Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali verjamete,da se bo v Lj zgradilo 1000 stanovanj po 3.000 eur na kvadrat?

Ali verjamete,da se bo v Lj zgradilo 1000 stanovanj po 3.000 eur na kvadrat?

Jaz ne verjamem. Ker vsi radi zaslužijo.

jaz v tej državi že dolgo nikomur nič ne verjamem.

Upam, da ne, ker mi od plače 1276 bruto oz. 876€ minimalca ostane 76€ mesečno in bo trajalo 3 leta, da našparam za 1m2.  Čez 90 let bom imel ravno za 30m2 garsonjero, samo takrat bo cena zaradi inflacije, kakšnih 9000€ na m2 .

Zanimivo je to, da plačujemo davke, zato da se gradijo javna stanovanja, za katere je še vedno treba plačevati neko najemnino in da so v teh stanovanjih večinoma južnjaki, tako da te kar mine, da bi se prijavil na listo, ker, iskreno, med južnjaki pa res ne bi rada živela, vsaj ne tako, da nimam niti enega soseda Slovenca.

Odgovor na objavo uporabnika
Lolll, 04.05.2025 ob 05:48

Zanimivo je to, da plačujemo davke, zato da se gradijo javna stanovanja, za katere je še vedno treba plačevati neko najemnino in da so v teh stanovanjih večinoma južnjaki, tako da te kar mine, da bi se prijavil na listo, ker, iskreno, med južnjaki pa res ne bi rada živela, vsaj ne tako, da nimam niti enega soseda Slovenca.

Ja, saj če kupiš lastniško stanovanje, tudi s tem še ni konca stroškov. Vzdrževanje ni zastonj.

Kdo sedaj govori o vzdrževanju? Denar, ki ga z delom prispevam v državno blagajno, gre tudi za gradnjo neprofitnih državnih stanovanj. Ki jih na koncu dobijo južnjaki, kar poglej si listo. In še plačat moram najemnino vsak mesec, S TEM, da to stanovanje nikoli ne bo moje. Če pa kupim stanovanje, je pa moje. Nihče ne govori tu o stroških za vzdrževanje.

Država pobira davke, da s temi davki iz mojega žepa gradi javna stanovanja, za katera moram jaz (no, jaz ne, ker sem Slovenka) oziroma južnjaki plačevati najemnino. Se pravi gradi za tujce. Z mojim denarjem. Od katerega potem dvojno profitira.

Za Slovenijo in Slovence, 04.05.2025 ob 05:58

Kdo sedaj govori o vzdrževanju? Denar, ki ga z delom prispevam v državno blagajno, gre tudi za gradnjo neprofitnih državnih stanovanj. Ki jih na koncu dobijo južnjaki, kar poglej si listo. In še plačat moram najemnino vsak mesec, S TEM, da to stanovanje nikoli ne bo moje. Če pa kupim stanovanje, je pa moje. Nihče ne govori tu o stroških za vzdrževanje.

Država pobira davke, da s temi davki iz mojega žepa gradi javna stanovanja, za katera moram jaz (no, jaz ne, ker sem Slovenka) oziroma južnjaki plačevati najemnino. Se pravi gradi za tujce. Z mojim denarjem. Od katerega potem dvojno profitira.

Kaj pa naj jaz rečem, ki imam svoje podjetje, in mi vsak mesec odbijejo davkov za deset takih stanovanj? Poleg tega moram plačati še zaposlene in vse njihove davke! Vse jaz sam!

Tukaj se pritožujete lenuhi, ki ste samo strošek delodajalca. On plačuje vas, južnjake in njihova stanovanja!

Vili297, 03.05.2025 ob 23:47

Jaz ne verjamem. Ker vsi radi zaslužijo.

Bomo videli, če bo “Pipistrel” držal besedo.

Koliko pa delaš, ti, lastnik podjetja? Ali samo dobiček pobiraš, pa tenis, pa golf, pa jahte, pa to? Katero podjetje?

To niso javna stanovanja, te bo delal Boscarol.

Jaz mu verjamem,oba s hčerko sta doslej veliko dokazala. Res so krasna družina. A ima njegova sedanja partnerka svojo firmo, ker je nikjer ne omenja?  Boscarol v poslu vedno omenja samo hčerko Tajo. Baje jo ima  zelo rad.

Naj se Boscarolove sposobnosti podedujejo  v naslednje rodove….

Slovenci rabimo tske ljudi.

To ne bodo klasicna stanovanja, ampak bivalne celice, spalnica, kopalnica in kuhinjski koticek, ta samske ali par, druzina si s temi celicami ne bo mogla resit stanovanjski problem.

Ali je kje povedal, koliko kvadratnih metrov pa bo eno stanovanje?

Boscarol je znan po tem, da se v medijih napihuje z načrti projektov, ki jih kasneje odpove. In vedno je potem kriva država. Najbrž zaradi tega, ker ne investira v njegove zamisli z nepovratnim denarjem.

