Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek aliexpress – izkušnje z različnimi znamkami

aliexpress – izkušnje z različnimi znamkami

Je že kdo naročeval kakšne znamke preko aliexpressa? Na različih forumih sem zasledila, da npr. Nike in Adidas ne uspeta priti čez carino…kako je pa s kakšnimi drugimi znamkami npr. Desigual, MK, Lacoste, Salamon itd.
Kakšna je kvaliteta npr. torbic?

To, kar si naštela, na aliexpres niso znamke, ampak ponaredki. Zato ne pridejo čez carino. Ker carina ponaredke uničuje.

Jaz sem naročila ene dve stvari in vse dobila brez problema, a je bila “original kitajska roba”, niso bili ponaredki česarkoli že.

mi smo dobili salomonke dvakrat, original.

Oblačila in obutev mnogih znamk dobiš tudi v spletnih štacunah v EU, tako da ti glede carine ni treba skrbeti.
Cene so bolj ali manj primerljive. Če gre za originale, seveda.
Če te pa zanimajo kitajski ceneni ponaredki, je pa seveda zelo možno, da jin naša carina ne spusti dalje.

Samo še to bi dodala da lahko v primeru, da carina te izdelke uniči tapi pošlje še kakšno kazen.
Jaz preko Kitajcev zato ne kupijem ”znamk”

Ne naročajte fejkov preko aliexpresa. Če že hočete zgledati kot “originalni fejk” in se delati nekaj, kar niste si kupite fejke v Bosni, jih lahko sprobate in so tudi ponavadi bolj kvalitetni.

Ni vse na aliju fake…:) določene stvari so original a jih prodajajo ceneje ker jih tam izdelujejo…

mja, njihova šit roba je zgledni primer nekvalitete. enih parkrat sem se zafrknila, zdaj ne naročam več. oblačila sam poliester, velikosti čisto mimo, ali premalo, ali preveliko…. še tam, kjer piše čisti bombaž je bila mešanica s poliestrom…

No mogoče res nekatere stvari…ampak govorim konkretno o znamkah npr. Salomon, Desigual…poznam primere, ko ni nobene razlike med recimo Salomonkah kupljenih na aliju ali v Hervisu, podobno je z desigualovimi torbicami…dobiš jo z original etiketo in original ceno, ki bi jo plačala pri nas…

Salamon je garant ponaredek, sem se nasankala. Kako tup moraš biti, da to zamešaš z originalom? Kot da v življenju še nisi videla copata. Plastik fantastik, šlampasto narejeno.
Oboje, tudi Desigual, pa gre gladko prek carine.

Originali gredo seveda prek carine.
Ponaredki so pa tak škart, da je škoda tudi deset evrov zanje.

New Report

Close