Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ali ženska lahko ima otroka po 40tem

ali ženska lahko ima otroka po 40tem

Vlak je mimo, čas za otroke je prej. Raje pojdi na naslednji žur 👍

Glede na to da bi pograbila enega ljubimca itd….glede na to prov resna ze ne mors bit😉

Bolj kot starost me skrbi očitna narcisoidnost bodoče matere.

Kaj bo otrok razen materialnega imel od ene 42 letne puncare, ki išče pozornost in gospoda Cvetje v Jeseni ne vem.

No bilo časa, smo potovali…Eni se rodijo za starše, drugim pa je otrok le okrasek in razstavni eksponat. Kupi psa, morebitnega gospoda Cvetje v Jeseni pa ne sekiraj z malim otrokom, ker ne bo zdržal tempa tebe, malega otroka, ter servisiranja vseh bazenov in terencev ,ki jih poseduje.

Sodeč po napisanem sklepam sledeče. Imate težko narcistično motnjo, ki vam je popolnoma izkrivila realnost in ocenitev situacije. Pi svojih letih nimate kaj dosti izbire. Ženskam se po 40 letu zmanjša vrednost , moškemu se zveča. Tako, da vi niste nikakor v poziciji dajati komurkoli kake pogoje za zvezo oziroma zato, da vam naredijo otroke. Sam kaj dosti ne ponujate, zato pamet v roke. Bodite veselega vsakega moškega, ki vam daje pozornost, tudi tiste z minimalci, ker nažalost boljšega vredni niste. To vam povem kot ženska.

Zares upam, da sem vam pomagala z svojim odgovorom

Doktorica Kovačić, psihologinja z diplomo.

Eno tako bi jst rabil… Ki ve kaj hoce …

Ko bi le lahko naskrivaj zvedel kdo si 😋

si ena navadna kes pi.ka.denar se zasluži,ampak če je glava prazna pa bolana… da cu kucu gradit rekao je neko,kako s tobom stoje stvari temelj je daleko

Odgovor na objavo uporabnika
obupana356, 18.01.2024 ob 18:13

Alpaka, 18.01.2024 ob 18:10

Seveda ga lahko imaš…ampak tvoja generacija moških je vezana, poročena…so še ločenci , kak vdovec in pa ostali nekvalitetni obupanci ..mogoče pa res kako leto mlajši in hitra zanositev…srečno.

ja sej to, jaz pa iščem kvaliteto, da bom kaj imela od življenja, da si bomo lahko kaj privoščili in uživali. ne bi rada, da se z otrokom moj lajf zaključi in da sem priklenjena na hrvaško obalo for ever.

Madona, ti iščeš kot bike na sejmu. Daj malo poglej vase, kako se sama vedeš.

Nisi ti za otroka. Za vzgojo je potrebno trezno razmišljanje, ki ga pa ne premoreš.

Mami me je rodila pred 58 leti pri svojih 41 letih.

Ne vem zakaj bi bil to problem DANES??

Ali pa resen starejši? Ne bom nič komplicira ti lahko rečem tudi jaz imam željo. Do sedaj nisem niti bil toliko da bi se zanimal in sposoben sem biti tudi sam. Ali moram priznati da je lažje in lepše v dvoje. Srečno Drago P. S. Lahko se javiš in potem vidimo kako in kakšna je možnost, če je nič obveznega ali naslov… 

obupana356, 18.01.2024 ob 17:57

Imela sem 12 let vezo z moškim s katerim sva končala nekaj let nazaj. On si je želel familje, jaz pa takrat nisem bila pripravljena zaradi različnih razlogov. Takrat sem sem želela še uživati in potovati, se imeti lepo into sva tudi počela. Delala sem kariero in pa tudi fant se mi zdel iz pravega testa za imeti z njim družino, zato sem mu postavljala različne pogoje. Po toliko letih me je na koncu pustil in šel z drugo in to povrhu vsega sploh ne z mlajšo, ampak starejšo od mene, ločenke z dvema otrokoma. bila sem popolnoma razočarana in jezna na njega. Pustil me je ravno v letih, ko je že blizu zadnji čas za imeti otroka.

