Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ALL INCLUSIVE – DA ALI NE?

ALL INCLUSIVE – DA ALI NE?

Pri aranžmajih je kar velika razlika v ceni, če je ALL INCLUSIVE. Ali se to res splača? Ali ne? Kakšne so vaše izkušnje?

Imam sicer le eno takšno izkušnjo, ampak nam se je splačalo. Bi šli še kdaj, če bo denar 😉

JJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ja

Pri nas je pa tako, da gremo na AC, če smo samo v hotelu. Če pa potuješ še na izlete potem se ti to ne splača, saj si moraš hrano in pijačo kupiti posebaj. Zato se samo odloči, če je pri vas računica.

Pri nas se splača. Saj ti ni treba iti jest, če si narediš drugi plan čez dan. Ti dajo tudi hrano zraven za izlet v kolikor poveš, da te danes ne bo na kosilo. Vsaj je tako bili na Hrvaškem.

Če maš otroke se splača, ker so vsake dve ure lačni pa žejni.

Odvisno kje oz. v kateri državi, ker so cene hrane in pijače zelo različne, odvisno pa je tudi od tega ali bolj ležite na plaži oz. ob bazenu ali raziskujete okolico…npr. na Karibih je AI fajn, ker imajo tako organizirano, da lahko AI koristiš tudi v drugih hotelih iste verige, v Grčiji pa se jaz ne bi odločila za AI, ker radi raziskujemo okolico, hrana pa je prilično poceni, še posebej če zaviješ izven turističnih središč.

lp

Točno tako.

ne vem kako je pri vas, mi jemlejemo vedno polpenzione, pa imamo otroka, ki pa zelo malo ali pa na morju včasih skoraj nič ne je. gremo pozno na zajterk, bolj zgodaj na večerjo, vmes pa je večinoma sadje pa kaki sladoled. pa bi človek mislil da bo vsaj za večerjo kaj jedla pa poje večinoma le juho in malo solate. čez dan večinoma pije vodo, tako da se nam nikakor ne splača all inclusiv.

Kaj pa pomeni all inclusive?
Hvala!

Odvisno od vrste dopusta in starosti otrok, pa tudi kakšen tip si. Pri nas je moral biti na morju isti dnevni red kot doma, tako glede hrane kot spanja, sicer je bilo tečnarjenje ves dan. Z enoletnikom nismo ne vem kam hodili zato smo imeli AI in se je zelo zelo splačalo. AI pomeni, da imaš ves dan od 8-24 na voljo vso pijačo (običajno domače znamke), ter 4 obroke dnevno, poleg glavnih še popoldansko malico. Pri nas so otroci na morju jedli kot molji, saj so tudi pregonili nekaj, tako da so brez problemov pri vsakem obroku nekaj pojedli. Enoletnika si težko predstavljam, da ga ves dan nafutraš s poznim zajtrkom in zgodnjo večerjo, vmes pa sladoled. Pri nas tudi pri 6 letniku ni teorije za tako prehrano, da o najstnikih sploh ne govorim. Termiti!

mi gremo letos na bol,v bretanide,mala je itak zastojn,ker še nima dve leti,sin ma 14let pa tud ma zastojn,tako,da plačamo samo jaz pa mož.mi hodimo v all inc.hotele že nekaj časa.niti ne pomislim,kolk smo na hrvaškem še zraven zapravili,ko smo bili na polpenzionu ali pa apartma.vedno je bil še kakšen sladoled,pa pijača,pa še in še,te kune so kar frlele iz denarnice.na all ne rabiš denarnice,vse pijače,vsa hrana,sladoledi za male,pa če hočejo 10krat po sladoled,lahko gredo je v ceni.lani nam je blo tud fajn,ko smo pri bazenu imeli zabavne večere,tam so stregli s pijačo in tako si ob zabavi preživel par ur,spil en kup pijač ,plačal nič.drgač bi to bilo zelo drago,sploh na bolu.jaz zelooo priporočam.mal edino pazi kakšen all vzamete,se tud ti mal razlikujejo,preberi točno kaj je vključeno v all.

New Report

Close