Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek alkotest – čokolada

alkotest – čokolada

mene pa zanima če pojem eno čokolando pralino z alkoholm ali se to pokaže na alkotestu? sem namreč mlada voznica in sem ponesreči pojedla pralino z alkoholom in se bojim da bom napihala

Aja, zdej vidim, da si mlada voznica, ki mora imet 0.00. Torej bos takoj po zauzitju lahko napihala. Ne vem ce ravno po enem bomboncku, po parih pa zagotovo.

Ne bos napihala.Lahko si brez skrbi.Vzorna voznica.Srecno na voznji.l.p.

Policaj, ki bi zaradi enega ali dveh bombonov zašil mladega voznika mora biti pa res kreten.
Ampak na žalost tudi tako obstajajo. Jaz bi tam nekje do 0,1 vse spustil. Naprej pa ne več.
Je pa res kar pravi megaboy. Takoj po zaužitju pokaže več. Je dobro vsaj 15 minut počakati in se spihati preden se usedeš za volan.

Ja kakšna je to logika? Če je pravilo tako, je pač tako, če se ne strinjaš s pravili, potem ne voziš.
Od kje naj ti pa kifeljc ve, da si jedu bombon ali žlampou pivo? Njemu pokaže cifro in to je to.

Policaj nikogar ne zasije zaradi bombonov, piva ali vina, ampak zaradi tistega, kar pokaze alkotest. In po tistih cokoladno-alkoholnih bombonckih, ustni vodici, sadnem pecivu, kisani solati pac pokaze, da si alkoholiziran. Ce se vam bo zgodila nesreca, pa boste se placali vso skodo po novem predlogu Velova.

Še en funkcionalno nepismen več na tem forumu. Imagine my shock.
Jaz sem napisal, da bi vse mlade voznike do 0,1 spustil. Če pa ti ne razumeš, pa ni moj problem.

Še en funkcionalno nepismen več na tem forumu. Imagine my shock.
Jaz sem napisal, da bi vse mlade voznike do 0,1 spustil. Če pa ti ne razumeš, pa ni moj problem.
[/quote]

Kaj je pa tle funkcionalno nepismenega? A to, da sem izpostavil, da je nelogično od policaja pričakovat, da ti kar na lepe oči verjame da v bistvu nisi nič piu, ampak imaš samo v izdihanem zraku alkohol zaradi bombona? To je kot prvo, kot drugo pa je nerealno tako razmišljanje. Fantazija. Če pa nimaš realne predstave o svetu, pa ni moj problem.

Dobro, vidim, da bom moral s tabo malo bolj počasi:
Tale 0,0 zakon za mlade voznike je za mene neživljenski. Toliko je faktorjev, ki lahko premaknejo cifro na alkotestu nad dovoljeno količino (nulo), da bi bilo smiselno postaviti dovoljeno mejo na 0,1, kjer pa se že pokaže razlika med bomboni, solato, ustno vodico, itd in med uživajem alkohola.

Če bi te ustavil policist kmalu po tistem, ko si pojedla pralino, bi mu pač povedala, kaj si zaužila in kdaj.
Po potrebi malo počakajo in šele čez nekaj nekaj minut naredijo alkotest.

meni se je isto zgodilo da sem po nesreči pojedla čokoladico z alkoholom. koliko casa naj počakam preden grem za volan?

vseeno je kako si zaužil alkohol, napihal si promile

Če pogoltneš dol fantu, ki je totalno nalit, a alkotest kaj pokaže?

Lovilec, kaj si skuhal za kosilce?

Lovilec, kaj si skuhal za kosilce?
[/quote]

Juha z nudlni z govejo kocko.
Piščančji zrezek iz vrečke.
Cordon Blue iz vrečke.
Zelenjavni zrezek iz vrečke.
Krompir z zelenjavo iz vrečke.
Rumeni fižol iz steklenega kozarca.

New Report

Close