Ali vam je pomembna izobrazba pri partnerju?
v bistvu jih je kar veliko, dokler so mlade, jih preživljajo starši in naivne – in neskončno zaljubljene. tako išče matjažko.
ker odrasla sposobna ženska, ki je že okusila pluse in minuse samostojnega preživljanja, ne bo NIKOLI tako neumna.
Poglej jaz letno (sezona) naredim tam okrog 1.500km-1800km….
od leta 2004 do danes sem na kolesu menjal, ketno, zračnice (2x al je blo 3x?) dal sem gor nove roge…. pa plac za dodatno vodo…. to, pa vsako leto reden servis…. če odštejem nabavno vrednost kolesa, me kolo na sezono stane cca 50€……
Kolesarim pa pač med majem in septembrom….. kar znese ravno nekje 300-400km na mesec + košarka/nogomet 2x tedensko po 2 uri pa je to to…. več ne rabim….[/quote]
A voziš ti mogoče downhil..ali pa da delaš neke hude kilometre s specialko..po moje ne.
med kolesarjem in kolesarjem je razlika. Downhilla z minimalnim finančnim vložkom pač ne boš vozil.
A si mu vsaj malo fauš?[/quote]
česa? tega da:
– nima niti službenih niti življenjskih izkušenj?
– nasprotni spol beži pred njim od groze?
– še ni videl ženske v modrcu?
– nima intimnih stikov, razen s svojo roko?
– je od matere odvisen polnoletni otrok?
Emmm – ne, niti malo. 🙂
Matjazko morda res išče (bolj se po spletu ukvarja z najstnicami), ampak…on je ženska v moškem telesu.
reče se PIČKA, ne ženska.
Spet se mi zdi, da voham neko foušijo, ker bodo matjažkoti verjetno prej našli nekaj zase, kot kakšna karieristka, ki si domišlja, kaj vse si zasluži…
Pa zakaj bi se sploh dec, ki hoče prkavsnit, ukvarjal z eno, ki je cela pametna , vzvišena nad moško populacijo, konec koncev, taka, če je ers tako emancipirana, v bistvu dedca sploh ne rabi..
No, v mislih sem imela bolj ženski glas…to je še najbolj moteče. Če bi si bril kocine, pol bi pa zmagu.
točno v tem je point – primarno vprašanje je bilo “v čem uživate?” in ne s čim služite ali kako trpite, da pokurite kalorije. torej je govora o aktivnem preživljanju prostega časa in ne o tem, kako trpiš, ko z muko prekolesariš toliko, kolikor moj dec z lahkoto prelaufa. fakt je, da je kvaliteta vožnje s specialko ali boljšim gorskim kolesom neprimerljivo boljša od vožnje s tvojim kolesom od stare mame. tako kot je kvaliteta igranja nogometa na ustreznem igrišču v ustreznih čevljih boljša od bosega “nogometa” v podsaharski afriki z “žogo” iz skupaj zvezanega blaga. priznam pa, da zna bit qurc za tvojo samopodobo, če se moraš tolažit s tem, da tisti, ki nimajo za čevlje, bolj uživajo. jaz ne športam iz shujševalne nuje, ampak ker me veseli. in me stane. 400 eur letno za najem telovadnice, 500 letna karta za fitnes, 500 letna karta za plezalno dvorano, 500 eur za smučanje. in še približno dodatnih 2500 eur za menjavo opreme in tekočih stroškov (spanja, članarin v klubih, goriva,…). in pridem še poceni skoz, ker ne hodim na odprave, draga tekmovanja, itd.
