Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Allstarke in najlonke

Allstarke in najlonke

Ni res. Original so narejene iz popolnoma drugih materialov. Odvisno je pa tudi od posameznika koliko se mu potijo noge. Enim bolj, drugim manj.

Ali ima še katera problem, da ji allstarke ful nogavice dol vlečejo. Dogaja se mi, da mi nogavičke dol zlezejo, pod gleženj. Pa ni važno alj so bombažne ali pa najlonke.

Dokler ti ne vlečejo dol hlačk, ni panike.

Allstarke so najgrša obutev ki jo lahko punca obuje. Meni so instant turn-off, še posebej umazane

Allstarke so najgrša obutev ki jo lahko punca obuje. Meni so instant turn-off, še posebej umazane
[/quote]
Who d fck cares, če so zate turn off?! Dejte si že dopovedat, da se ženske rihtamo zase, ne za erekcije mimoidočih…

[/quote]

Vržeš jih v pralni stroj pa so kot nove. Čisto enostavno.
Da ti pa nogavice dol vlečejo je pa nekaj običajnega. Včasih pomaga, da vezalke malo bolj zategneš.

Na olstarke sam najlonke, na yasa pa štrikane♥

😂 za nerodno vprašanje 😂

Trenutno v obdobju zbiram pogum za med ljudi. 💪🏽Kaj šele da spet kiklo oblečem. In da me kakšna baročna ne prebode. So annoying ppl excist. Ne mislim tebe avtor. V superge gredo kvalitetni štunfi, bombažni.

Meni samo bombažne nogavičke dol zlezejo in najlonske dokolenke. Je pa čuden občutek pol na podplatu, ko je vse nagubano.

Meni samo bombažne nogavičke dol zlezejo in najlonske dokolenke. Je pa čuden občutek pol na podplatu, ko je vse nagubano.
[/quote]

Najlonske dokolenke so ubijalke erekcije.

Eni nimamo tezav s svicanjem stopl, glivicami in smradom.
Najlonke nosim na lahke superge, vcasih tudi na sportne, samo tam imam cez se nogvice. Ne najlonke, ne superge, ne noge, nic ne smrdi.
Edino 1x so mi zasmrdeli eni nizki pohodni cevlji, bil je hud naliv, bil sem cisto mokra, cevlji premoceni, smrdeli kot hudic tudi po pranju, sem jih dala luftt na balkon za en teden, pa so se razsmradili in jih nosim se zdaj, po nekaj letih.

… zihr de …

Alstarke na boso nogo, kakšne najlonke.

Nekaj najgršega za videt so pa nagubane najlonke na gležnju in kolenu.

Danes jih bom obula, bordo rdeče, originalne, na tanke temno rjave žabe.

Kakšne tupave babe.
Oznanjat kaj bodo navlekle nase.

Če ne bi močno dvomil o tem bi napisal, tupavo imaš ti doma.

Kako si drzne?! In to že zgodaj zjutraj!
Si v redu? Dihaj, dihaj…

Meni kot fantu se pa ful pri pri bejbi dopade mrežaste žabe na allstarke.
Sem že videl veliko takih primerov, res noro sexy.
Sem pa že tudi imel en primer, ko sem imel predavanje za en predmet in vedno sem se usedel nekje bolj zadaj, pred mano pa je sedela ena kolegica iz predavanja. In takrat je imela obute bele allstarke pa mrežaste žabe. Se je vse lepo videlo, ker je sedela ob prehodu na koncu klopi in sem imel lep razgled 🙂 .
Potem pa se je še nekaj “igrala” s stopali, imela je eno nogo prekrižano čez drugo in si je na pol sezula eno allstarko tako da se ji je videl samo stopalo.
Ko sem jaz to videl, nisem bil sploh več osredotočen na predavanje.
Noro za pogledat 🙂 .

New Report

Close