Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali vam to izgleda garsonjera ali kot soba?

Ali vam to izgleda garsonjera ali kot soba?

Da ne izgubljam časa, vprašam tule.

Ali vam to izgleda kot 15 m2 soba, kjer si deliš kuhinjo in kopalnico? Povsod so namreč vrata. Ali je to ena garsonjera ali je samo posamezna soba s souporabo kuhinje in kopalnice?

( https://www.nepremicnine.net/oglasi-oddaja/lj-vic-stanovanje_6980256/ )

Jst bi reku da posamezno.

Ko pogledas sobo je kljuc v vratih… zgleda kot da je odklenil. Ce bi bilo vse v 1 zakaj bi imel zaklenjeno? Kljuc v vratih…

Jaz od vrat sob sploh kljuca nimam.

Izgleda nenavadno, ker je tudi v ključavnici kuhinjskih vrat ključ, če pobliže pogledaš. Kot da bi bil hodnik skupen, vsaka soba posebej (soba, kuhinja in kopalnica) pa zasebne. Mogoče je problem, da so te sobe v zgornjem nadstopju in na vrhu stopnišča ni vrat? Ali pa so v istem zgornjem nadstropju še druge sobe, ki jih bo uporabljal kdo drug.

Meni se zdi tako.

Tista soba ima 15 kvadratov ….

Odgovor na objavo uporabnika
bozomon, 09.06.2025 ob 15:58

Jst bi reku da posamezno.

Ko pogledas sobo je kljuc v vratih… zgleda kot da je odklenil. Ce bi bilo vse v 1 zakaj bi imel zaklenjeno? Kljuc v vratih…

Jaz od vrat sob sploh kljuca nimam.

Jaz pa, ker imam mačko, ki odpira vrata 😛

imam ključe, 09.06.2025 ob 16:38

Jaz pa, ker imam mačko, ki odpira vrata 😛

Pol ko se InshAllah oženim bom pa tudi jst rabu😋

Tega se pa na slikah ne vidi. Pokliči in vprašaj, a ne.

Če ni garsonjera, je zavajanje, ker nikjer ne piše, da oddajajo sobo, ampak garsonjero.

To je garsonjera.  Saj vidiš, da sta 2 prostora. Soba in kopalnica in kuhinja.

Seveda je garsonjera ima ločeno kopalnico in kuhinjo, pa še celo sobica s posteljo je ločena.

Pravzaprav se temu lahko celo reče enosobno stanovanje, ker ima kuhinjo in sobo ločeno.

Samo tega je vse skupaj več, kot 15 m.  Zagotovo.

seveda je, 09.06.2025 ob 18:18

Samo tega je vse skupaj več, kot 15 m.  Zagotovo.

Ja, tista soba s posteljo ima 15 m2.  Kuhinja, hodnik in kopalnica niso všteti, ker če bi bili, bi bilo kvadratov takoj več, pa tudi cena najemnine bi bila višja.

Garsonjera ! Cenejše pa itak ne dobiš.

Ma kje pa. Una soba ima max 10 kvadratov, če ne 9, kuhinjska niša je pa dejansko to, kar vidiš, naprej ni nič. Par kvadratov.

Garsonjera je, ker nima bivalne kuhinje, da bi lahko bilo enosobno stanovanje.

ma to so neke mučke. Dobiš uno sobo, ostalo je v souporabi. Grant. V kakšnem fajhtnem bloku, kjer so tuji delavci in pol  si deliš uno nišo in kopalnico z drugimi.

Kliči, pa sporoči, kaj pravi.

Soba, 09.06.2025 ob 15:53

Da ne izgubljam časa, vprašam tule.

Ali vam to izgleda kot 15 m2 soba, kjer si deliš kuhinjo in kopalnico? Povsod so namreč vrata. Ali je to ena garsonjera ali je samo posamezna soba s souporabo kuhinje in kopalnice?

( https://www.nepremicnine.net/oglasi-oddaja/lj-vic-stanovanje_6980256/ )

to JE SOBA

seveda je, 09.06.2025 ob 18:15

Seveda je garsonjera ima ločeno kopalnico in kuhinjo, pa še celo sobica s posteljo je ločena.

Pravzaprav se temu lahko celo reče enosobno stanovanje, ker ima kuhinjo in sobo ločeno.

Ne ni. Soba ima 15 m2, vse ostalo je pa po mojem na souporabo . Zavajanje

Ja poslikal je tako, da moras poklicat… umetno ustvaril zanimanje.

Vidi se da hoče sobo predstavit kot garsonjero.

Samo stran od takih hinavcev.

New Report

Close