ali verjamete tej novi “čudežni” formuli, ki v 14 dneh “zgladi” celulit
Ja, spodaj smo zvedli, da stane 25 EUR. Vprašanje je, če je vredna? Meni se to zdi kar dosti, ker je na koncu meseca zadnje čase izrazio nagnjeno k negativi.
Po drugi strani se tudi s skrbjo za zdravje da kaj doseči. Nikoli me ni mikalo tekati, zdaj pa me včasih zamika. Morda bi bilo prvo bolje, da si kupim tekaške čevlje in gasa. Pol pa še za kremo skup napraskam. Tako bo še bolje delovala.
To je bilo že tolikokrat povedano… ne nasedaj takim foram, ker nobena stvar ne deluje proti celulitu, razen gibanje, zdrava prehrana, veliko vode in čim manj sedenja!
Ne nasedajte na čudežne kremice, ki zgladijo gube, ki odpravijo pomarančno kožo, na čudežne tablete, ki z njimi shujšamo 20 kg v enem dnevu…
Škoda denarja in predvsem zdravja, ker včasih znajo taki preparati celo škoditi zdravju (želodec, ledvica, jetra).
Pa tudi samo s šamponom ne moreš imeti 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} močnejših las!
JOOOOOJ,
jaz sem se namazala s CELUZGINIS, super krema! Celulit je izginil, in ne samo to!!!
Že v naprej vas opozarjam, da ENAKOMIRNO nanesete kremo na OBE NOGI, ker jaz imam zdaj eno nogo tanjšo kot drugo … res, razlika je 2,73 cm!!!!!!
Prodajalka pravi, da bo bolje čez čas!
Res ne vem, zakaj niso na to opozorili že v navodilih za uporabo!!!!
Torej, punce, previdno s takimi kremami!
lp tanjšonoga
Proti celulitu je učinkovita vsaka krema, ki si jo maš čas nanašati na stegna vsak dan zjutraj in zvečer in masirati 5 minut, ponavljati vsaj 3 mesece. Še bolj deluje v kombinaciji z gibanjem in uživanjem veliko navadne vode. Preizkušeno s čist navadno kremo za telo in isti rezultat kot leto poprej z zelo drago in priznano proticelulitno kremo.