Ali vam pove kje je bil?
Mene pa zanima , če recimo vašega moža ni po službi takoj domov, ALI vam pove kje je bil in s kom, ali morate same spraševati in vrtati ali pa vas sploh ne zanima?
Mene jezi pri mojem to , da ne pove kje je bil in če ga vprašam se odgovoru kar izogne, jaz pa nočem biti trmasto vsiljiva in pustim zadevo. Nase sem pa jezna , ker takoj ko pridem domov zblebetam kje sem bila in s kom.
Sem mnenja da je to tudi del zaupanja v zakonu.
Malo sem v dilemi kaj je prav in imam počas že poln k…. da sam ne pove kje je bil.
Lepe praznike vsem , S.
Moj je tak, da še sam nikoli ne ve, kje se ga glava drži. Nima ustaljenega ritma službenih obveznosti in zato dileme s kateremimi se ti ukvarjaš pri nas niso prisotne.
Počasi sem ga nehala spraševat, kdaj pride. Saj mi nikoli ni znal povedati, kdaj res. Je pa to sila neprijetno za normalno življenje in koordinacijo obveznosti.
Ampak ti spašujejš bolj z vidika zaupanja. No, jaz mojemu 150{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zaupam, me ne zanima, kje je, večinoma me zanima samo, kdaj pride, da vem splanirat (obroke, izhode, varstvo…)
Če se bo zadržal po službi, pa to vnaprej ve, mi ponavadi pove že takoj, ko to ve. Da si tudi jaz vem drugače organizirati dan. Če gre za delo, potem me samo obvesti, če pa gre za družabne aktivnosti, pa se nekako posvetuje z mano, v smislu, da izve tudi moje mnenje o tem. Pa itak ga spodbujam, da gre v družbo:) No, ko pride domov, od koderkoli že, se pogovarjava o tem, kje je bil in kako je bilo. Podobno, kot se pogovarjava tudi o mojih ‘dogodivščinah’. Nama je fajn, da skupaj predebatirava minuli dan. Brez veze bi mi bilo, da živiva en mimo drugega, vsak v čisto svojem svetu.
midva se v službo in domov voziva skupaj (z enim avtom), ker imava službi cca 100m narazen (20 min vožnje od doma). Če mora eden ali drugi s službo potegniti, če se eden ali drugi po službi zmeni s komerkoli, obvesti drugega, da si ve ta organizirati pot domov. in ja, mi pove (kot jaz njemu), kje je bil, kaj je počel, potem ko pride domov.