Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali vam je pomembna izobrazba pri partnerju?

Ali vam je pomembna izobrazba pri partnerju?

Ni bravo, prej obsojanja vredno. Maščevanje, ker jo je z nečim užalil in sedaj bo povedala vse kar je zvedela o njem, zgolj zato, da se mu maščuje…. :([/quote]

Prosim lepo. Mene težko užališ in nisem maščevalna. Če bi povedala res vse, potem še nisem končala:). Samo a veš, nekaj časa toleriram njegove izbruhe, potem se mi pa zaradi izjemne pravičnosti do drugih zdi prav, da povem kdo je matjažek v svojem 24 urnem delavniku. Zgolj to.
On_, a te en mičkeno skrbi, da bi povedala tudi kaj o tebi?:))))[/quote]

A mi groziš?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Wtf?? Prekliči svoje vprašanje.

Prekliči svojo grožnjo 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kr neki.

Prekliči svojo grožnjo ;)[/quote]
Ali vsaj obrazloži kaj si želela doseč s tem, da bi razkrila podatke o meni.

?

Prekliči svojo grožnjo ;)[/quote]
Ali vsaj obrazloži kaj si želela doseč s tem, da bi razkrila podatke o meni.[/quote]

On_, še enkrat preberi kaj sem zgoraj napisala.
Drugače pa…misliš, da je to svetovna želja in moj cilj v tem letu? Nisi pomemben. Tudi matjažko ne. Ali kdorkoli od blejejočih.

Ali vsaj obrazloži kaj si želela doseč s tem, da bi razkrila podatke o meni.[/quote]

On_, še enkrat preberi kaj sem zgoraj napisala.
Drugače pa…misliš, da je to svetovna želja in moj cilj v tem letu? Nisi pomemben. Tudi matjažko ne. Ali kdorkoli od blejejočih.[/quote]
Odblejano je bilo:
On_, a te en mičkeno skrbi, da bi povedala tudi kaj o tebi?:))))

Skrbi? A bi me moralo skrbet, ker veš več o meni kot “običajni” uporabnik foruma?

Če meniš, da bi te moralo skrbeti, potem naj te skrbi. Očitno si že ves prestrašen, se grizeš in ne veš, kako bi postopal naprej, da bo prav. Bova zaključila na tem mestu. Voljno.

Kaj sedaj? Me mora bit strah al grem lahko mirno spat?

A si paraliziran? Imaš cmok v grlu, hitreje dihaš, čutiš nemir, tesnobo? Vse je vredu, to le pomeni, da si še živ. Samo ne me zdaj vprašat, če te nameravam ubit. Adijo.

S kom se boš pa potem pogovarjala, če mene pospraviš? 😀

A si huda?

On, gosodična je obsedenec s kontrolo in nadzorovanjem, naj ima malo veselja, da ve vse o meni, ker že na daleč vidiš po njenem obnašanja, da je izjemno tankočutna, uvidevna oseba, kakor kladivo do žeblja :), moški v vrsti čakajo, da se ji izpovejo v zameno za njene sila globoke intuitivne uvide, ki se domišljijsko nadgrajujejo v njeni sli po moči. 😀 Zraven tega ima še telepatske in jasnovidne sposobnosti, ker ve, koliko sem star, kaj in kje delam, kje živim, če sem z žensko ali brez nje…. , ker ji jaz tega nikoli nisem o sebi povedal, tudi ne po telefonu, ko je me veselo klicala v letu 2014. 🙂

Ne vem, kaj je hotela od mene, verjetno kakšno globoko psihoanalizo pod popkom, ali kaj rabijo te milfe? 🙂 Ne zastopim se jaz na ženske, mogoče mi lahko ti pomagaš, zakaj ji domišljija v zvezi z mano tako dobro dela, ker , glej ga zloma, pa saj zna vse o meni ??? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjaž, ne preusmerjaj pozornosti od sebe. Ljudje so že brez mojih opazk dojeli, kdo in kaj si. Ne rabiš vedno vsem povedati točno kje stanuješ, da ne bi ljudje sami skapirali s kerih rovt prihajaš. Takšne kot si ti zavoham že od daleč in to ti ni všeč. Se ne kotalim po tleh.

Seksualni voh imaš dober, sem mislil, da tvoj materinski prevladuje, ampak ne, da to kličeš neke moške iz ‘enih rovt’? 😀

Matjaž, zakaj si mi dal številko?

