Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ALL-INCLUSIVE hoteli na HRVAŠKEM

ALL-INCLUSIVE hoteli na HRVAŠKEM

Živjo,
ali veste za kakšen hotel na Hrvaškem (All-inclusive), za družinski dopust.
Hvala.

Vemo.

Mi tudi.

Ma ne me basat, da veš. No, pa napiši, ne se bati.

Ma ne me basat, da veš. No, pa napiši, ne se bati.[/quote]

Saj nisi prosila, naj kdo napiše. Zanimalo te je samo, če kdo ve za kakšen hotel. In ja, vemo.

Hotel Punat KRK bili lani in ful zadovoljni.

Ma vam pa se da.

No popravljam za tiste, ki ne razumete.
Prosim, da napišete IME HOTELA ALL-INCLUSIVE NA HRVAŠKI OBALI, v katerem ste dopustovali in ste bili z njim zadovoljni (glede namestitve, hrane plaže).
Hvala.

Bo šlo zdaj.

Nam odličen hotel:

Hotel diadora ima polni penzion plus – zajtrk, kosilo + večerja in hrana pri obrokih. Pravi all inclusive hoteli – bluesun bonaca na braču, hotel alan paklenica, pakoštani slamnate hiške, hotel adria biograd na moru, narcis v rabcu… Če pa želite polni penzion pa poleg diadore še hotel hvar na hvaru… Veliko jih je!

Ne. Frankenstein familly ima možnost ALL INC.! Z vsemi prigrizki, z vsem! Izjema je –kava. Kavo dobiš samo zjutraj, kasneje si jo pa res moraš plačat. In parkirnina za avto ni vključena!
Pakoštane slamnate hiške pa se lahko samo skrijejo pred tem hotelom. Ma res, ne sežejo niti do 1/4 gležnja!

Kar se tice diadore ima predhodnica prav, imajo polni penzion plus…. Smo bli septembra… Pa sem tudi iz stroke in se spoznam na te zadeve…

Moščeniška Draga: Remisens Family Hotel Marina All Inclusive light

Bluesun bonaca. Zelo zadovoljni. Lepa lega, super bazen, vključeno res vse vse, plaža pred nosom, lep sprehod do Bola ali Zlatnog rata. Super.

LOL, all inclusive na Hrvaškem ne obstaja, ker bi Nemci vse požrli, Slovenci vse požlampali in Italijani vse posrali.

Samo izogibaj se Hotela Materada 3 zvezdice poreč, Zastarel, slaba hrana in čistoča, star interijer, stara tv ( diagonala 80 cm ), majhne neudobne sobe,….

Lahko pohvalim Hvar, Vrboska, lusten hotel, prakticno privat plaza, lezalniki na plazi skoraj za vse goste hotela, odlicna in raznivrstna hrana, ciste sobe, prijazno osebje. Vsaj zadnjih par let je bilo tako, za letos ne vem, gremo sele septembra na dopust.

Se opravicujem, malo bom ukradla temo, kaj pa vkljucuje all inclusive light?

New Report

Close