“logika” tazadnjega slovenskega delavca je, da menda tudi uživa, ko gre ven na pomfri in dunajca iz prežganega olja v menzo, pa se mu fino zdi, kako pride poceni skoz z 20 eur. no, če kuhaš sam doma (!) za dva in hočeš malo boljši obrok, npr. mariniran stejk, ki ga greš nabavit v spar (torej povprečne kvalitete) z buteljko vina (ravno tako povprečne kvalitete), te že sestavine za 1 osebo pridejo čez 20 eur. ljudje, ki ste od doma navajeni jest sranje, pač ne morete tega razumet, ker nikomur (ki sam ne zmore kvalitetno jest 1 mesec) ne more bit jasna razlika med konstantnim natepavanjem goveje juhe in sparovih makaronov z omako iz konzerve (ali vsakodnevnega riža in piščanca, če si Nekulturni) ter polnovrednim kvalitetnim obrokom.
in dejstvo je, da si nekdo z minimalcem enostavno take kvalitete življenja ne more privoščit. obsojen je na žure doma ali s flašo v roki zunaj na trgu, poceni hrano in “športanje” (beri, kolesarjenje do prve gostilne). samo to je razlog, da NIKOLI ne bi imela partnerja z minimalcem.[/quote]
Če tečeš, kolesariš, te nič ne stane. Modne muhe okrog fitneserjev, osebnih trenerjev, je bolj za puhloglavce, ki se gredo ‘ kolektivnega športa’, ki bi naj predpisovale nekakšne poneumljene družbene elite, da se potem počutiš kot ena od njih – torej konformist brez možganov. Kar je posebej značilno zate, kjer se na vse načine poskušaš odtrgati od svojih korenin, ki se jih očitno sramuješ, čeprav primitivnost in ozkost duha, ki jo ti kažeš, nima veze z delavskim stanom, kakor tudi tvoj odmerek plače ne pove ničesar, da bi imela zato kakšno sivo celico več zgoraj pod ‘havbico’.
Enako je s hrano, zdravo prehrana nima nobene direktne povezave z dragimi večerjami, ampak s tem kaj (po)ješ, torej lahko komot preklopiš na repo, zelje, fižolo in ribe, če želiš zdravo živeti, ker rdeče meso je škodljivo, seveda le, če nisi prelena oz. premalo ustvarjalna, da niti skuhati ne znaš oz. se ti ne da, ker kdor ima družino, ne bo hodil v restavracije na kosilo vsak dan. Ampak to je za tebe previsoka filozofija, ker je potrebno mislite zraven, izven okvirjev lastne nečimrnosti in samohvalne puhlosti tvojega značaja.
Spet, enostavno ni res, to ljudje kr na pamet pišete, jaz nisem kolesar, ampak VSI moji prijatelji, ki so malo bolj v kolesarski sceni, gorski ali cestni, v to vložijo kr nekaj keša, da je vse skup vsaj približno varno, ni to nekaj, kupim becikl za 200 eurov, pa lahko kolesarim..A je tebi jasno, kolk stane reicmo oprema za vožnjo spusta, downhilla, če nimaš opreme, nimaš kaj praskat, je smrtno envarno..
moškega definitivno rabim 🙂 zato ga imam 🙂 pa ga ne rabim zato, da me vzdržuje :)))
NE rabim pa pičke, kot je matjažko. 🙂 se strinjam, da bo zagotovo našel eno dovolj obupano. če človek dovolj spusti kriterije, se slej ko prej spari z nekom, tudi če mora plačat.
ugh. ni treba v detajle. se mu na dalež vidi, da je poženščen nekompetentnež.
mogoče – če se greš ciganski triatlon, ki tebi verjetno ustreza. že če samo aktivno tečeš, v povprečju pokuriš 2 ali 3 pare copat na leto, kar te znese 300 eur.
😀 HAAAHAHAHAHA… LOL 😀 tebi kvečjemu škodi, da “razmišljaš”, matjažko. bolje da nehaš, da se ti slama ne vžge :)))))))
Spet, enostavno ni res, to ljudje kr na pamet pišete, jaz nisem kolesar, ampak VSI moji prijatelji, ki so malo bolj v kolesarski sceni, gorski ali cestni, v to vložijo kr nekaj keša, da je vse skup vsaj približno varno, ni to nekaj, kupim becikl za 200 eurov, pa lahko kolesarim..A je tebi jasno, kolk stane reicmo oprema za vožnjo spusta, downhilla, če nimaš opreme, nimaš kaj praskat, je smrtno envarno..[/quote]
odgovarjaš mentalnemu kmetavzaru, ki misli, da je “šport” to, da se pelje 2km na faks ali do gostilne z biciklom in doma prešteva, koliko kalorij je porabil med brisanjem prahu :)))))
Kolikor jaz opazujem situacijo, večina bab itak visi na dedcu, ki ima višjo plačo od nje, tako da, žalim slučaj, višje je baba na prehranjevalni verigi, težje je zanjo, pač naravna selekcija. Lahko je pa ljubica kakšnemu vezanemu premožnemu, če nobenega fraj ne najde.:)))
Pa ponavadi tudi situirani karieristi niso kaj navdušeni, da bodo še doma v spalnici konkurenco sebi gledali, ampak si vzamejo ženske s povprečnimi službami, ali celo brez njih, važno, d aje team palyerka in d abo dobra mati in žena..
