Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Allstarke in najlonke

Allstarke in najlonke

Ali oblečete v allstarke najlonke ali jih nosite na klasične bombažne nogavice?

Ne vem, kako si lahko pomagaš s tem podatkom…… Jaz nosim nogavice, če imam hlače, če pa krilo, pa najlonke. Nosi pač kar ti paše.

Kar mi paše v določenem dnevu:):):)

Nikoli v življenju nisem na nobene sorte športnih copat oblekla najlonk. Že itak jih nosim samo takrat, ko je absolutno nujno, ampak da bi jih pa kadarkoli tlačila v superge mi pa na misel ne pride.

+1 Najlonke oblečem za v salonarje, za v športno obutev pa bombažne nogavice.

+1 Najlonke oblečem za v salonarje, za v športno obutev pa bombažne nogavice.
[/quote]

Obema zgornjima se pridružujem. Zame so najlonke nujno zlo.

Lepo je, da smo si tako različne. Jaz pa brez najlonk nikamor, tako, da jih imam tudi v allstarkah in supergah.

Jaz v bele allstarke bele nogavičke, če pa že moram najlonke pa edino kožne barve. Grdo mi je za videt črne najlonke v belih allstarkah.

Allstarke in najlonke definitivno gredo skupaj.

Debele črne najlonke res ne pašejo v bele allstarke, res tanke prosojne pa ni panike.
Jaz na črne najlonke obujem vijoličaste allstarke.

In kako potem te allstarke smrdijo? Jaz jih ne obujem nikoli več. Ta plastik fantastik oz. guma ni za nobeno nogo zdrava.

Saj jih nima obutih toliko časa, da bi se usmradile. Tudi hodi ne veliko. Alenny ima rezerviran desni sedež v Audiju in tam se nič ne usmradi.

Ha,ha,ha, ni samo desni, tudi levi. Allstarke pa obujem itak bolj poredko, niti enkrat na teden, medtem ko ste ene stalno v njih.

Če oblečem kratke bombažne nogavičke, tiste do gležnja, se mi zgodi, da mi zlezejo dol proti peti, kot da bi mi jih allstarke dol vlekle. Ali se to še kateri dogaja?

Verjetno imaš premale nogavice, premalo zategnjene vezalke na alstarkah, lahko ti noga skače, … Je pa pol tak čuden občutek, ko se ti nagubajo po stopalu, kajne.

Allstarke so superge in v superge sam v nogavičkah. Sicer pa najlonk niti ne nosm, mogoče 1x na let.

Skrijejo celulit?

Zakaj nekaj pametujete kaj paše, kam? jaz nosim črne nogavice na rjave plastične sandale s paščki, pa res ni pri nas v naselbini problema s tem.

Skrijejo celulit?
[/quote]

Alenny nima celulita.

Alenny nima celulita.
[/quote]

zaradi najlonk ga nisi videl? 😛

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Skrijejo celulit?
[/quote]

Malo pa res mogoče.

Men se ta plastika gravža…z najlonkam al pa štumfi….Enkrat samkrat probala iz firbca….kakk maste lshko to na nogah

Ponaredki so za en drek. Original je pa za občasno obut čist ok. Ne razumem pa tistih, ki jih imate nonstop gor.

Imam originalne in nimam nobenih problemov, katere opisujete. Za v allstarke oblečem prav vse, bombažne nogavice, nogavičke, debele in tanke najlonke, mrežaste žabe, včasih tudi na boso nogo.
Tako, da se splača dat mal več za original.

Smrdijo oboji – fake in original. Ker je veliko gume. Ne sanjajte, da so pa original kaj boljše, ker niso. So strup za noge, če jih imaš kar naprej obute.

New Report

Close