujejo tudi veliko močnejšo čustveno vez z materjo kot pa z očetom, zato
kasneje že odrasli tudi ‘veliko več dajo na mater’ – pri modernih očetih je to vse bolj redek pojav, saj se zavedajo pomena vključenosti v družinsko življenje in starševsko vlogo. V 21. st. v Sloveniji je večina stereotipnih družinskih ureditev, kjer je bilo pomembno le, da je moški prinesel denar k hiši, mati pa je skrbela za ‘družinske in gospodinjske zadeve’, le še relik nekega minulega, preteklega časa v 20. st. , kakor ti tvoji ‘svobodni’ in ‘uspešni’ moški, ki so slabi očetje in jim ti omogočaš, da se izkažejo vsak za dobre kurbirje. 😉

Lepolaska, res te ne razumem? Kako to, da si ne želiš biti brez službe, doma čisitit, imeti otroke, skrbeti za moža, biti poslušna, mu likati, ko bo on na monu? Zakaj si tega ne želiš?
Jaz itak nisem prava ženska, zame je logično, da si tega ne želim, ampak ti? Ja, a nisi prebrala, da nisi ženska, če ti tak stil življenja ne odgovarja :)?
Pa toliko analiz na to temo je tu gor, ti pa nočeš prav nič razumet. Pa tako se trudijo eni, da ti svetujejo, da bi te spravili na pravo pot. Ti si pa drzneš uživati.
Jaz sem precej trdobučna, zato je logično, da me niti monovski psihiči ne morejo naučiti reda in spreobrniti, zate je pa še upanje :).

Lepolaska,
huh zarad taksnih kot si ti bom raj za fannti zacel gledat. Kriza.

Hvala bogu, da so se druge bistra dekleta..

BOLANO!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close