‘alo ‘alo…
…a je kdo tukaj….pa to ni res….vedno vas sfalim….Bom pa malo v prazno tipkala….
Danes je bil na Štajerskem tako lep dan,da bi ga bilo škoda preživeti med štirimi stenami.In zato sem današnji dan proglasila za “moj dan” in se nisem pustila motit od nikogar: čez celi dan sem samo klepetala s prijateljicami in rolala po Mb-ju in delala ajo-ajo…Konec koncev sem si po izpitu to zaslužila….ostalo pa ostaja takšno kot je….Pogrešam vas in to zelo….Danes ko sem bila v mestu v neprijetni situaciji,bi mogoče potrebovala nasvet kakšne osebe….a sem se bolj zmedena sama znašla….saj ni bilo sile….
Če se kdo javi,naj se javi hitro…Žverči,Sonči,Sprevrženko,Poletje,Razbojnik, Razočaran pa vse ostale na katere sem pozabila: vsakemu enega posebno velikega lupčka,ker sem danes tako raznežnjena….ah,……
No,lepo za “slišat”…..lahko pa bi jo ti tudi kdaj pa kdaj presenetil,a ne? Ženske to imamo rade (eh,pa to tak al tak veš)….Kdo je jezen in kdo žalosten???
Jaz sem sicer sproščena kaj se šole tiče,ostalo pa bolj tak….ma lahko bi bilo boljše,pa slabše tudi…..saj veš,ženske,non stop moramo nekaj analizirat pa premišljet in podobne zadevščine….Smo pač čuda planeta tega…
Ma kaj veš,kaj onadva počneta za zaprtimi vrati…..mislim,da se bova jutri en drugega branila pred napadi….Mogoče bo ju še to podžgalo dodatno: Ajde pali in ne profali!!!! :-)))))))))))
ja,pol pa boš videl jutri….ko vojna na Irak….iiiiiiiiiiiiii…pa saj ne mislima hudobno…..malo smeha pa je dovoljeno,al ne????res pa je,da so si sami krivi….
ja,ja boljše preventiva,ko kurativa….te pa še moreš pol za enega juniora plačevat…hi hi hi….Ti,miško,jaz zdaj pičim malo še ven med folk,me je ravno prijateljica klicala,če grema na pijačo ali dve….Tako da še uživaj,pa se jutri beremo…Cmoka za lahko noč in fino spančkaj,pa ženo tudi kaj požuli…:-))))))))) priden bodi in delaj vse,kar jaz ne bi….(še ti odgovorim na oni drugi temi),pol pa pred špegl,nekaj drugih cot na mene in šussssssssss……..
Pa pa in ‘dijo do jutri….
Trilči, lubčka nazaj na lička, da te ne okužim…lepo da si imela vceraj svoj dan, kako to paše, ali ne….
Kar pa se zmedenosti tiče…pa menda ja ni nekdo zapel;)) na na na na na in v hipu si bila zaljubljena in nato še zmedena…ne ne verjamem, ker si pametna deklica!
Ja,počasi bo treba še v savno…pa bo to to…prihodnji teden ziher….zaljubljena,ja ampak že par let….šment….pa ne Stavčeve recitirat,ker imam te pesmi vrh glave….
Aja,a se nismo enkrat nekaj menili,da bi šli skupaj v savno ali kaj????meni se zdi,….ko bo to Sprevržko prečital,bo hotel zraven….:-))))
Cmočka ali tri….(za zjutraj,popoldan in zvečer…)
Aha,delovno ali privatno…prej delovno,a ne???Malo pavze si omisli….pa pojdi na kakšen pohod….Zdi se mi,da se moraš tudi ti malce sprostit….:)))
Savna in masaža = pravo zdravilo,pa ne sme ti bit škoda denarja,saj se gre za tvojo sprostitev….to napolni baterije,sprosti in še zdravo je….
Bo treba hitro k tebi prit!!!!!
Cmoka na kubik….
Ja Trilci mislim da je res že cajt, da se zmenimo za kaksen spoznavni dan…pa naj bo to v obliki prijetno s koristnim ( svna, masaža, plavanje…)ali pa samo kofi…ja res je že čas!