All inclusive za družino
Pri nas so otroci en teden izostali od pouka, čeprav nisem pristašica tega da se jih jemlje iz šole.
Varianta je tudi konec junija samo takrat je še zelo hladna voda.
AI na Hrvaškem se ne more primerjat z AI v tujini, čeprav je zame hrvaško primorje res čudovito,enostavno se slabo tržijo:(
Drugače pa če te ne moti vročina in so otroci že večji se boš tudi avgusta spočila v turčiji, grčiji…
Pojdi na http://www.odklop.com, zgoraj klikni jadran(novo), pa ti najde ponudbe od 251evrov naprej! Mi smo bli za 1. maja že drugič preko odklopa, pa smo bli zelo zadovoljni!
Lep dopust!
Mi smo ravno vplačali Rabac AI, do 15.5. dajejo še 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} na kao first minute in te pride ceneje kot kak polpenzion, okoli 58 eur na dan otroci do 7 let zastonj /za naprej pa nisem gledala/.
Dej pejd v njihov katalog Jadran 09, stran 81. V glavnem 3 samopostrežni obroki, prigrizki od 10-18 ure, pijača ob obrokih pa neki klubi, ki mene niti ne zanimajo. Jaz sem gledala po nemških forumih in ful hvalijo, kako pa bo, bomo videli, itak je vedno vse možno. Na splošno pa do zdaj z AI še nismo imeli slabih izkušenj.
Jah, za super poceni varianto je že mal pozno.
Jaz sicer navijam za Tunizijo. Nam je tam zeeloo všeč. In smo dobili za 300€/na osebo, pa dva otroka brezplačna. Isti hotel e zdaj čez 600. :-/
Morda, ko bo spet last minut, da bo cenejše. Jaz bi šla malo dlje, ne na Hrvaško in sicer last minut varianto.
Na Hrvaško pa zato ne, ker se mi zdi, da nimajo tako “bogatega” all inclusiva, kot imajo druge države.
Mi smo bili v Turčiji, Magic life. S seboj smo imeli 8 mesečnico, ki je šele dobro začela odkrivat čare goste hrane. Noben problem, sem šla do šefa kuhinje, ki bi ji kuhal vsak dan posebej, če bi bilo treba. Brez soli, začimb, pa samo tisto, kar sem prosila. Imajo otroški kotiček, dovolj nizkih miz, otroških stolov, posteljic,….. Vroča voda kadarkoli, v jedilnici grelci za steklnice in mikrovalovka.
Drugače pa je AI za družino super. Vsa pijača, aktivnosti, fitnes, bazni, tečaji jadranja. Doplačevalo se je samo za bencinske športe in kak izlet. Razen nekaj na bazarju in za kartice, denarja nismo porabili nič.
Dokler si ne želite dopusta, kjer boste hodili okoli, in ne boste vezani na različne urnike otrok, potem je taka vrsta dopusta tudi za nas, ki smo drugače navajeni na drugačen tip počitnic enostavno ZAKON.
Kako da ti ne bodo zagotivili prehrane? za Hrvaško ne vem ampak v boljših hotelih po Grčiji, Turčiji, vsem sredozemlju- recimo v verigi hotelov MAGIC LIFE ti zagotovijo vse diete in se prilagodijo- lahko jim 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zaupaš
Za Hrvaško pa ne upam dat roke v ogenj:)
Do sedaj smo vedno hodili na AL variante Tunizija, Turčija ravno zaradi tega, da je bila pijača v ceni, vreme pa pesjansko vroče… pa tudi paše nam to…
Vendar sem imela lani pravi problem… diete še niso bile potrjene vendar mi v agencijah nihče ni želel potrditi, da lahko dobimo dietno prehrano… tukaj se gre za prehrano brez glutena, mleka in soje… zato letos še sedaj ne vemo kaj narediti… ostati kje ‘blizu’ in iti v apartma ali razkirati… še sedaj ne vem… Lani smo sicer v Tuniziji potem iskali med vso hrano tisto, ki je izgledala brez teh sestavin in glede na odziv sina, nam je očitno uspelo, vendar tako razkirat si ne upam več…
Mogoče mi bo pa uspelo najti agencijo, ki mi bo potrdila oz. vsaj dala podatek, na koga naj se obrnem zaradi prehrane…
Hvala za spodbudo.
Doe,Jane*
Pusti agencijo, kontaktiraj direktno hotel, v Turčiji kot je zapisala Topsy je vse na razpolago tudi za diete, kuhajo kaj hočeš kakor hočeš…
Ti boš res šla preko agencije ampak v hotelu ti bodo potrdili ali so to zmožni ali ne.
V verigi Magic Life so- preverjeno!!!
Jah, to je pri nas vedno tveganje. Jaz vedno vzamem s sabo nekaj “kozarčkov”, za katere vem, da jih sigurno prenaša in par škatel žitaric, ki jih lahko je, mlekarne imam še pri sebi (kakor sem sitaaaaaa je to dober izhod v sili) in v sili poflikamo. Do zdaj smo bili 2x v hotelu in obakrat sem se brez težav zmenila za hrano, pač kuhane stvari, ki so “zihr”. Vedno gledam, da je hrana samopostrežna, potem se že nekaj najde.