Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek alkoholik da ali ne

alkoholik da ali ne

Moj znanec pravi ,da vsak dan spije en liter vina na dan, že dvajset let,  doma se ukvarja z vinogradništvom, tudi za prodajo.

Zdaj me pa zanima ali to že spada pod odvisnost od alkohola ali ne, vsak dan liter vina popiti ?

Kaj pa ti misliš? Se ti zdi to normalno??

Nisi alkoholik, si prepit kronični pijanec.☝️

Tonček, verjetno to zase sprašuješ. Kot veš so Slovenci znani kot ultra alkoholiki. Nič neobičajnega. Ampak glej, da te malo potolažim: nisi pijanec, pol litra pride šele do prve plombe, pol litra pa do druge, če jo imaš, skratka nič narobe. Vinogradnik se pa po trdem delu tudi mora odžejat, a ne? Ti kar uživaj življenje in ne skrbi, litrca naj bo.

Odgovor na objavo uporabnika
modrivrag, 20.02.2024 ob 18:10

Nisi alkoholik, si prepit kronični pijanec.☝️

Haha tapravi se oglaša, izkušen v alkotu 😃

Grenivka422, 20.02.2024 ob 18:10

Tonček, verjetno to zase sprašuješ. Kot veš so Slovenci znani kot ultra alkoholiki. Nič neobičajnega. Ampak glej, da te malo potolažim: nisi pijanec, pol litra pride šele do prve plombe, pol litra pa do druge, če jo imaš, skratka nič narobe. Vinogradnik se pa po trdem delu tudi mora odžejat, a ne? Ti kar uživaj življenje in ne skrbi, litrca naj bo.

Grejpfrutarca, ti že ves , da liter gor ali dol ni bistven. Po polnoči komaj prideš na svoje sodeč po norenju na monu, ha?…….jaoooooo 🤣🤣🤣

Grenivka422, 20.02.2024 ob 18:14

Haha tapravi se oglaša, izkušen v alkotu 😃

Seveda. Zelo. Nikoli pil.phhhhh🤣 Budala zavozena zašnopsana. Bolj je pozna ura, bolj noriš, kot moja bivša pokojna tašča.☝️🤣

modrivrag, 20.02.2024 ob 18:16

Seveda. Zelo. Nikoli pil.phhhhh🤣 Budala zavozena zašnopsana. Bolj je pozna ura, bolj noriš, kot moja bivša pokojna tašča.☝️🤣

Veš Slovenija je zelo majhna, in tam kjer sem bila te mesece, te zelo dobro poznajo, zato boljše da si tiho da ne napišem kaj si delal. Norec pijani. Zame pa lahko napišeš kar češ, zame si smet in nula. Ajde!!

Grenivka422, 20.02.2024 ob 18:19

Veš Slovenija je zelo majhna, in tam kjer sem bila te mesece, te zelo dobro poznajo, zato boljše da si tiho da ne napišem kaj si delal. Norec pijani. Zame pa lahko napišeš kar češ, zame si smet in nula. Ajde!!

Ja ja. Dobro fantaziraš blodnje.🤣☝️ Ni to nič novega. Saj pravim, bolj kot je pozna ura bolj ti špila v betici in to vsak dan. Al ga res lokaš al si le tolk fuknjeno dvospolnik, se pa ne ve. Najbrž oboje.☝️

Sprašujem resno liter na dan, pri možakarju 120 kil, se to verjetno nič ne pozna, ali je zato alkoholik ali ne ? Celi dan ga počasi cuza in dela v vinogradu.

tone328, 20.02.2024 ob 18:25

Sprašujem resno liter na dan, pri možakarju 120 kil, se to verjetno nič ne pozna, ali je zato alkoholik ali ne ? Celi dan ga počasi cuza in dela v vinogradu.

120 kil gor dol. To je pijanec skoz pod dozo.