Zdaj sem že 42 in si zelo želim imeti otroka. Fino bi bilo, če bi našla primernega partnerja, pravega moškega, odgovornega in stabilnega, ki bi mi nudil varnost in bi znal poskrbeti za družino. Ampak takšni moški so že večinoma vezani, nekoga obupanega brez kariernih uspehov in stabilnosti pa ne želim. Mlajši se pa ne zmenijo več toliko zame, za zabavo že, ampak kaj resnega pa z mano nočejo imeti.

Sem že čisto obupana, zelo si želim družine, ampak saj veste, vsi pravijo, da imeti otroka za žensko po 40 je veliko tveganja za zaplete. Ampak vseeno, tako si zelim, da me včasih ima, da bi kar enega situiranega ljubimca pograbila in zanosila z njim. Pa kar bo pa bo.

Javi se mi. Lahko se vse dogovoriva če bo kemija imava lahko svojo familijo. Sem še vedno samski pri 42 letih in brez otrok. Pač nisem še našel prave. Si mogoče to ti? Pusti mi kontakt ali mail ali facebook da te najdem.

Seveda lahko imaš otroka, a tvoj vlak je odpeljal. Pri 42 bi še vedno izbirala in postavljala pogoje… ( komu ). Dejansko si 2nd hand roba in mogoče za malo điđi – miđija za kaj več pq ne. Veliko sreče vseeno.

Domantas, 30.01.2024 ob 19:35

Seveda lahko imaš otroka, a tvoj vlak je odpeljal. Pri 42 bi še vedno izbirala in postavljala pogoje… ( komu ). Dejansko si 2nd hand roba in mogoče za malo điđi – miđija za kaj več pq ne. Veliko sreče vseeno.

Jah, glih ne drži tvoje teorija iz puhle glave omejene.

https://novice.svet24.si/revija/jana/clanek/ljudje/63ce50dd944f0/nepricakovano-zivljenjsko-darilo-manca-izmajlova-pri-46-letih-tretjic-mama

obupana356, 18.01.2024 ob 22:24

zblj1001, 18.01.2024 ob 21:23

“Ja kaj pa naj kot ženska ponudim. Saj se vedno dobro izgledam.”

To je edino, kar lahko ponudiš descu? Ob vseh zahtevah, ki si jih zgoraj navedla? Ljubi bog…….

ja kaj pa MORA ženska po tvoje nuditi moškemu? mater ste šovinisti! nič nam ni treba nuditi, mi smo za vas nagrada, zato nam morate moški nuditi, ne pa mi vam! primitivci eni!!!

Mislim, da tvoje objave v tej temi povejo več kot dovolj, zakaj pri 42ih nimaš desca. Bivši je lahko srečen, da se te je znebil, še najbolj mu je pa lahko žal, da je to naredil šele po 12ih letih….

zblj1001, 30.01.2024 ob 21:06

Mislim, da tvoje objave v tej temi povejo več kot dovolj, zakaj pri 42ih nimaš desca. Bivši je lahko srečen, da se te je znebil, še najbolj mu je pa lahko žal, da je to naredil šele po 12ih letih….

…je siknila zagrenjena teta, ki druge sodi po sebi.

Anonimno 10880, 18.01.2024 ob 19:42

obupana356, 18.01.2024 ob 18:31

Anonimno 10880, 18.01.2024 ob 18:27

Ne morem verjeti,da bom zdaj nekaj vprašala kot bi bozomon 🙈 Kaj pa ti lahko ponudis? Če že iščeš kvaliteto

Ja kaj pa naj kot ženska ponudim. Saj se vedno dobro izgledam.

Tak kot bi ga ti rada, lahko dobi tudi mlajšo za otroke

E to😂😂😂

sploh ce je v zivo isto glupa kot se mi zdi iz objav…

Preveč razumsko stopaš v svet, zato ne verjamem, da bi lahko našla ljubezen. Moraš včasih iti tudi s srcem. za tebe je vse samo analiza in izbira, tako življenje ne prinese sreče in zadovoljstva. Včasih je potrebno tudi tvegati…

Z otrokom ni ravne in enostavne poti in pri družini se vse enačbe  ne izidejo. Morda iz tega vidika, otrok zate ni prava izbira. Ne bo mogel bit po tvojih kriterijih, ker ne glede na to, da ga boš rodila, bo svoj človek.

