Najdi forum

ali?

Pozdravljeni!
Naj razložim, pred 3 meseci sem kupil avto na hipo lizing in ga odplačujem, trenutno mi je pa še leptop shodu in me zanima ali ga jaz lahko kupim in ga npr. odplačujem po obrokih? Ali je ta vrjanta možna da odplačujem lizing in hkrati še vzamem odplačevanje po obrokih…

Dobr si razložil…

Nč ne štekam…kako to zgleda če leptop shodi…?

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Po obrokih lahko plačuješ neposredno prodajalcu (kar ti bo torej pojasnil on) ali pa s pomočjo kredita-kar ti bo pojasnila banka, s katero sodeeuješ

Pa sj ni tko zakomplicirano, ok.
Vzel sem leasing 15 000€ in ga odplačujem.

Zdj pa na hitro rabim še 800€ ker kupujem leptop. Šel sem v trgovino in brez problema lahko kupim in plačam v 3h obrokih, edini problem pa zna biti ker imam vzeti že leazing. Tko da so mi rekli da oni ne vedo če bi bilo to mogoče, če lahko odplačujem 2 stvari hkrati.

Da leptop shodi, pa je mišljeno metaforično. Naj še razložim to, pustil sem prižganega in ko sem se vrnil je iz njega smrdelo vse po zažganem pa zlo je bil vroč, mislm da je še clo baterija vn stekla, tko da se je notri nekaj prežgalo.. je pa tud že star tko da se ne čudim.

Kot vem tah evidenc še nimajo in lahko poleg lizinga plačujete na obroke. Je pa bolj enostavno in ceneje, da na obroke plačate s kreditno kartico (diners, visa, americanexpres…). Pri nekaterih trgovcih je to mogoče. Lahko pa zaprosite za povečan limit ba banki…

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

New Report

Close