Saj nisi edina na forumu, ki sem ji dal številko. 😀
Tudi pri Margo še čakam, da me pokliče…
Margo, kaj sedaj? GF, ima edina jajca? :)))

Wauuu. Povej še, s katerimi vse si se srečal. To bi bilo bolj zanimivo:). Al čm jst začet, da dobiš prava jajca?:)))

Eni sem pa res podaril nekaj sladkega pri Treh ribnikih v MB. Če bi se lepše obnašala, bi verjetno lahko zvlekla tudi kaj iz nje, ampak dvomim, ker se mi zdi bolj načelen človek kot ti, ki ima svoje ‘informante’ na piknikih. 😀 Greš pač na forumski piknik, ne pa da potem iz moških ‘cuzaš’ informacije, to ni lepo, a ne… 😉

Zastrupljen med si podaril. Res si prijazen.
Sicer pa…tebi se marsikaj zdi ja.

Kaj imajo te afere skupnega s tem, če ti nekdo nekaj zaupa, ti pa ga na osnovi tega javno zasmehuješ, izdaš ali si pa preprosto vse izmisliš?
Kdo je goljuf?

Matjažko piše kar piše, a mi to daje pravico, da javno objavim kaj sva se pogovarjala na zs?

[/quote]

Vau, zakaj imam občutek, da si v istem žaklju kot matjažko, da se tako vlečeš zanj?
Ne glede kaj pove GF o njem, je jasno kako sliko smo si vsi ustvarili o njem:
vse ženske ga zavračajo, zato je ves besen, zato visi tu gor, zalezuje ženske, se vpikuje v vsako, ki ni tako kot bi po njegovem morala biti ženska (torej neumna, ubogljiva, se pripravljena parit z njim), zalezuje najstnice, najraje muslimanke, ker sklepa, da so še nedolžne pa da se je na netu naučil, da so modrci brez gumba. Ves ljubi dan zapravi zato, da zalezuje ženske po netu, ker se nobena okrog njega ne cedi, ker ni nobena taka kot njegova ljuba mamca, še žali, odpira teme o konkretnih ženskah, jih blati in tako naprej. V glavnem težko boš našel koga, ki ima o tem tipu lepo mnenje. Ne glede kaj GF piše o njem. Je pa fajn, da opozori ljudi, da ne bi še na kakem drugem portalu kdo nasedel, ker ne bi vedel, da gre za isti osebek.

Kaj imajo te afere skupnega s tem, če ti nekdo nekaj zaupa, ti pa ga na osnovi tega javno zasmehuješ, izdaš ali si pa preprosto vse izmisliš?
Kdo je goljuf?

Matjažko piše kar piše, a mi to daje pravico, da javno objavim kaj sva se pogovarjala na zs?

[/quote]

Vau, zakaj imam občutek, da si v istem žaklju kot matjažko, da se tako vlečeš zanj?
Ne glede kaj pove GF o njem, je jasno kako sliko smo si vsi ustvarili o njem:
vse ženske ga zavračajo, zato je ves besen, zato visi tu gor, zalezuje ženske, se vpikuje v vsako, ki ni tako kot bi po njegovem morala biti ženska (torej neumna, ubogljiva, se pripravljena parit z njim), zalezuje najstnice, najraje muslimanke, ker sklepa, da so še nedolžne pa da se je na netu naučil, da so modrci brez gumba. Ves ljubi dan zapravi zato, da zalezuje ženske po netu, ker se nobena okrog njega ne cedi, ker ni nobena taka kot njegova ljuba mamca, še žali, odpira teme o konkretnih ženskah, jih blati in tako naprej. V glavnem težko boš našel koga, ki ima o tem tipu lepo mnenje. Ne glede kaj GF piše o njem. Je pa fajn, da opozori ljudi, da ne bi še na kakem drugem portalu kdo nasedel, ker ne bi vedel, da gre za isti osebek.[/quote]

Zakaj imaš tak občutek?
Ugibam: Po moje zato, ker nisi razumela tega kar sem napisal, kar sem z napisanim želel povedat.
Ali pa jaz nisem bil dovolj jasen :/

Še enkrat: pojma nimam kdo je Matjazko, niti ga ne zagovarjam, ne njega osebno, ne tega kar piše na forum.Ok?

Se mi pa ne zdi prav, da se javno objavlja stvari, ki si se jih pogovarjal na zs, ker se mi to zdi precej podlo, hinavsko… in zgolj zato sem se oglasil.

Torej se ti zdi podlo, če nekdo objavi svinjarije, ki jih nekdo počne?
Se ti zdi, da bi GF objavila te zadeve, če bi bil matjažko nek poštenjak? Verjemi, da jih ne bi.

Torej sta oba ista…. :/
Ker je matjazko tak je lahko še Gf taka?
Napake drugih so njeno opravičilo?

Mislim, da je vseeno razlika. Matjazko si nekaj namišlja, dela izpeljave po [sup]Frojdu, Jungu[/sup]…blablabla, ona je povedala/izdala tisto kar sta imela zasebno. Al tut ona zgolj naklada? 😛

Če je vse jasno, potem res ni potrebno nobeno razkrivanje osebnih informacij. Posebej ne, ker jih ni mogoče preveriti. Veliko pa pove predvsem o tistem, ki jih “prodaja”.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close