Ali zaradi etičnih zadržkov katere vrste mesa ne jeste?
jem vse, nimam zadržkov pred živaljo, imam pa zadržke pred industrijsko živinorejo. pojem pa letno res minimalno mesa … ne vem če kilo, če ne štejem rib.
Razmišljam zelo podobno. Mesa pojemo zelo zelo malo, nikoli pa to niso mladiči.
In ja, to mi veliko pove o ljudeh, ki jih prav nič ne briga, kaj je žival pred tem doživela, samo da oni lahko nekaj jedo (ob obilici vse druge hrane). takšno razmišljanje se sklada s človekovim značajem tudi sicer.
Foie gras, (French: “fat liver”) a delicacy of French cuisine, the liver of a goose or duck that has been fattened by a process of force-feeding.
Razmišljam zelo podobno. Mesa pojemo zelo zelo malo, nikoli pa to niso mladiči.
In ja, to mi veliko pove o ljudeh, ki jih prav nič ne briga, kaj je žival pred tem doživela, samo da oni lahko nekaj jedo (ob obilici vse druge hrane). takšno razmišljanje se sklada s človekovim značajem tudi sicer.
Foie gras, (French: “fat liver”) a delicacy of French cuisine, the liver of a goose or duck that has been fattened by a process of force-feeding.
[/quote]
Meni pa o ljudeh, kot si ti. Kako lahko odžiraš prostor na zemlji recimo kakšni preslici, ali praproti?