ali ženska lahko ima otroka po 40tem
zblj1001, 18.01.2024 ob 21:23
“Ja kaj pa naj kot ženska ponudim. Saj se vedno dobro izgledam.”
To je edino, kar lahko ponudiš descu? Ob vseh zahtevah, ki si jih zgoraj navedla? Ljubi bog…….
ja kaj pa MORA ženska po tvoje nuditi moškemu? mater ste šovinisti! nič nam ni treba nuditi, mi smo za vas nagrada, zato nam morate moški nuditi, ne pa mi vam! primitivci eni!!!
obupana356, 18.01.2024 ob 18:31
Anonimno 10880, 18.01.2024 ob 18:27
obupana356, 18.01.2024 ob 18:13
Alpaka, 18.01.2024 ob 18:10
Seveda ga lahko imaš…ampak tvoja generacija moških je vezana, poročena…so še ločenci , kak vdovec in pa ostali nekvalitetni obupanci ..mogoče pa res kako leto mlajši in hitra zanositev…srečno.
ja sej to, jaz pa iščem kvaliteto, da bom kaj imela od življenja, da si bomo lahko kaj privoščili in uživali. ne bi rada, da se z otrokom moj lajf zaključi in da sem priklenjena na hrvaško obalo for ever.
Ne morem verjeti,da bom zdaj nekaj vprašala kot bi bozomon Kaj pa ti lahko ponudis? Če že iščeš kvaliteto
Ja kaj pa naj kot ženska ponudim. Saj se vedno dobro izgledam.
Dobro izgledam hahhaha tip mora bit pa 10/10 pa naloudan pa s kej pa hkrati beta k mora providat za vse pa se tebe zabavat.Kje to zivite zenske,se vedno upam da niste res vse take.Za avtorico pa sej ves da taksni imamo odprt asotrima zensk vseh starosti,ras in drugih karateristik.
obupana356, 18.01.2024 ob 22:24
ja kaj pa MORA ženska po tvoje nuditi moškemu? mater ste šovinisti! nič nam ni treba nuditi, mi smo za vas nagrada, zato nam morate moški nuditi, ne pa mi vam! primitivci eni!!!
Kakšna nagrada neki!?
Vidiš tudi ti iščeš nagrado za sebe pa je ne dobiš!!!
Odnosi so pa čisto nekaj drugega kot keš in vse kar si butalka želiš!
Dejansko si keš pička in nič drugačna kot radodajke za denar v oglasih. Samo da one to priznajo, ti si pa misliš da si nekaj več!
Z mojo sva že 40 let skupaj in sva doživela marsikaj zaradi česar bi lahko šla narazen. Se spoštujeva in imava odnos.
Ti pa malce razmisli kaj si res želiš za svojega otroka!!!
obupana356, 18.01.2024 ob 19:56
Čebela_adela, 18.01.2024 ob 19:44
oh zakaj se mi zdi, da je tema ko zanalašč za pljuvanje po ženskah, ki pri 30 nočejo imet otrok?
ženska preveč očitno pobije vsak predlog rešitve….
jaz ga hočem, ampak ne s kakšnim luzerjem, ki bi se mi obesil na premoženje. moški mora imeti več premoženja in denarja od mene, drugače so sami problemi.
Le glej, da se ti ne zalomi in postanes samohranilka. S takim razmisljanjem ne spravljaj otroka na svet.
Pozdravljena
Sva že dve, ki si želita otročka, ampak jaz sem stara 37, imam partnerja sem poročena, ampak jaz pa se bolj ukvarjam s to mislijo, da ne bilo karkoli narobe z samo nosečnostjo in zanositvijo ter otrokom in nikakor ne morem biti pozitivna, ne vem zakaj, ja pozitiva saj vem, ljudje smo si tako različni.
Želim ti, da se ti uresničijo želje in vse dobro.
Hm zanimivo, 19.01.2024 ob 16:26
Pozdravljena
Sva že dve, ki si želita otročka, ampak jaz sem stara 37, imam partnerja sem poročena, ampak jaz pa se bolj ukvarjam s to mislijo, da ne bilo karkoli narobe z samo nosečnostjo in zanositvijo ter otrokom in nikakor ne morem biti pozitivna, ne vem zakaj, ja pozitiva saj vem, ljudje smo si tako različni.
