ALIEN3001
Vidim, da obvladaš zadevo. Ali mi ti lahko pomagaš pri zadevi, ki sem jo opisal že enkrat prej.Gre namreč za tole: Ko se povežem preko modema na internet (uporabljam Expl.5.5 in Outlook Exspres ter Win ME Slo) se normalno povežem in ekrančka skočita v Sistem tray. Ko pa hočem zapustiti Internet in zaprem naprimer Explorer bi moralo iz sistem traya skočiti okno za zapiranje oz. informacijo o povezavi. Ko so windowsi na novo naloženi, to deluje normalno, kar naenkrat pa noče več. In zato moram v sistem trayu z desno klikniti ekrančka in klikniti “prekini”. Naj omenim, da windowse dokaj dobro obvladam, vendar nisem ekspert in tega problemčka mi še ni uspelo razvozlati, čeprav sem poskusil že vse mogoče. Lep pozdrav.
Start-settings-dial-up networking-desni miškin gumvb na tvojo povezavo-properties-potem daj dialing. This is the default i-net connection moraš imeti obklukan, potem pa daj enable idle disconnect ter pa disconnect when connection may not be needed. Če pa ti še potem ne deluje, je pa napaka v registru, to pa lahko popraviš zamo s formatiranjem sistemskega diska (c:).
lp
Ce se ne motim zadeva deluje tako, da ti ponudi okno za disconnect ce se tudi sam pripne v internet. Torej poskusi v IE obkljukati moznost “Always dail my default connection” (to najdes ce gres v Tools -> Options -> Connections.
Sedaj se bo vedno ko bos poskusal odprt stran na internetu avtomaticno modem povezal v internet, ko bos IE zaprl pa ti bo dal moznost da se disconnectas.
.
Forum je zaprt za komentiranje.