Možakarju se to zdi normalno ,ker je pač to njegov posel.

modrivrag, 20.02.2024 ob 18:23

Ja ja. Dobro fantaziraš blodnje.🤣☝️ Ni to nič novega. Saj pravim, bolj kot je pozna ura bolj ti špila v betici in to vsak dan. Al ga res lokaš al si le tolk fuknjeno dvospolnik, se pa ne ve. Najbrž oboje.☝️

ti si pa res usekanc totalni bebo s tvojim pisanjem

Anonimno 5993, 20.02.2024 ob 18:42

ti si pa res usekanc totalni bebo s tvojim pisanjem

Seveda. Ko obsedeno fantaziraš pol pa verjameš, da je resnica tisto kar je nastalo v gnili buči od obsedenosti. Lulika cezarjeva je tud taka, nisi edino na monu.👍🤣jaooooo🤣

Nekdo , ki dela kot konj v vinogradu se normalno prehranjuje  se zna držati mere , ki je pač 1 liter na dan  verjetno še kdaj več in ne dela sranja po mojem ni nič tako hudega . Tisti , ki poje tri solatke pa deci vode ne bo nesel litra vina . Kdor ni nikdar delal sploh ne ve , da gre z delom alkohol hitro iz telesa mi lahko kar verjamete vem iz prve roke po tipkovnici je pa veliko lažje klamfat pa imet vse za pijance . Kot sem že večkrat napisal kdor zna piti lahko pije celo življenje .

Anonimno 2549, 20.02.2024 ob 19:21

Nekdo , ki dela kot konj v vinogradu se normalno prehranjuje  se zna držati mere , ki je pač 1 liter na dan  verjetno še kdaj več in ne dela sranja po mojem ni nič tako hudega . Tisti , ki poje tri solatke pa deci vode ne bo nesel litra vina . Kdor ni nikdar delal sploh ne ve , da gre z delom alkohol hitro iz telesa mi lahko kar verjamete vem iz prve roke po tipkovnici je pa veliko lažje klamfat pa imet vse za pijance . Kot sem že večkrat napisal kdor zna piti lahko pije celo življenje .

Ja saj. Tako pravi vsak pijanec. Jetra rabijo enak čas da predelajo alkohol, pa ti delal ali ne. Alkohol je v krvi. Kri z alkoholom kroži skozi možgane pa ti to registriral sli ne. Noben pijanec se ne vidi pijanega.

Pa mesar v mesnici vsak dan ne poje kilo mesa, pa  sladoledar vsak dan ne poje kilo sladoleda, pa pekar  kruha vsak dan ne poje kilo kruha…. zakaj pa pijanca vinogradnika tolerirate liter vsak dan….. potem bi v vsakem poklicu našli kilo ali liter vsak dan, kilo čokolade vsak dan, liter mleka vsak dan…… pa liter kave vsak dan….. tudi,če delaš vsak dan v vinogradu.zato pa ti še res ni treba vsak dan spiti liter, zadosti bi bil deci mer ne, ali pa še to ne.

Kaj pa tisti ,ki ste skozi malo pod gasom, a ste pijanci ?

tone185, 20.02.2024 ob 17:44

Moj znanec pravi ,da vsak dan spije en liter vina na dan, že dvajset let,  doma se ukvarja z vinogradništvom, tudi za prodajo.

Zdaj me pa zanima ali to že spada pod odvisnost od alkohola ali ne, vsak dan liter vina popiti ?

Je to vprasanje hec ane? Sej sam ves odgovor? 😂

Možakar sebe nima za alkoholika ,izgovor ima, da saj če dela celi dan, da to itak izpari… nevem no ,pa vseeno  a je pol pijanec  ali ne ?  A nebi lahko pol  delal po vinogradu tudi brez vina?, in spil sok, vodo .

Odvisno od sorte človeka.

Kolegica se ukvarja z genskim inženiringom in pravi, da so Dolenjci gensko prilagojeni za boljšo presnovo alkohola.

Alkoholik je.

Nazven lica ima rožnata, rdeča, a pol je že fajn notri 20 let,litr na dan ?

A pol  vsi vinogradniki toliko pijejo?

Da ali ne ?

New Report

Close