ali vi to razumete – Fulfix
Lahko vam samo povem,da ta izdelek Fulfix zelo pomaga.Ker sem opazila na moji lobanji da imam zelo novih las.Zacela sem uporabljat pred 1 mescom in takoj sem opazila novih las.Nanesla sem na suhe lase in samo tam kjer nisem imela nic las iskreno povedano nic las nisem imela sedaj imam full,Zelo sem vesela da sem opazila ta izdelek na fb…
ZATOO PREKLINJAM TISTI DAN KI SEM VIDELA IN SEVEDA NAROCILA TAKOJ….
KLINAC NAJ JO VZAME TISTO RAZISKOVALKO @#${04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}& KI JE LAGALA FOLKA O FULXIHU..
KATASTROFALNA RESNICA
O FULXIXU
Prosim ne uporabljat vec Fulfixa,ker po 12 nanosu dobis lisaje po lobanju in seveda glivice na kolenih
to sem opazila na moji prijateljici ker zacela je uporabljat in po 12 nanosu je to opazila in seveda takoj pritekla k zdravniku in ta jo je vprasal kaj je uporabljaja in mu je odgovorila.da na spletu je videla izdelek Fulfix za rast in gostoto las,In jo je po domace nazjal da ne bi smela ker je to kitajsko zdravilo ker kitajci dajejo sestavine ki jih nebi smela uporabljat.
ZATO SEM ZELO HVALEZNA SAMA SEBI DA SE TO OBJAVO VIDELA IN SEVEDA RAZOCARA SAMA SABO KER SEM JO UPORABLJALA.KER CE BI NADALJEVALA BI TUDI JAZ DOBILA LISAJE IN GLIVICE
ZATO BI VAS OPOZORILA NE VEC UPORABLJAT TA IZDELEK…TISTO RAZISKOVALKO PA NAJ JO VRAG VZAME SABO NAJ JO IMA JEZUS KRISTUS KI MISLIM DA BOSTA OBA PASALA ON JEZUS KI POMAGA LJUDEM V FINANCNEM STANJU RAZISKOVALKA PA V LEPOTNEM STANJU,
Lepo in iskreno vas pozdravljam!!!
Sem prebrala zgoraj kopirano, ali vi razumete kar je napisala ena na to temo? Me je čisto prestrašila, kajti tudi jaz uporabljam Fulfix in mi pomaga – lasje ne izpadajo in rastejo novi.
Na glavi nimam nobenih glivic in lišajev.
Vaše mnenje prosim.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=811983
tale forum velik pove. NAVADN NATEG