Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Ali vam je Sanjski moški Hrvaške (Gospod Savršeni) Mijo Matić lep?

Ali vam je Sanjski moški Hrvaške (Gospod Savršeni) Mijo Matić lep?

Oči pa postava še kar, ostalo pa bolj tako tako. Motijo me preveč rumeni zobje. Pa še plešast bo kmalu. Se mu čelo že precej viša.

Kaj pa vam?

Dečko je super, v kompletu, prav noro je kako so vse bejbe zaljubljene v njega… in mi ni jasno kako vsaj eno ni do zdej pritisnil, konkretno, saj more bit cura stalno pokonc, ko jih dobi na samem in se nasloni na njihovo telo….,
Ko se zaliže s kakšno je tista vsaj en meter nad tlemi, omamljena in kot začarana, s tem, da so vse bejbe lušne…, malo slabše so edino te dve 35 letne, pa sarajevčanka, barbara, sara in američanka, ki je previsoka ampak tud te niso slabe, negativno odstopa edino nizozemka, ker je zoprna.. Sem pa prebral, da je izbral na koncu slovenko in, da sta se po kratkem času razšla…

Videla sem samo reklamo in mi je tip obupno osladen. In une koke okoli njega… No coment.

Te kandidatke so kr neki, zelo omejene, nesramne, niti malo simpatične, kot ene glupe kure mi delujejo. Edino pozitivno izstopata Emily in Monika, ki je že zapustila šov.. Mi je pa prav presenetljivo kako večina teh žensk deluje starejših. Naprimer Nikolina ima 30 let, dala bi ji cca 38.

Oddajo sem gledala dvakrat. Taki šovi me ne pritegnejo, je pa dečko simpatičen. Všeč mi je to, da se ga da prebrati. Pri tistih, ki so mu všeč, ima nasmeh do ušes. Pri ostalih pa vidiš, da to ne gre zlahka.

Mene pa zanima kako je možno, da tako oddajo vrtijo na Slo tv, v prime timu?

On je dalec od sanjskega moskega. Ne zna se lepo elegantno obnasat. Njegove kretnje v druzbi kandidatk so velikokrat na ravni navadnega kmeta. Poglejte si amerisko oddajo sanjski moski. Je uglajen, olikan,…skratka cel paket.

To pa pop špara. Naročnike preko operaterjev opaljujejo za denar, svojega šova se jim pa ne da narediti, raje kupujejo tuj že znan. Podn od tv.
Namreč imeli so najavo,da bodo vrteli lastno produkcijo sanjskega moškega, prijave so bile odprte, potem pa so odpovedali to. Očitno jim je ceneje kupiti hrvaškega, kot svojega narediti. za gledalce pa jih bolj malo briga, glavno, da poberejo naročnino. Izgovor je pa ta, da v hrvaški verziji nastopa Slovenka. Bedni izgovor.

Razumem recimo “Big brother”, “Kmetija” in podobno. Tam tekmovalci vložijo svoj čas v igro (ok, včasih potem vstopijo tudi čustva). Da pa dajo svojo “ljubezen” v show?
Že do plačane “ljubezni” imamo neke predsodke, da pa je plačano “grebeš” za “ljubezen” – pač meni osebno neka najnižja stopnička samospoštovanja, ki jo lahko imaš.
Žal vidimo, da ne manjka oseb, ki si se pripravljene spustiti tako nizko

Meni deluje Mijo 100% gej. Pri toliko puncah, pa mu nobena ni dovolj všeč? Saj je večina groznih glupih kur, ampak ene par je pa OK. Izbral je našo Nušo, revica je bila čist hin, ko jo je odslovil takoj ko so ugasnile kamere. Nameravala se je preseliti k njemu v Zagreb, on pa nič, kot da je ni. Zato mislim, da je gej, nemogoče da ni.

To pa pop špara. Naročnike preko operaterjev opaljujejo za denar, svojega šova se jim pa ne da narediti, raje kupujejo tuj že znan. Podn od tv.
Namreč imeli so najavo,da bodo vrteli lastno produkcijo sanjskega moškega, prijave so bile odprte, potem pa so odpovedali to. Očitno jim je ceneje kupiti hrvaškega, kot svojega narediti. za gledalce pa jih bolj malo briga, glavno, da poberejo naročnino. Izgovor je pa ta, da v hrvaški verziji nastopa Slovenka. Bedni izgovor.
[/quote]Pri nas niso mogli najti primernega kandidata za sanjskega moškega. Kandidatke so bile tudi same krule iz že videnih šovov, zato s takimi ni kaj snemati. Denarja pa tudi nimajo. Je bolje gledati ameriške šove, tam je vsaj kaj videti. Tudi novozelandski ni bil slab.