Želim ti, da se ti uresničijo želje in vse dobro.
42 letni ženski, ki si želi otroka, vse babe želite, da bi se ji uresničile želje, ko pa isto željo izrazi moški, ga pa zatolčete kako misli skrbeti zanj, če ima dovolj sredstev, da je prestar in ne vem kaj vse. Babe ste za pobruhati, vaše nasvete poslušati je tazadnja! Moški moramo delati to, kar mi.mislimo, da je za nas dobro.
Kako to mislite, nismo vsi ljudje isti , mislim midva z možem, sva že skupaj načrtovala nosečnost in skrbiva za otroka in jo bova tudi sedaj, nikoli nisem pričakovala od partnerja, da bo vse on, oba hodiva v službo in služiva in ja je starejši od mene in tudi več zasluži od mene, ampak za to se odločava oba, napisala sem samo, da sem sedaj starejša in da me je pač strah, ker si pač starejši in da lahko gre v nosečnosti kaj narobe, nekateri pa na to gledajo bolj pozitivno in če bi šlo bi bila rada tudi sama bolj pozitivna, ker res ne bi rada izgubila otroka ali kaj podobnega, vse kar si želita mama in oče, da je z njunim otrok vse ok.
Za ta leta bo moški, ki si ga želiš, ziher pobegnil z lepšo in mlajšo. Le zakaj bi bil s tabo? Itak se na daleč vidi, da si kešpi*ka, le peiznaš si ne. In v svoji obupanosti bi na koncu raje ostala sama z otrokom (kje piše, da bi nekdo random, ki bi te napumpal, a je naloudan z €) pa ostal ob otroku ali sploh priznal očetovstvo?! Daj, malo se zveri in premisli o svojih zahtevah, ker so totalno nerealne. Takega, kot ga želiš, ga ne boš dobila, zato POZABI. Vlak je zamujen. Če pa je tam nekje, mu ti ne boš prva izbira. Na daleč se voha, da bi moškega rada izkoristila za svoj cilj – zaplodit otroka in imet njegov denar. Ti nimaš niti iskrene želje po otroku, draga ženska. Ko si boš to priznala in ko boš dojela, da o ljubečih partnerskih odnosih nimaš pojma, se ti bo šele nekaj spremenilo.
ps: prvega sem rodila pri 42ih. partnerja spoznala leto prej. ni karierist, hvala bogu. odličen očka je!
obupana356, 18.01.2024 ob 17:57
Imela sem 12 let vezo z moškim s katerim sva končala nekaj let nazaj. On si je želel familje, jaz pa takrat nisem bila pripravljena zaradi različnih razlogov. Takrat sem sem želela še uživati in potovati, se imeti lepo into sva tudi počela. Delala sem kariero in pa tudi fant se mi zdel iz pravega testa za imeti z njim družino, zato sem mu postavljala različne pogoje. Po toliko letih me je na koncu pustil in šel z drugo in to povrhu vsega sploh ne z mlajšo, ampak starejšo od mene, ločenke z dvema otrokoma. bila sem popolnoma razočarana in jezna na njega. Pustil me je ravno v letih, ko je že blizu zadnji čas za imeti otroka.
Zdaj sem že 42 in si zelo želim imeti otroka. Fino bi bilo, če bi našla primernega partnerja, pravega moškega, odgovornega in stabilnega, ki bi mi nudil varnost in bi znal poskrbeti za družino. Ampak takšni moški so že večinoma vezani, nekoga obupanega brez kariernih uspehov in stabilnosti pa ne želim. Mlajši se pa ne zmenijo več toliko zame, za zabavo že, ampak kaj resnega pa z mano nočejo imeti.
Sem že čisto obupana, zelo si želim družine, ampak saj veste, vsi pravijo, da imeti otroka za žensko po 40 je veliko tveganja za zaplete. Ampak vseeno, tako si zelim, da me včasih ima, da bi kar enega situiranega ljubimca pograbila in zanosila z njim. Pa kar bo pa bo.