To bi vam nekoč matere morale povedati, da si dedca raje ubodite, ko je kariera ( vaša ) šele v nastajanju..:)))))
Gospodične, Matjaž ima službo, tudi nekaj pameti se najde, živim na svojem… 🙂 Tako da vam ni treba biti ljubosumne. Tu ste ve, ki ste brez ali s kratkotrajnimi (neobstojnimi) vezami z moškimi. Mogoče bi pa zato bilo vredno prisluhniti kakšnemu nasvetu moških, ki smo v vezah že lep čas, če se tudi z mnenji samskih moški ne strinjate (Spider). Tretje opcije ni…. Oboji ne lažemo… 😉
Če bi me moja precejala skozi višino plače, je ne bi nikoli hotel imeti, ker kaj pa če zbolim, izgubim službo… Izpeljevati vrednost človeka skozi višino plače je značilnost izrazitih materialistov, ki brez čustvenega doprinosa v zvezo, ne bo nikoli neke prave partnerske topline in prijateljstva, ampak so prej obsojene na propad.
če govorimo o tem, kako si najt moškega, je to res. velika večina moških enostavno ne zmore gledat, kako ženska domov prinese več denarja od njega, pa je lahko še tako lepa muca z nežnim ljubečim skrbnim karakterjem.
kar še ne pomeni, da se ga ne da najti 🙂
emmm – če ti mati naredijo prizidek in kot klasičnemu slovenskemu nekompetentnežu plačujejo položnice, še ne pomeni, da živiš na svojem.
Res ima s.p. in je na listi davčnih neplačnikov. Uvozil je neko deklino, ki ne razume slovenskega jezika, zato on lahko mirno plava po vseh možnih virtualnih omrežjih in se srečuje z najstnicami (pod pretvezo, da gre končno za biznis, ki bo prinesel novo upanje). Glede bivanja “na svojem”…lepolaska, uganla si…kot bi ga poznala:)).
:))) hilarious :)))
edino upanje za njega (in nas) je, da mu nekdo odreže jajca, da se slučajno ne razplodi dalje…
Pojdi na fatalchat.com…tam je prijavljen pod enakim nickom (in to je dejansko on, si ne zmišljujem) in čaka na nove metuljčke. Tukaj prodaja buče…v bistvu je stari pohotnež.
lol 😀 I hope this is a joke.
mislem… sm vedela, da je hudo, ampak to je pa za se po tleh valjat :)))))))
Emancipirana ženska mora malo širše gledati na svet in odnose, ne pa kot neko predsodkov polno tele. Če hoče kaj z dedci, mora pač pristati na moderne atipične oblike neresnih razmerij. Ne pa nekaj, jaz sem pridna, močna, vzvišena, z dobro plačo, kje je dec za resno zvezo zame.
Prav to je ta zabloda modernih emancipirank, o kateri sem že večkrat pisal, po eni strani polne sebe , po drugi strani polne skritih pričakovanj o takšni ali drugačni resni zvezi z dedcem…In potem so še celo iskreno začudene, ker dedci iščejo svojo življenjsko pot mimo njih…
Jah, enostavne ženske tega problema nimajo, kolk jaz vidim, si še vedno najdejo dedca, za poroko, za vse živo, kdor se ima za nekaj spešl, ta pa naj pač goji spešl odnose, ne pa da se pritožuje nad realnostjo na drugi strani.
