Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek ali vsako sezono kupite novo garderobo?

ali vsako sezono kupite novo garderobo?

Jaz osebno porabim tudi kaj iz prejšnje sezone in samo kaj dokupim za kombinacijo. Imam pa kolegico, ki praktično menja vso garderobo vsako sezono.
Kako pa ve?

Enako,dokupim. Da bi vsako sezono vse menjala nimam financ.

novih imam tam nekje 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} oblačil, redko kaj nosim samo eno sezono

nova
Uredništvo priporoča

Kje pa, niti govora. Itak ne sledim zadnjim trendom, bolj evergreen, tako da imam v omari tudi 10 let stare stvari, pa so čisto okej.

Enako ali pa še slabše. Imam par klasičnih kostimov in čevljev, ki so pač vedno sprejemljivi. Kaj novega si zelo redko kupim. Mogoče kakšno majco ali kavbojke, če so tiste za odstrel.

nikdar ne menjam cele garderobe, bi pa morala kaj renovirati, pa ni financ

Da, seveda.

Če bi mi to finance dopuščale bi si prav gotovo omislila vsako sezono vsaj kakšne osnovne kose tako pa kombiniram staro in nekaj novega pač odvisno od financ. Priznam pa, da raje kupim sezonsko nove lepe stvari za otroka kot zase.

Ginekolog, zobar, frizer, nakupovanje garderobe.

To je moje stopnjevanje opravil, ki jih ravno ne maram najbolj 🙁

Dokupim ko se mi kaj “skrči” :-).

:))))) jaz tudi

A se hecaš? Kam pa da tisto ta prejšnjo?

Jaz zaradi potreb službe sicer nakupujem precej oblačil, ampak nikoli ne menjam cele garderobe vsako sezono. Sploh večji kosi (plašč, jakne, kostimi ipd.) so kar dolgo z mano.

:))))) jaz tudi[/quote]

A pol smo na istem? Tudi jaz kupujem, ko se kaj skrči (beri ko se jaz razširim) :))))

vsak mesec obnavljam garderobo in za to porabim cca 60 €………..vsak mesec! Včasih krilo in bluzo, drugič jakno in hlače, tretjič plašč in majčko, pa bundo, pa perilo in sp.srajco………pa čevlje in copate, pa torbico..pa spet od začetka…ha.ha……………….malo rabljeno oddam pa naprej znanki, ki z veseljem nosi naprej….

Vedno znova dokupujem, vsak mesec po malem, tako da praktično eno oblačilo nosim eno, dve ali največ 3 sezone, čevlje ponavadi pošvedram hitro, zato jih iz sezone v sezono sicer nekaj dokupim, a jih imam za vsako sezono vedno vsaj 2 ali 3 pare novih.

Menjam pa tudi styling z raznimi modnimi dodatki, zato mi v službi pravijo, da se jim zdi, da sem vedno znova “nova”, pa nisem…..

Jaz enostavno noro uživam v kupovanju, uživam v novih cunjicah, in dandanes ko je itak vse kar precej bolj poceni v primerjavi z nekaj leti nazaj, to izkoriščam 100 na uro. Kupujem pa v Zari, Bati, Mangu, H&M…..

Tudi razprodaje so mi vedno zelo zanimive, ker sem spremljala modne smernice za pomlad poletje in zasledila veliko črnobelih in natur-bež variant sem že na zimskih razprodajah v Nari kupila prekrasno črno belo bluzo, in eno bež bluzo ter v Zari čudovite bež sandale, vse za več kot 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} znižano, in sedaj tako modno.

Z velikim veseljem si kaj kupim, ko kaj shujšam. Ko sem pa bolj okrogla pa kupim le kar je res potrebno. Ne kupujem vsega novega, ker raje kupim bolj redko, pa tisto kvalitetno. To je tudi dalj časa v modi. Ker nisem več mlada nosim bolj klasiko. Kar mi ni več prav pa vedno oddam naprej osebi, ki je tega vesela.

Kar ne verjamem, da je bila res taprava Katarinca tukaj. lp

New Report

Close