Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali vaši moški dvignejo wc desko?

Ali vaši moški dvignejo wc desko?

Moj lula kar sede, nimamo problemov.

. https://youtu.be/Uy-P38Lw6JU

Tastar se usede, ko je že zmatran od življenja, mladiček pa je pogruntal, da lahko opravi stoje in lepo dvigne in tudi spusti. Ga čisto razumem, da ne rabi plezat gor na skret, bi še notri čofnil. Ko bo večji, bo pa tudi on moral dati šolo življenja čez – da se stoje lula samo v naravi in gostilnah.

Odgovor na objavo uporabnika
Queen nepr., 22.03.2022 ob 23:42

Tastar se usede, ko je že zmatran od življenja, mladiček pa je pogruntal, da lahko opravi stoje in lepo dvigne in tudi spusti. Ga čisto razumem, da ne rabi plezat gor na skret, bi še notri čofnil. Ko bo večji, bo pa tudi on moral dati šolo življenja čez – da se stoje lula samo v naravi in gostilnah.

Ti si prfuknjeno. Mater, kaki so to moški, lahko prenašajo tako babo? To niso moški. Jaz te ne bi en dan gledal. Te tako v rit sunem, da bi čevelj s sabo nesla zabit v njo.

In ne mislit, da samo na monu kvasijo. Taki šusi so v reali in nekatere se celo vtikujejo povsod v popolnoma tuje ljudi. Kako boš to toleriral? Ni šans. Napizdit do amena, da leti kar jo noge nesejo. Če se pa najde taka, da tudi tega ne razume, pa direkt na gobec.

Nimam pojma, kaj moj partner počne na wc-ju. In niti nočem vedeti! Njegova stvar.

Je pa pokrov školjke za njim vedno čist kot solza.

Pri nas pa dec dvigne in tako pusti jih je že 100 slišal sploh v koplanici ker grem jst včasih v temi lulat ponoči,,,, 8 letni sinko pa khm no morm ga pohvalt da mu časih rata tudi v školko lulat kakšno leto in pol nazaj sm pa parkrat živčnga fasala ker je bla velikokrat luža okrog in okrog tudi po tleh 🙁 ni nucal da sm mu porinla krpo v roke in je mogu pucat za sabo ko sem 1 vn padla 🙁 aja pa nikol ni biv on tisti, ki je lužo naredu :S

modrivrag, 22.03.2022 ob 23:57

In ne mislit, da samo na monu kvasijo. Taki šusi so v reali in nekatere se celo vtikujejo povsod v popolnoma tuje ljudi. Kako boš to toleriral? Ni šans. Napizdit do amena, da leti kar jo noge nesejo. Če se pa najde taka, da tudi tega ne razume, pa direkt na gobec.

A doma spet ni bilo nič seksa, pa si ves živčen? Aja, saj sploh babe nimaš…

Kera te pa mara, tečnobno  jezikalo.Te ne bi gledala  doma, pa če mi še plačajo zraven.

Doma lula v pisoar. Je v vseh wc-jih. Za kje drugje me ne zanima.

Mladiči pa, dokler niso zrasli, do pisoarja niso dosegli. Zdaj ni več težav.

Sedim na wc, izjema je izven doma.

Mene resnično zanima zakaj so javni ženski skreti tako umazani, da ženske raje uporabijo moško stranišče, če je le možno

Takole bom rekel, 23.03.2022 ob 06:41
    Mene resnično zanima zakaj so javni ženski skreti tako umazani, da ženske raje uporabijo moško stranišče, če je le možno

Ker obstajajo ženske in Ženske. Prve so hujše kot moški kar se higiene tiče, druge so pa dame, vredne vsakega spoštovanja. Prve natepavate in si potem želite drugih za poroko. Razmislite moški..razmislite. In ja, tudi moji 4 fantje lulajo sede. Če se še kdaj usedem na mokro sem jim zagrozila, da bodo lizali školjko. Od takrat imam mir. Ženske, ni se treba jeziti, samo enkrat konkretno popeniti pa je mir

Normalno da.

nič čudnega, da vam desci spizdijo v par letih. Toliko kastriranih kot zdaj je že strašljiva številka.

Ne delajte se, da ste same čiste, da pustite v  lokalih brezhiben wc za seboj. Take kot ste ve, so ponavadi zunaj svojega sekreta umazane svinje,ki puščajo v smetnjakih nezavite krvave vložke, školjko posrano, nikoli je ne3 ščetkate za sabo.