Spet, enostavno ni res, to ljudje kr na pamet pišete, jaz nisem kolesar, ampak VSI moji prijatelji, ki so malo bolj v kolesarski sceni, gorski ali cestni, v to vložijo kr nekaj keša, da je vse skup vsaj približno varno, ni to nekaj, kupim becikl za 200 eurov, pa lahko kolesarim..A je tebi jasno, kolk stane reicmo oprema za vožnjo spusta, downhilla, če nimaš opreme, nimaš kaj praskat, je smrtno envarno..[/quote]
Že, le če nisi zadovoljen s tem in bi rad kaj več. Samski moški čisto komot živi z minimalcem, da je tudi zadovoljen. Te ženske očitno niso, sicer jih ne bi motil ležerni (hedonistični) slog moških, ki z minimalnimi napori živijo relativno dobro v življenju
Sicer pa sem hote nekaj drugega povedati, omenjajoč Lepolasko, ki se ukvarja s ‘prestižnimi’ športi (podrsavanje zadnjice po navlaženih prodnatih savskih tleh in pri ritmičnem premikanju skladiščnih škatel), ki bi naj pomenile vstop ali VIP karto v ‘višjo družbo’. Pri njej niti ne moremo govoriti o buržoazni miselnosti, ker ni meščan, saj piše kot ‘gozdni Joža’, domišlja si pa, da je družbena smetana, če kavsa z moškimi, ki imajo neto plačo > 2k (seveda jo imajo za rekreacijo, ker kateri pa ne bi mlajše ženske, če se že nastavlja). Čeprav bi vsak gimnazijec moral obvladati vsaj osnove materinega jezik, ker pri njej imaš občutek, da ni prebrala niti ene knjige v življenju glede na robatost, primitivizem in prostaško, slogovno povsem nedodelan ali nedovršen jezik. Ko jo čitam, se mi zdi, da s sekirami in krampi prostaštva zganja hudo nasilje nad živo besedo literarne umetnosti. 😉
Problem je v tem, da ženske iščejo neke perfect moške, čakajo do 38-ega in se nato sparijo s prvim, ki jih hoče oplodit ali pa že v mlajših letih najdejo nekoga sebi primernega in imajo z njim družino. Mal žalostno dejstvo je, da večina ljudi čez par let s tem ni zadovoljna, kljub temu, da imajo partnerja in po 15-ih letih zakona “nenadoma” ugotovijo, da se ne znajo pogovarjat ali nimajo medsebojne enpatije. Ali da je en nadpovprečno deloven, drugi pa lenuh.
Ampak, če sem tip človeka, ki nadpovprečno dela in za to tudi nadpovprečno zasluži zraven pa (najpomemnejše) uživam v tem in aktivnem preživljanju prostega časa, se nikoli nisem bila pripravljena temu odpovedat in it za pisarniškega molja, samo zato, da bi imela partnerja, ki mu ustreza submisivna ženska. Je pa res, da večina žensk to naredi. Moj cilj je bil najt moškega, ki mu to ustreza. Poznam pa (osebno) res samo še en tak par, kjer ima moj znanec nekaj let mlajšo žensko, on je vodja oddelka v proizvodnji in zasluži solidno, medtem ko je ona zaj**** prodajnica in zasluži 3x več od njega. Jima že 20 let čisto ok funkcionira in so simpatična družinica z dvema mulcema, pa tudi descu ni problem skuhat včasih, peljat mulce na treninge ali menjat plenice, ko sta bila mlajša. V gostilni ga ne vidiš nikoli. Ampak taki tipi so hudičevo redki.
vidim tudi, da trpi za selektivno slepoto in se elegantno izogiba tej temi :)))))
ah ja, klasičen kurbir, ki trpi za kronično odsotnostjo možganov in inkontinenčnim tičem 🙂
so sad… :)))
To, da je matjazko ogaben fukfehtar s pedofilskimi nagnenji in vsestranski luzer, bi lahko bilo jasno vsakemu, ki veckrat zaide sem. Pravi slovenski Fritzl.
Forum je zaprt za komentiranje.