Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Ali vaši partnerji vejo, s koliko tipi / ženskami ste spali?

Ali vaši partnerji vejo, s koliko tipi / ženskami ste spali?

Ali vaši sedanji partnerji vedo, koliko ste jih imeli v postelji?

Kakšno je vaše – in njegovo mnenje o tem, ste iskreni ali kaj prikrijete?

Moj ve za vso mojo zgodovino in tudi jaz za njegovo in edino tak način tudi podpiram, nisem za to, da se svojemu partnerju karkoli takega zamolči.
Pa vi?

Ja, vse ve. Jaz tudi – čeprav – sem večino slišanih podrobnosti že zdavnaj pozabil. Zanimivo je predvsem dejstvo ali izveš ali ne. In jaz, ko enkrat izvem, pozabim. Ni nekaj pomembnega za vsakdan.

Pripravljenost povedati je bistvena – sama dejstva pa ne toliko. Zame.

Samo vprašam, kako ste prepricani, da vse veste? Ste jih na detektor lazi priklopili?
Men se zdi zgodovina nebistvena, bolj je vazna sedanjost in prihodnost. Ni treba da sem prva, naj bom pa zadnja. Recimo, no.

nova
Uredništvo priporoča

Drug drugemu sva prva in zadnja. Že 20 let. 😊

Ne ve ker ga nima to kej brigat,tako kot mene ne briga s kolkimi je spal.

Ne ga lomit, me frderba!

Ne, nisem.
Verjamem vse. Če kdaj ne bom več verjel, tudi odnosa ne bo več. Zelo enostaven pristop – pa nobenih dilem ni.

Ve število, v podrobnosti kaj, kako in s kom se pa ne spuščam.

Lahko se pogovarjava na splošno, kaj sem doživela. Do tega nimam nobenega zadržka. Nikoli pa ne bi šla nekomu tretjemu razlagat, kdo točno je bil takrat zraven, ker gre tu poleg moje izkušnje še za intimo in zasebnost nekoga drugega. Sem diskretna.

Nikoli mu ni padlo kaj takega na pamet, da bi me spraševal takšne neumnosti. Kaj ima veze s koliko moškimi sem spala, naj raje poskrbi za to, da bo on zadnji. Seveda velja enako za mene. Nikoli ga nisem spraševala, vem za dve njegovi bivši pa še to nisem izvedela od njega, ampak je nekdo to omenil.
Aja, skupaj sva 12 let, imava 2 otroka in daleč od tega, da bi en drugemu bila prva.

Ne sprašujem ker se vse lažejo, drugač pa se vidi ,začutiš.
Nekak se držim pravila da kar reče množim s 3 vsaj , ker prej kot slej začnejo same vrtat.

Enako kot pr teb.

Nepomembno. Ampak ja, v pogovorih sva si nekako izmenjala informacije o tako ali drugače bivših. Brez posebnega spraševanja, kar tako je občasno naneslo, da sva omenila kakšno izkušnjo (in človeka) iz preteklosti. In seveda brez kakršnegakoli obžalovanja.

seveda da ima veze z kolkimi je.
ves okuzen?znucan?ne hvala.
bljek.
da bi še mene okuzil ?ni šans.

Ste zmešani???!!! Da povem mojemu resnično cifro, ga kap rukne!! Itak sva se našla bolj na zrela leta, oba okrog 35. On je bil samski, konzervativen, doma pobožni u iber, imel je 2 punci, obe resni. Prvo zvezo okrog 20. leta in drugo, 7-letno, po tisti prvi in pred mano. Pred mano je seksal z dvema ženskama, a jaz naj mu pa po resnici povem, da sem imela okrog 25 tipov??? Sicer bolj kot ne FF zveze, nič resnega, samo sex. Vmes pa 4 resnejše zveze. No, za te 4 ve, pa še to je težko sprejel!!! Mi večkrat reče, da sem 2x bolj izkušena od njega! Revež, ko bi vedel…
Ampak, je res tisto, kar pravijo… da ne boli, če ne veš. Zakaj bi se ubogi sekiral za brez veze, preteklosti človek ne more spremeniti…

Sem imela kar pestro mladost, sploh študentska leta. V podrobnosti se nisem spuščala, sem mu pa povedala in tudi on meni. Če je kakšno zamolčal, me ne moti. Sem imela vsaj izkušnje in kasneje me ni mogel obrnit vsak, ki bi mi malo popihal na dušo, kot se je pogosto dogajalo pri neizkušenih ženskah, ko so prišle malo v leta, sploh po kakšnem kozarcu na raznih zabavah in sindikalcih.

Tisti štirje, ki so bili pred njim, res niso neka cifra, ki bi se je sramovala, pa tudi on ni tako zafrustriran in nesiguren vase, da bi ga motilo. Itak je pa boljši od vseh. Tako da ja, ve.

Normalno, saj to je del mene (preteklost) in to me dela kar sem danes. Tudi jaz za njega vem.

Tista oseba ki pa ima muko bit iskrena, odkrita, pa samo priča da v odnos ne zaupa, oz strah da partner tega ne more sprejet. Tak odnos bo tudi slej ko prej razpadel. Nihče ne govori o tem, da se razlaga podrobnosti kak seks je bil, ampak če ne moreš povedat da imaš obdobje ko si se pač skurbal, pol je nekaj hudo narobe. Seks je pač človeška potreba.

Preveč ameriških filmov ste eni gledali !

Mene pa res ne zanima ,koliko jih je moj dragi imel prej. Glavno,da sem jaz sedaj njegova edina in obratno seveda tudi.

Tisti, ki pravite da vas/jih ne briga, a vam je vseeno za to, če zaradi mnogih prejšnjih spolnih partnerjev dobite spolno prenosljivo bolezen?? Tudi tako, ki se je ne da pozdravit (herpes, genitalne bradavice)?

Meni se zdi logično, da se v neki resni zvezi pogovoriš tudi o tem. Če mi moški tega ne bi hotel povedat – potem pa ne hvala.

Eh, to je pa brez kake posebne veze. Lahko je imel pred tabo samo eno, pa fasal vse možne spolne bolezni, lahko pa jih je imel 10, pa je, če je uporabljal kondom, brez posledic.

Midva veva približno kaj je bilo prej in koliko, točno pa noben in podrobnosti tudi ne, saj naju preteklost ne zanima in si zaupava.

Jaz sem svoji iskreno povedal, da je številka med 50 in 60, točne številke niti sam ne vem, je tudi ona rekla, da jih je imela okoli 40, tako da sploh nobenega problema, sva sedaj že 10 let skupaj in je najin seks res fantastičen.

pravo številko sem delila z dve…pravijo, da kar ne veš, ne boli 🙂

Ne.

kako pa veš, da se ti partner ni zlagal? sicer jaz svojega nisem niti vprašala…glavno da zdaj nima drugih..vaših je treba pustiti zgodovino tam, kamor sodi…v zgodovino

New Report

Close