Vprašanje541, 04.05.2025 ob 08:08

Ali je kje povedal, koliko kvadratnih metrov pa bo eno stanovanje?

To bodo navadna stanovanja in ne celice. To glede kuhinj je bila samo malo reklama.

Anonimno 2936, 04.05.2025 ob 03:43

Upam, da ne, ker mi od plače 1276 bruto oz. 876€ minimalca ostane 76€ mesečno in bo trajalo 3 leta, da našparam za 1m2.  Čez 90 let bom imel ravno za 30m2 garsonjero, samo takrat bo cena zaradi inflacije, kakšnih 9000€ na m2 .

Namesto ,da vsak forum oserješ s tvojim jamranje , bi za kako delo poprijel.

Nikjer ne najdem podatka, koliko m2 naj bi bilo recimo najmanjše stanovanje.

Če Boscarolu država meče polena pod noge, seveda da Boscarol projekt odpove. Ne bo se pustil nategovati.

ve se, 04.05.2025 ob 08:14

Boscarol je znan po tem, da se v medijih napihuje z načrti projektov, ki jih kasneje odpove. In vedno je potem kriva država. Najbrž zaradi tega, ker ne investira v njegove zamisli z nepovratnim denarjem.

Si lahko bolj natančen?

Kateri so bili ti projekti?

Denar prejel?

Denar vrnil?

Pa še o sebi kaj napiši.

Verjamem, da zgradijo. Sledijo prekupčevalci, ki bodo oblikovali drugačno prodajno ceno.

Tako je na Balkanu, ja. Neprofitna stanovanja so samo za priseljence, ker jih premalo gradijo. Ker jih za ljudi ne briga. V Avstriji, Nemčiji, skandinavskih državah… so neprofitna stanovanja za domače zaposlene mlade, ki si želijo ustvariti družino. In gradijo jih veliko in non stop. Pri njih neprofitna stanovanja niso socialna stanovanja za reveže. To dvoje je strogo ločeno. To je samo na Balkanu, kjer nam vodilni vse pokradejo in se na stanovanjsko politiko poserjejo.

Kolosej je tudi njegova zgodba o uspehu. Pa tisto gostišče Podskala. In prelet čez Rokavski preliv.

Ja, pa vse subvencije je menda vrnil. Tako kot socialci vrnejo svoje podpore nazaj v proračun preko ddv- ja in trošarin za alkohol in cigarete, hahahahaha.

Vprašanje966, 04.05.2025 ob 08:19

Nikjer ne najdem podatka, koliko m2 naj bi bilo recimo najmanjše stanovanje.

Če Boscarolu država meče polena pod noge, seveda da Boscarol projekt odpove. Ne bo se pustil nategovati.

A nimajo neke spletne strani,kjer zbirajo povpraševanja?

Lahko se motim.

Ni res, 04.05.2025 ob 08:18

Namesto ,da vsak forum oserješ s tvojim jamranje , bi za kako delo poprijel.

V Nedeljo je bog počival in v tem mu sledim.

In kaj ni res?

Delodajalec plača 1481€, da dobi delavec 1276€ bruto = 876€ neto.

40% obdavčitev v štartu!

Od 25 delovnih dni, jih 10 delam za kurčevo državo, ki zagoni za ilegalca 2000€ na mesec za oskrbo!

Cene pa 3000€ na m2!

Odgolobirajte v pm s tako politiko!

Anonimno 2936, 04.05.2025 ob 09:47

V Nedeljo je bog počival in v tem mu sledim.

In kaj ni res?

Delodajalec plača 1481€, da dobi delavec 1276€ bruto = 876€ neto.

40% obdavčitev v štartu!

Od 25 delovnih dni, jih 10 delam za kurčevo državo, ki zagoni za ilegalca 2000€ na mesec za oskrbo!

Cene pa 3000€ na m2!

Odgolobirajte v pm s tako politiko!

Saj ti dam prav, ampak za 40% razlike med bruto in neto ni kriv Golob, ampak vse vlade pred njim!

Golob je res eno sranje od premierja, ampak pri nas so place maksimalno obdavcene ze 35 let!

Pa že, 04.05.2025 ob 07:55

To niso javna stanovanja, te bo delal Boscarol.

Jaz mu verjamem,oba s hčerko sta doslej veliko dokazala. Res so krasna družina. A ima njegova sedanja partnerka svojo firmo, ker je nikjer ne omenja?  Boscarol v poslu vedno omenja samo hčerko Tajo. Baje jo ima  zelo rad.

Naj se Boscarolove sposobnosti podedujejo  v naslednje rodove….

Slovenci rabimo tske ljudi.

Cela družina je zelo delavna in povezana.

ne…ker je to neizvedljivo, kot drugo, maljevec, mesec in laznivi golob so lagali o 25000 stanovanjih….dve stvari….kot prvo ni gradbincev ki bi lahko to zgradili kot drugo ni denarja….kot tretje….se ena laz v nizu te vlade

New Report

Close