Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek ali vaši možje nosijo poročni prstan

ali vaši možje nosijo poročni prstan

Moj mož ves čas išče “izgovore”, da ga moti in ga nima ves čas na prstu;)))) Pa da ne boste hitele razlagat, da me vara, naj povem, da ga ven in v službo vedno nosi. Ko pa pride domov se razkomoti v trenirko in prstan v predal:)))

Kako pa so se kaj vaši možje navadili na prstan?

Ja, no, saj ga ima v javnosti, kaj bi še rada? Tudi mene moti in ga snamem takoj, ko pridem domov. Če pa grem v trgovino ali dobimo obisk, pa ga dam nazaj gor.

Jaz ga pa sploh nikoli nimam gor 🙂 Me moti povsod, ne samo doma, zato ga nikjer ne nosim.

nova
Uredništvo priporoča

Od dneva ko sva se poročila ga nosiva oba in nama obema to res veliko pomeni.

Oba ga vedno nosiva. Jaz sem svojega enkrat dala dol in mi je padel za omarico, in sva ga oba iskala kot zmešana, in ko sem ga našla, sem rekla, da ga nikoli ne dam več dol.

Oba ga nosiva.

A četudi ga mož recimo ne bi nosil, ne bi dajala temu pretirane pozornosti. Je kaj drugega bolj pomembno 🙂

Ga še nisva dala dol od prvega dneva. Oba ga rada nosiva. Pa sem ga vprašala, če ga v službi nič ne moti in je rekel, da ga spominja name cel dan. 🙂

Že zaročne prstane sva skoz nosila in poročne itak.

Samo za zaročnega se je mogel navaditi.

Midva ga oba zadovoljno nosiva.

Le ko je mož imel poškodbo roke(leve)ga ni nosil in jst ob koncu nosečnosti, ker sem malce otekala v prste.

lp

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

ga nosi skos, razen ko gre na trening (kjer ima pač v roki rekvizit in ga moti) ali pa če kaj šraufa..

Nobeden od naju ga ne nosi. Mene moti VES nakit, njega pa v bistvu tudi.

Meni nakit na splošno ni všeč in prstana ne nosim. On pa ga nosi.

Mi je pa enkrat razlagal sodelavec, da naj bi poročni prstan deloval kot magnet za ženske, ki hočejo samo avanture. Nekatere baje to ful rajca.

Nikoli ga ni nosil, pa tudi jaz ne. Nihče od naju ne čuti potrebe po tem.

Ja, ga nosi in to že skoraj 20let…saj ga niti dol več ne dobi, revček, ko je v tem času iz drobnega fanta pravi moški ratal hihihi….
Sicer pa, saj ni važno, ali ga nosi ali ne, važno je, kaj čuti in kaj je v glavi in srčku, ali ne? Sama neke zvestobe po prstanu sigurno ne sodim! Navsezadnje…lahko ga ima na prstu, ko odide od doma, pa ga v kaki hotelski sobici sname in vtakne v žep, ne?

No, za tvojega se ni bati, ker ga ne more sneti:)))))))))))))))))))))))))

Moj bivši mož ga v 19h letih zakona ni nosil nikoli, že takoj po poroki ga je snel. Z raznoraznimi izgovori. Jaz sem ga nosila, ko pa je začelo med nama škripati, sem ga snela. In seveda vrgla njemu v glavo:)))))

Moj mož ga ni nosil nikoli, jaz pa vedno; do dneva ločitve. :)) Iz njegovega sem si dala delat en lep prstanček, na spomin na lepe čase. :)))

Nosiva oba že 20 let

Jaz ga nosim, on ze od zacetka ne. Me je najprej ful motilo, zdaj pa vidim in vem, da je marsikaj drugega precej bolj pomembno kot to.

Sam to je pa res bedno. A mu tolk najedaš vsako jutro?

Hmmm, ravno zadnjič so sodelavke ugotavljale, da je veliko lažje dobiti “one night stand” s prstanom na roki kot brez. Ker prstan na roki pomeni diskretnost in res samo avanturo brez čustvenih zapletov.

Tako da tiste, katerih možje tako pridno in vestno nosijo poročni prstan na službeni poti, se malo zamislite. :))))

Moj mož ne hodi na službena potovanja:)))

Če je namen varanje…..ni važno ali ima prstan, ali ga nima.

Lep večer!

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Midva jih ne nosiva, bi mi bilo pa glupo, da če pridejo obiski, da ga gor natakne. Mi je važno marsikaj drugega, čeprav pa pri kakem novem znancu pogledam levo roko.

Jaz vedno, on pa že 17 let nikoli

Moj mož ga ne nosi. Baje ga moti. Mene pa to, da ga ne nosi, prav nič 🙂

Midva ga sploh nimava. Niti na poroki si ga nisva dala. Tisti del, ko naj bi si izmenjala prstana, je matičar pač izpustil. Zlatnina nama ne pomeni nič. Niti simbolično.

New Report

Close