Avtorica.

Daj kakšen kontakt, bomo takoj zrihtali.

Ojla moja je rodila pri 42 dvojčka brez problemov bolj zdrava kot veliko mlajše

Kdo vam to nabij, da je veliko tveganj budale babje debele po 40?

Rodila pri 52 brez težav, glupače pač.

Hvala bogu, da mi je sam bog, če obstaja dal eno in edino genetsko lastnost: da sem gej. Tako delam vsak dan, kar se mi zljubi, delam na karieri se družim in skratka uživam, kar se le da. Ni se mi treba ukvarjat z nobenimi trebušnimi gripami, rotavirusi, poštevankami in odvodi drugega reda.. Včasih si privoščim kak moški sadež, ja sej mi moja mat prav, ja a boš kr sam, ko sem se ločil od moža, ampak men tko paše, če pa kdo pride vmes pa tud prav, ne pa za vsako ceno. Vse kar je prisiljeno, ni dobro. Tako pa je familija ki smo pol Slovenci, pol pa Hrvati / Srbi, ja, najprej drama, pa težili, pa bruke pa sramote, a zdej ko skrbim za bolne bakice pa tetke, da jim menjavam plenice pa rihtam domove, zdej je pa pederčina v redu. Ko sem se pa ločil, so pa dramo nardili, šta če ljudi da kažu, pa dobor mali probaj još malo, videt čes sve se sredi pa takele. Tako da , hočem rečt, prosm ne imet otrok pr 40, ker takile vzgojite sončke, če ti ni namenjeno, ti ni. Opažam pa da ste bejbe pr 40 dovzetne za debilne moške, ampak cilj opravičuje sredstva a. Vsaka k je na silo hotla s kermu otroka se ni dobro izteklo. Ja če ti ga bo naredil pač nej ma tud on obaveze do njega. aja pa prosm, ne s telimi idiotskimi imeni, Lun, Bun, pa ne vem kaj k so neumna do konca. Zmer smo se norca delal s kitajcev, de zagonjo po štengah lonc pa majo ime za otroka, sam teli naši sončkarji so pa dosegl skor isto hahahahaha

Fejk tema.

A res ne vidite, da se en študent dela norca iz vas:))

Nisi normalna. Ampak večina današnjih žensk itak ni.

Zenska, ti si zmesana, kaj bi sploh rada? Nisi center vesolja, tud edina z zemljo nisi. Sori, zamocila si…

Spoštovana ‘obupana’ iz prebranega sodeč, je tvoj otrok in družina v enem tvoja kariera hkrati si še materialistka. Torej za nekega moškega, ki da kaj nase, hkrati premore nekaj čistev in empatije in ki dejansko vidi sebe kot del družine si zanj ‘neuporabna’. Po domače povedano nima kaj s tabo početi. Tebi je prioriteta (predvidevam..ne trdim) čim višji položaj v službi, ter čim več materialnih dobrin (denar kot osnova), kamor tudi usmerjaš ves čas in fokus. Torej si za moškega, ki si želi družine čisti NO GO. Tako, da pri tebi ni toliko problem, da ti najdeš kakega top, bolj je problem kje se bo našel moški, ki bo dejansko želel ustvarjati družino s tako osebo.

Zase vem, da že po prebranem (edina stvar na katero se lahko oprem..morda sem pristrabski), ne bi želel te niti spoznati, kaj šele, da bi imel kaj s tabo, pa če še ne vem kako dobro izgledaš.

(Si morda poskusila kdaj sebe analizirati? Ker tvoje pisanje malo diši na narcistično osebnost (prosim ne beri tega, kot da želim biti žaljiv do tebe, zgolj preblisk glede na izkušnje iz moje okolice))

LP

D.

New Report

Close