Alko je za luzerje, ljudje so ovce
Vsi neki nov let bo, nov let bo, čist veseli, ko se ga bojo končno lahko nacejal. Nazdravljajo pa še na manj uspešno novo leto, ker če jim do zdej ni nč ratal jim tud v naslednjem letu ne bo. Pa karneke znucane fraze “velik zdravja, sreče, ljubezni,..”, ko sploh nič od tega ne mislijo resno. Boljš bi blo, če bi bli tih. Mauprej sem sosedo srečal, ko mi je voščla srečnga pa zdravga. Ista oseba, ki mi je še pred parimi meseci hodla na vrata s policijo grozit, če ne mislim stišat glasbo. Valda bil čist mehak handshake, se že samo po tem vid kok je bla iskrena…
Pa te cilje, ko si zastavljate točno na 31.12, k bi si jih moral že 11 mescev prej. Ne vem koga smešite s temi izjavami. Ne boste vi nobenga kilogramčka shujšal, prišli do keša, nehal kadit, sploh pa ne boste nehal pit, če še ta isti moment pijete whisky, liker, gin, vodko,…
Tudi tebi vse slabo v tem letu. 🙂
Hvala, to mi velik pomeni.
Ful si zamorjen in zafrustriran. Bogi res. Zlomi si kolk v novem letu. Pa mamica naj te brcne skozi vrata, da bodo končno tudi sosedi zadihal.
V letu 2016 ti želim veliko ljubezni – žensko, ki te bo osvobodila pesimizma in črnogledosti. 🙂
Res je groteskno gledati, kako za silvestrovo vsi lutajo okoli naliti, po mrazu, s tistimi šampanjci..S pitjem ni nič narobe, če je dobra družba in razlog pravi, kakšen rojstni dan, rojstvo otroka, karkoli, ne pa ono kmečko gremo s ega vsekat, ker čakamo novo leto hik..
Najhuje pa je, ko folk dejansko ne zna odpirat penin in v bistvu je življenjsko nevarno, ko en tak, ki se drugače naliva s pirom, odpira penino, ubi bože, samo glej stran, da ne dobiš štopla v glavo…
Pa kdo vam je kriv, da ste vsako leto v družbi pijančkov in na mrazu in sredi amaterskega odpiranja penin…Jst teh ljudi, ki lutajo sploh ne vidim, ker se ne zadržujem v njihovi bližini.
Sej veš da je ne rabm. Mi je dovolj poziranje mišic pred ogledalom. 🙂
nekulturni ne ravi še več ljubezni.
je že sam vase več kot dovolj zaljubljen. :)))
Sej… 🙂
Zdravo,
No jaz pa želim, da bi se glas “izgubljene generacije” še glasneje slišal (že sedaj so po celem kontinentu dislocirani segmenti ).
Vendar ne skozi C2H5OH ali konopljo
… naj se vrne zima in hlad osamljenosti silikona… porežimo, izolirajmo srebrno hobotnico, ki steguje svoje lovke po kvazi mikorizi… naj se neha nenehno elektronsko orgazmiranje ob iluziornih vzgibih zapora, ki ga ne vidimo, ne čutimo, ne okušamo in ne vonjamo… speči zbudite se in zavzemite svoje mesto…
Forum je zaprt za komentiranje.