Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice all inclusive hrvaška bol

all inclusive hrvaška bol

Pozdravljeni,

odločamo se za dopust na Hrvaškem in sicer v začetku meseca septembra. Ker imamo enega otroka starega 4 leta, ta drugi pa bo takrat star 7 mesecev, iščemo predvsem all inclusive variante. Najraje bi šli v srednjo ali južno Dalmacijo. Prosim torej za vaše izkušnje glede hotelov. Sama sem si že nagledala hotel na Bolu, vendar imam pomisleke za Riu Bonaco glede oddaljenosti od morja in (baje) številčnih stopnic.

Hvala in lp,
Dina

tisto leto ko smo bili mi, se je hotel šele gradil. je pa najbližji od zlatnega rata, kjer je najboljša plaža. najbrž boste večji del dneva preživeli tam, ker gozdiček nudi senco cel dan.

do mesta bol je lepa promenadna pot, za 4 letnika lahko vzamete kolo, ker je ene 2 km do tja.

oj,mi smo bili lani.Hrana in vse je super,samo veliko predaleč do plaže in stopnic preveč.Mi smo se zato letos odločili za Bretanide Bol na braču.
Je boljši,takoj ob morju,all inclusive.
Na plaži imate tud ležanike v ceni,bazeni so super,pa veliko bljižje je rtu.Mi gremo 23.6.,preko intelekte,ki trži gruberja.
za tri odrsale,oz.sin ima do 16 leta zastojn in mala pupi 2leti nas pride z vsemi tksami in zavarovanji cc 1.100 eu.
je pa plaža krasna,ne piha kot nekateri pravijo,voda kristalna.V hotelih,vsaj v Riu so zelo prijazni,še bolj do slovencev ,kot tujcev.
V bretanidu je tud več restavracij v ceni,picerija,konoba pečenja,razni bifeji,terasa za pijače na sami promendai,skratka zelo lepo.se vam splača pogledati,če se zanimate za kvaliteten all inclusive.pozdrav
ja .če želite vam poščjem kakšno slikico od lani.

hana pozdravljena,

hvala za informacije. sicer sva midva že bila na bolu še kot študenta in v privat apartmajih, vendar je od tega preteklo že kar nekaj let in se točno več ne spomnim kako je s hoteli. tudi bretanide sem že gledala in bi nas prišel točno toliko kot vas (1156 €). zanima me, ali so morda stopnice do plaže, saj imamo mi še voziček in koliko jih je? ker vi odhajate že ta mesec mi pa šele septembra, bi te prosila za podrobnejše informacije ko se vrnete. moj mail je:
smejkaaa@email.si

še enkrat hvala in lp,

oj,mi smo lani hodili mimo tega hotela in nam je bil tako všeč,da smo rekli,da letos pa sigurno gremo tja.
stopnice so,samo take položne,smo tud mi še z vozičkom.
vsekakor ,ti poročam,pa še kakšno slikico če boš želela ko se vrnemo.mi pridemo domov konec junija,pa me kaj spomni,magari na starševskem,če pozabim,tukaj gor nisem veliko,tam pa vsak dan pogledam mal gor.
lep pozdrav

Mi se ravno odpravljamo na Bol v privat apartma in me zanima, če imaš kakšne izkušnje katerega izbrati. Nekaj smo komaj našli, ker je precej zasedeno. Ste se za rezervacijo zmenili direkt z lastnikom ali preko agencije?

verjetno je veljajlo dini 00, no pa vseeno,mi smo hodili mimo apratmajev privat,to je po promenadi do mesta bol.
nevem,kaj ste gledali vi,ampak,te ,katere smo videli mi,so full high,nevem kakšne so cene,a takih palač ,ene par,ne vidiš niti v sloveniji.mal se pozanimajte ,kje točno se nahajajo apartmaji.drgač ima menda riu borak apartmaje,pa so zgledali kar fajn.

mene zdaj moti vreme,nisem gledala kako je dol,samo če je kot tukaj…
bazen smo odprli že 2 tedna nazaj,kopat se ne moremo,je premrzlo.
bomo vzeli bunde s seboj,hahaha
kdaj greste dol?

eurit,

mislim, da sva vzela apartma preko bol toursa. šla sva kar direkt dol in se odpravila tam na agencijo, kjer sva še ravno dobila en apartma za 2, saj sva bila v glavni sezoni. drugače pa, vsaj kolikor sem zdaj gledala, ponujajo naše agencije tudi apartmaje na bolu. za cene pa ne bi vedela. malo poglej tudi po netu (adriatica.net…)

lp,
dina

New Report

Close