Doma pa …ah, oh, uh, moj kastrirček sedi na našem lepem stranišču, ko lula.

Katastrofa.

Ne ozirajte se na vejice ipd.

jaz si ne delim vcja z nobenim. lahko lulam stoje leze oz v kateremu koli polozaju mi pase… pa vseeno lulam sede.

tudi moja školjka gleda samo eno rit. Nihče ne paničari, če ne spustim wc deske. 

Moji fantje celo čistila uporabljajo pa špricajo in brišejo pokrov sami, ker za se usesti tudi njim paše dišeč obroček pod rit in dišavo ko zapustijo wc tudi …pa okno na ventus. Vse sem jih naučila. In glej ga zlomka, še niti eden od njih ni nikamor ušel. Jaz pa komaj čakam, da kdo kam gre, da bom bolj svobodno zadihala in imela več časa zase, pa nič. Čudno, te vaše teorije prav nič ne držijo. Očeta sem še najtežje navadila, ker je starokopiten in so te debate zanj tabu, pa sem ga na hitro postavila pred dejstvo – vsi lulamo sede, razen tebe, kar gre čez tu imaš krpo in spray, pa drgni. Moja hiša, moja pravila… Se je pridno navadil in še mama vsa zadovoljna, ker je začel lulati sede tudi doma. Aaaa… Vidite, ene pač z moškimi ne znate, druge smo malo bolj odločne. Na koncu koncev vsi potrebujejo ‘mamico’ ne glede na to koliko so stari in jaz sem ponosna nase in svoje moške, ker vem da mi ne bodo delali sramote, ko gredo v svet. So čisti, urejeni, postriženi, pobriti, dišeči in z manirami. Najmlajši mi odpira vrata ko grem ven iz hiše, avta… Pa mu ni bilo treba niti povedati. Je videl pri starejšem, ki je videl pri očetu… Sedaj ko je še oče dlje časa z nami, je začel tudi on pri skoraj 70ih odpirati vrata mami. Na rit je skorja padla, ko je to doživela. Pa ne da je ni imel rad prej, samo ni bil tega vajen, ker ni imel takega očeta za zgled.

Počasi, potrpežljivo, z veliko ljubezni a odločno ..mic po mic. Vsakega se da spreobrniti sam mene vprasajte

res mi je smešno, ko so se pač angleški wc razširili povsod po svetu in potem jih moške napol opice ne znajo uporabljat, ker so navajeni še naprej scati kot so prej za živo mejo.

. https://youtu.be/V2a9rZWs7L8

Zakaj niste uvidevne tudi do njih in jim ne date vgraditi pisoarja? Zakaj mislite, da so po vseh javnih wcjih? Zakaj niso tudi tam le wc školjke, kjer bi vsi moški lepo čičali in lulali?:):)

Blesave babe, ki vzgajate generacijo pedrov in poženščenih mož. Evo, mamice bi bile pri teh letih in jih vzgajale? Bolno.

meni osebno je bolj udobno če sedim…

fino komotno sjednem odmorim mal pritisnem i to je to…

misliš da ne leti urin po tebi če stojiš???

In kot tak,ne šteješ v kategorijo moških. Saj veš, ne?

Če jih tako pritiskate na sekret, 23.03.2022 ob 08:07

Zakaj niste uvidevne tudi do njih in jim ne date vgraditi pisoarja? Zakaj mislite, da so po vseh javnih wcjih? Zakaj niso tudi tam le wc školjke, kjer bi vsi moški lepo čičali in lulali?:):)

Blesave babe, ki vzgajate generacijo pedrov in poženščenih mož. Evo, mamice bi bile pri teh letih in jih vzgajale? Bolno.

od kdaj pa ženske gradijo sekrete? Kdo moškim preprečuje, da bi si naredili sekret po svoji volji?

Res pa da iz pisoarjev neznosno smrdi.

No, če je lulanje stoje nekaj, kar definira moškega in moškost, potem imate “moški” res hude težave s samopodobo in moškostjo.

Celo življenje sem misli, da dejansko moškega naredi marsikaj drugega.

moški180, 23.03.2022 ob 08:21

No, če je lulanje stoje nekaj, kar definira moškega in moškost, potem imate “moški” res hude težave s samopodobo in moškostjo.

Celo življenje sem misli, da dejansko moškega naredi marsikaj drugega.

Nič nisi mislilo, ker nimašs čim in si mentalna spaka, ki je tudi spol izgubila. Nisi edno tako, poženščenih, medspolnih  meduz, je danes koliko češ.

New Report

Close