Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Ali vam je res vseeno, kaj si ljudje mislijo o vas in vaši družini?

Ali vam je res vseeno, kaj si ljudje mislijo o vas in vaši družini?

Tvoja leva / moja leva ? 😅
[/quote]

Moja joška, moja leva. Tvoja joška, tvoja leva.

Moja joška, moja leva. Tvoja joška, tvoja leva.
[/quote]

Fleksam pektoralise

Si vis pacem, para bellum.

Fleksam pektoralise
[/quote]

Too late buddy.

Too late buddy.
[/quote]

Sj ne zate, nego za insta.

Ni mi vseeno, če bi resnično motili sosede – glasnost, uničenje, nesramnost… Glede tega ni ni vseeno.
Frizura, obleka, hobiji, prijatelji, avto, vrt, vsakovrstna fasada. (Ok, ne florestenčna fasada hiše ;)… No, tukaj pa lahko sosedje mirno pogledajo stran in je čisto vseeno, kaj si mislijo.

Upam, da ne v kropu?

Paaa… , ja. V bistvu sploh ne vem kaj in zakaj bi si kdo sploh kaj mislil o moji familiji.

Glede na to, da imamo vsi skelete po omarah, se lahk nehaš sekirat že včeraj.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

In kaj imaš od sekirancije, kaj si nekdo o tebi misli?
To je njegov problem, kaj si on o tebi misli.. tvoj je ta, da se s tem sekiraš..
Jaz se ne. Vedno povem kaj in kako je pri meni. Kdor noče slišat, pa naj zdila sam s sabo.

Upam, da ne v kropu?
[/quote]

Revmatizem me ravno ne daje.

Bi bilo sramotno za ta leta.

Kaj posebej slabega si itak ne morejo misliti. Lahko pa seveda nagajajo z raznimi govoricami, če že hočejo.

Mene zaboli ružica kaj si o nas mislijo neki xy ljudje. Upoštevam mnenje tistih, ki so mi blizu in mi nekaj pomenijo. Za vsakega psa, ki laja se pa ne mislim živcirat. Moj mož je isti in zato midva teh težav nimava.

Pri tebi je najbrž odvisno koliko alkohomemeter pokaže v danem trenutku, za večno samske zavoženke se pa tako ve, da nič ne povedo po resnici in so vedno najglasnejše.

ljudje bodo vedno imeli kaj za povedat .

Npr.
obleces crno majico.
Zakaj ima v tej vrocini cno majico?
Lepo ji pristaja.

obleces rdečo majico.
Ta pa hoce nekoga zapeljat s to rdečo barvo.
Rdeča je barva življenja.

ce bos tiho.
ce ta nima kaj za povedat.
ta pa modro molci.

nauk: delaj kako cutis da je prav 😃😃

New Report

Close