Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ali vozite v visokih petkah?

Ali vozite v visokih petkah?

V tistih tapravih petkah, visokih in ozkih ne. Takrat, ko jih imam, se za vožnjo preobujem.

Vozim v petkah, ja. Res, da po večini avtomatike. Da bi se preobuvala, ne to pa ne. Nimam nobenih problemov z vožnjo. Tudi noben policaj mi še ni rekel, da ne smem vozit v petkah.

Vse tiste, ki vozite v visokih petah, coklah, japankah, ……. ste neodgovorne do samih sebe in do drugih udeležencev v prometu.

Jaz zato poleti zmeraj vozim bosa, je veliko bolje.

Ne vozim več v petkah. Dokler se mi ni zgodila neumnost. Zgodila pa se je zelo varno. NIti pomisliš ne kako je obuvalo s petko nevarno.

Najprej zaradi varnosti, potem pa, ker mi je žal čevljev. Na pregibih nastanejo gube in postajajo pošvedrani. Salonar je tanek in eleganten čevelj.
Čevlji na ženski morajo biti brezhibni.

Odkar sem si svetle lakaste salonarje unicila nikoli vec v lepih cevljih ne vozim

In takoj se opazila nisem ,da imajo crne strahe po celi peti . S tem ,da sem take cevlje iskala celo vecnost. To mi je bila sola od takrat naprej imam ene nizke brezvezne v avtu in se preobujem.

Jaz sem prišla na šolo varne vožnje v Vransko v čevljih s polno peto ene 10 cm in 2 cm platforme, pa sem se hotla sezut in bosa odvozit, sem imela debele najlonke oblečene, pa inštruktor ni pustil, da bi bosa vozila. Toliko o vožnji z bosimi nogami.

Imam v avtu nizke čevlje, da se preoblečem. Sem pa v Londonu, ko smo šli iz zabave in jaz nisem pila, vozila prijateljev avto in to v sedem centimetrskih petkah in se desno stran imajo za vozit. Obuuuuup. Nikoli več.

Res visoke pete ( višje od 3 cm) itak nosijo samo nesamozavestne babe, ki želijo ugajati in trpinčijo same sebe.

Dvomim, da si ti sploh kdaj sedela za volanom.

v 5 cm ja, višjih od 5 cm redko nosim in vozim v njih tud ne..

Dvomim, da si ti sploh kdaj sedela za volanom.
[/quote]

Tudi jaz tako mislim.

Jaz VEDNO obujem čevlje s peto z vsaj 5-7 cm.
Včasih 10-12 cm.
Ko jih ne – obujem športne copate ali gojzarje. Ali crocse za po dvorišču ali vrtu. Če misliš, da znaš bolje ali hitreje lezti v hribe kot jaz v gojzarjih, se lahko zmeriva za tekmo.

Če kaj nisem, je to nesamozavestna.
Težko si predstavljam situacijo, ko bi me kdorkoli spravil v položaj, da bi si počutila manjvredno ali neumno ali neprivlačno. Zelo dobro vem, kaj so moje prednosti in znanja.
In vem, kako in kaj me dvigne, ko sem v bolj slabi koži.
V visokih petah je pač treba hoditi zravnano. In je treba znati hoditi. Ni se treba vlačiti kot zmatrano kljuse ali pocestnica. Jaz znam hoditi elegantno tudi v 12-cm štiklih.

Ko ženska obuje visoke petke, se MORA držati pokonci. Hoditi vzravnano. Če to ne zmore ali izgleda kot da bo vsak trenutek padla na nos ali hodi vsa sključena in nekoordinirana – se pač ne počuti dobro v svoji socialni vlogi. Lahko se mečemo na zobe, špilamo vse vrste aktivizma in feminizma, dejstva pa ostajajo.

Ženska v visokih petah JE simbol ženstvenosti in samozavesti.
Ženska v visokih petah moške razoroži.
Privat in poslovno.

Punce -sprobajte. In se vam ne bo več treba truditi. Vse bo lahko.

Lepo napisano.
Vedno je lepo videt ženske noge v najlonkah in visokih petkah.
Jaz od moje vedno zahtevam, da ima najlonke, minič in visoke petke.

Ti si Zgrešila temo.
Ne pogovarjamo se o petkah, pogovarjamo se o nevarni vožnji v petkah.

Lepo napisano.
Vedno je lepo videt ženske noge v najlonkah in visokih petkah.
Jaz od moje vedno zahtevam, da ima najlonke, minič in visoke petke.
[/quote]

Ali te potem v petkah tudi okrog vozi.
Drugače pa, boga punca, če ji ti določaš kaj mora oblečt in obut

Jaz sem navdušen nad ženskami, ki nosijo camper čevlje ali pa čevlje z zelo nizko peto ali brez nje. Takoj vem, da gre za močno osebnost, ki se ne rabi prodajat in prilagajat f.ufehtarjem.

Vozim v vsem. Tudi v petkah, razen če grem kam daleč obujem za vozit balerinke ali pa allstarke, občasno tudi teniske, vendar redko, ker moram pol še nogavice gor dat, ker ne morem imeti teniske na najlonke.

Ali allstarke pa obuješ na najlonke?

Ali allstarke pa obuješ na najlonke?
[/quote]

Ma dej ne picajzlaj- allstarke so tudi teniske. Isto sranje, drugo pakovanje…..

Ma ti pa si smotana. Če ze v allstarke obuješ najlonke, jih kamot lahko tudi v teniske. Ne razumem zakaj ne bi mogla teniske obut na najlonke, v tvojem primeru boš samo peljala avto, saj ne boš nekaj športala.
Jaz obujem superge na najlonke ravno tako kot salonarje ali balerinke. Res ne vidim problema zakaj nebi na najlonke obula superg.
Kar se vožnje tiče, redko v petkah, ker jih tudi bolj redko obujem. Greva pa skoraj vedno z mojim skupaj z avtom, tako da on vozi. Če je res potreba, potem peljem jaz.

morajo bit kvalitetni čevlji,sploh ne ves da si obut.

Ženska lahko z dolgimi nohti in v visokih petah dela vse.
Ne gre za fiziologijo, ampak za voljo!
😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Ženska lahko z dolgimi nohti in v visokih petah dela vse.
Ne gre za fiziologijo, ampak za voljo!
😉
[/quote]

Ne more: ker si z dolgim nohtnim podaljškom ne zmore z enim do treh prstov pod toalet papirjem danke korektno obrisat… Še manj pa PIN vtipkat na POSu, ki je uokvirjen, ona ima pa 7+cm dolge nohtne podaljške :))))

Ne more: ker si z dolgim nohtnim podaljškom ne zmore z enim do treh prstov pod toalet papirjem danke korektno obrisat… Še manj pa PIN vtipkat na POSu, ki je uokvirjen, ona ima pa 7+cm dolge nohtne podaljške :))))
[/quote]

Take seksi dame pa ne kakajo!
In PIN na POS-u vtipkuje njen kavalir, tako da to ni problem… 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

New Report

Close