Pri nas niso mogli najti primernega kandidata za sanjskega moškega. Kandidatke so bile tudi same krule iz že videnih šovov, zato s takimi ni kaj snemati. Denarja pa tudi nimajo. Je bolje gledati ameriške šove, tam je vsaj kaj videti. Tudi novozelandski ni bil slab.
[/quote]
To itak ameriški so top produkcija. če sem kakšnega ulovila na Briu, sem potem vedno gledala do konca. ne morejo se primerjati z našim ali hrvaškim tudi ne. In tam dejansko se najdejo pari, ki skupaj ostanejo. Spomnim se sanjske ženske Ashley in JP-ja. lep par in se vidi,da se imata iskreno rada, tako da tudi nekateri najdejo svojo srečo. In imata zdaj družino. Tisto je veliko bolj zanimivo za gledati kot pa te naše.
Hrvaškega nisem spremljala od začetka, imam prižgano, če ni kaj drugega za gledati in potem kaj ulovim. Ma v zadnjem delu – jaz bi tisto Saro čez ekran počila resno. le kaj si ženska misli da je, naduta nesramna, žaljiva… živa groza za gledat, kaj šele da bi moral biti z njo tam. In nekatere ženske izgledajo ful starejše za svoja leta. ne vem kako so jih to izbirali.
V glavnem z američani se nimajo sploh za primerjati. Naj raje pop odkupi še kakšno sezono Bachelorja ali pa Bachelorette iz ZDA, bo bolj zanimivo in gledljivo.

Pa same neke kelnarce in podobno. Ajajaj… :)) Ko se zacnejo prickati….zaustavite zemlju, silazim. :)))

Tudi jaz mislim da je. Sploh pa tisti njegovi smeh, se smeji kot ena pi.č.ka. Ženske okrog njega pa ena povprečna žalost. Res ne morejo lušnih punc s pospravljenim podstrešjem dat v oddajo???

Ameriška, novozelandska, avstralska različica sanjskega moškega je gledljiva, dobro speljana, tekmovalci in tekmovalke so dosti bolj simpatični… Tile resničnostni šovi ki se pa snemajo pri nas in na Hr so pa podn od podna. Deluje kot da tekmovalce/ke pobirajo iz psihiatričnih ustanov. Negledljivo

Jaz raje gledam tiste poltonske, ki hujšajo.

Sploh ne vem zakaj to oddajo vrtijo na pop tv.Saj je pred kratkim vsepovsod pisalo, da je izbral Slovenko in kmalu po končani oddaji jo je pustil….

Meni je Mijo všeč, prav simpatičen dečko. Sara se mi zdi edina, ki ni kokoš, seveda ostalim ne paše, saj je bolj inteligentna in jih ogroža, zato so se družno obrnile proti njej.

Pri nas niso mogli najti primernega kandidata za sanjskega moškega. Kandidatke so bile tudi same krule iz že videnih šovov, zato s takimi ni kaj snemati. Denarja pa tudi nimajo. Je bolje gledati ameriške šove, tam je vsaj kaj videti. Tudi novozelandski ni bil slab.
[/quote]

kako da niso viharca najdli. a s popa nihče tega foruma ne bere?

Pri tem tipu nisem razbral, da ze dovolj dobro ve, kaj hoce oziroma kaksno zenski si zeli. Dost neodlocen se mi zdi. Izbire pa tudi ni imel ravno pestre.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne bi rekla, da je ravno lep. Je pa lušten in verjetno za marsikatero tudi privlačen. Telešček ima pa seveda za…. popapcat. 😉

Med temi ženskami v šovu pa ne vidim nobene, s katero bi se on sploh lahko ujel.

hehe, kako so eni pametni, neki ameriške šove in novozelandske primerjajo s tem…. Pa glih v tem je fora, da so akterji in šov iz te okolice, ki nam je blizu…, to je slika balkanskega kurjenja med sabo današnjih malinovcev…

Postava ja, faca ne.

Ne.

To je show narejen po licenci ameriskih showov in je scenarij prestudiran do najmanjsih detajlov. Od psiholoskega profila njega (oz. tipov, ki so bili njegovi konkurenti), do profilov teh zensk. A mislis, da je cisto tako, slucajno, da se tam 15 bejbik krega in pricka po tv kot v kaksnem kokosnjaku?

Aja, velja za vse resnicnostne showe, ne samo tega.

kako da niso viharca najdli. a s popa nihče tega foruma ne bere?
[/quote]Res je. On bi poživil sceno.

New Report

Close