Nekatere stvari se v življenju zgodijo, ko najmanj pričakuješ. In včasih je dobro tudi malo počakati in ne delati stvari za vsako ceno. V nekaterih situacijah je bolje biti sam, kot z napačno osebo. Jaz gledam na stvari iz tega zornega kota.
Lep pozdrav
Ženske ste tako patetične, da groza. Kot prvo, najprej se boš morala naučiti SPOŠTOVATI ljudi, še posebaj pa moške, ker si to področje v življenju očitno “prešpricala”. Moški so precej preprosta in dobrosrčna bitja, ter nikakor ne tako narcisoidno egocentrična bitja , kakor ženske. Ampak kadar moški zameri ženski, je to zelo globoka rana in dvomim, da boš v teh časih našla moškega, ki bo v tebi videl še kaj več kot sex. Sploh tisti moški, ki jih ženske sploh ne pritegnejo čeprav živijo višji srednji družbeni razred in izgledajo čisto solidno dobro. Iščete vse mogoče razloge in napake, kaj je z moškim narobe, namesto da bi iskale v njih kar vam je všeč… Ampak vsak pameten ve, da če iščeš napake, jih boš slekoprej našel, saj nismo roboti… To je podobno, kot bi iskal bolezen po spletu, namesto da bi se odpravil k zdravniku, tako ponavadi zaključijo, da bodo umrli…
Ta vaš feminizem vas je vse zajebal in naredil to, da imate v glavi neka svoja nerealna narcisoidna merila, ki vam preprečujejo, da bi si sploh uspele najti moškega. Ampak iz moške perspektive sta izpadle otročje in totalno nezrele in vedno bolj se moški teh stvari zavedajo.
In kaj boš sedaj v poznih letih, ko niti z videzom ne moreš prepričati moških, da bi se ustalili s tabo? Se boš morala pa konkretno karakterno spremeniti, če boš želela moškega…
Dobra provokacija, ki pa vseeno dokazuje, da moski ljubijo idealisticno zenske pa oportunisticno. Iz koristoljubja. V vezi si bila iz koristoljubja in siromaku postavljala pogoje….pravi moski tako zensko v rit pikne med seksom. Kasneje pa jo pusti. Sedaj pa spet potrebujes moskega iz koristoljubja. Stvar je enostavna. V kolikor si res tako kvalitetna kot mislis da si, potem imas podobno kot jaz prakticno neskoncno izbire. V kolikor te izbire nimas, nisi dovolj kvalitetna. In ja, ženska lahko zanosi kad hoce…
obupana356, 18.01.2024 ob 18:28
razmišljam v smeri, da bi nasla enega ljubimca, ki je iz pravega testa, da je perspektiven in bi z njim zanosila. Pač bi mu rekla, da jemljem tabletke in da ne rabiva zaščite. Po zanositvi bi otroka obdržala in če bi bil vesel toliko boljše, če pa ne, bi pa vsaj otrok imel podporo. Zato bi rada, da je nekdo, ki je perspektiven, ker v vsakem primeru zmagam.
Kaj pa ce bom to jaz??? Z mano je vecina mojih kolegic in znank hotela zanositi. Sigurno boli ti poizkusala isto. Ampak v tem primeru jaz kot pametnejsi, bolj sposoben in mocnejsi odlocam..in otroka bi jaz obdrzal. Od tebe pa bi zahteval prezivnino. Samski ocka nujno potrebuje denar tudi zato da lahko najdem novo partnerico.
Joj. Prosim ne išči več. Boš rodila in vzgojila otroka v še enega tebe.. materijalistov, karieristov in požrešnih ljudi pa ima ta svet dovolj. Res, ne trudi se. Kupi si eno lutko, daj ji ime kariera in jo ujčkaj, neguj in hodi previjat in hranit sredi noči. Očitno ti samo to nekaj pomeni. Otroka se spočne iz ljubezni in njene potrditve. Če en od partnerjev pri tem ni iskren gre vse v k… je že tako dovolj razbitih družin.
Hej,pisi mi na mail,ti jast povem svojo zgodbo