Ali vozite v visokih petkah?
Ne vozim več v petkah. Dokler se mi ni zgodila neumnost. Zgodila pa se je zelo varno. NIti pomisliš ne kako je obuvalo s petko nevarno.
Najprej zaradi varnosti, potem pa, ker mi je žal čevljev. Na pregibih nastanejo gube in postajajo pošvedrani. Salonar je tanek in eleganten čevelj.
Čevlji na ženski morajo biti brezhibni.
Jaz VEDNO obujem čevlje s peto z vsaj 5-7 cm.
Včasih 10-12 cm.
Ko jih ne – obujem športne copate ali gojzarje. Ali crocse za po dvorišču ali vrtu. Če misliš, da znaš bolje ali hitreje lezti v hribe kot jaz v gojzarjih, se lahko zmeriva za tekmo.
Če kaj nisem, je to nesamozavestna.
Težko si predstavljam situacijo, ko bi me kdorkoli spravil v položaj, da bi si počutila manjvredno ali neumno ali neprivlačno. Zelo dobro vem, kaj so moje prednosti in znanja.
In vem, kako in kaj me dvigne, ko sem v bolj slabi koži.
V visokih petah je pač treba hoditi zravnano. In je treba znati hoditi. Ni se treba vlačiti kot zmatrano kljuse ali pocestnica. Jaz znam hoditi elegantno tudi v 12-cm štiklih.
Ko ženska obuje visoke petke, se MORA držati pokonci. Hoditi vzravnano. Če to ne zmore ali izgleda kot da bo vsak trenutek padla na nos ali hodi vsa sključena in nekoordinirana – se pač ne počuti dobro v svoji socialni vlogi. Lahko se mečemo na zobe, špilamo vse vrste aktivizma in feminizma, dejstva pa ostajajo.
Ženska v visokih petah JE simbol ženstvenosti in samozavesti.
Ženska v visokih petah moške razoroži.
Privat in poslovno.
Punce -sprobajte. In se vam ne bo več treba truditi. Vse bo lahko.
Ma ti pa si smotana. Če ze v allstarke obuješ najlonke, jih kamot lahko tudi v teniske. Ne razumem zakaj ne bi mogla teniske obut na najlonke, v tvojem primeru boš samo peljala avto, saj ne boš nekaj športala.
Jaz obujem superge na najlonke ravno tako kot salonarje ali balerinke. Res ne vidim problema zakaj nebi na najlonke obula superg.
Kar se vožnje tiče, redko v petkah, ker jih tudi bolj redko obujem. Greva pa skoraj vedno z mojim skupaj z avtom, tako da on vozi. Če je res potreba, potem peljem jaz.
Ženska lahko z dolgimi nohti in v visokih petah dela vse.
Ne gre za fiziologijo, ampak za voljo!
😉
[/quote]
Ne more: ker si z dolgim nohtnim podaljškom ne zmore z enim do treh prstov pod toalet papirjem danke korektno obrisat… Še manj pa PIN vtipkat na POSu, ki je uokvirjen, ona ima pa 7+cm dolge nohtne podaljške :))))
Ne more: ker si z dolgim nohtnim podaljškom ne zmore z enim do treh prstov pod toalet papirjem danke korektno obrisat… Še manj pa PIN vtipkat na POSu, ki je uokvirjen, ona ima pa 7+cm dolge nohtne podaljške :))))
[/quote]
Take seksi dame pa ne kakajo!
In PIN na POS-u vtipkuje njen kavalir, tako da to ni problem… 😉