Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali vaši moški dvignejo wc desko?

Ali vaši moški dvignejo wc desko?

Odgovor na objavo uporabnika
Dušna pota, 01.04.2022 ob 06:45

Joj joj, moški se užigate ko zažigalne vrvice. Ko bi vsi tisti, ki lulate stoje, vedeli, da s tem ne delate usluge ne mehurju ne prostati, bi vsi pridno na wc-ju 🤗

… tiskarski škrat 🤣🤣🤣🤣

… bi vsi pridno sedeli na wc-ju 🤗

Pri nas doma imamo wc na štrbunk.

modrivrag, 22.03.2022 ob 23:51

Queen nepr., 22.03.2022 ob 23:42

Tastar se usede, ko je že zmatran od življenja, mladiček pa je pogruntal, da lahko opravi stoje in lepo dvigne in tudi spusti. Ga čisto razumem, da ne rabi plezat gor na skret, bi še notri čofnil. Ko bo večji, bo pa tudi on moral dati šolo življenja čez – da se stoje lula samo v naravi in gostilnah.

Ti si prfuknjeno. Mater, kaki so to moški, lahko prenašajo tako babo? To niso moški. Jaz te ne bi en dan gledal. Te tako v rit sunem, da bi čevelj s sabo nesla zabit v njo.

Jaz sem bil četrt stoletja nazaj na Nizozemskem na nekem verskem srečanju kjer so bili ljudje iz vse Evrope. Mimogrede nism vern.

Tudi spali smo tam in so nas podučili, da moški lulajo sede. Tudi na WCjih je bila slika moškega, ki lula stoje z rdečo prečrtana.

Zraven pa sta bili še z modro obkrožena slika moškega, ki lula sede in slika kapljic urina na deski in zraven je v večih jezikih pisalo, da morajo čistilke to pucati in da to ni kulturna oblika vedenja.

Zato ker moški lahko to opravite za vsakim vogalom. 😂😂

Zaradi mene lahko tudi na glavi stoji in lula, dokler spuca za seboj mi je vseeno. Desko vedno spusti, ker imava oba navado, da imava pokrov spuščen, posledično je tudi deska vedno dol.

Lula se sede, edini higieničen način.

sede lula

Mene so ucili: u kući se mora znat ko piša stojeći.

monmonči ali dvigneš wc školjko preden greš lulat? 

Moški ki sede lula zame ni moški ampak je pička.

Ne.

New Report

Close