Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Aloe vera gel – obraz

Aloe vera gel – obraz

Pozdravljeni!

Prosim vas za nasvet v zvez z nego obraza. Vedno sem namreč imela mozolje po obrazu, če že ne veliko, pa vsaj enega grdega na nosu, bradi čelu….
Pred kakšnimi dvemi meseci pa sem si kupila Aloe vera gel (fruits of the earth) in ga uporabljam namesto kreme za obraz. Od takrat naprej mozoljev nimam več oz se pojavi kakšen res minimalen.
Zanima me, če s takim načinom kakorkoli škodujem koži na obrazu (jo npr. premalo nahranim) ali je v tako v redu (gelu je dodan vitamin E). Katerakoli krema mi do sedaj ni odgovarjala.

lp

Aja, sem pa že preko 30-ih…..

Terra,

mislim, da bi bila uporaba kreme potrebna. Kaj pa, če bi jo nanašala po gelu?
Zato, da jo vsaj zaščitiš pred vplivi iz okolja, če že zaradi nege ne. Koža potrebuje zaščito pred UV žarki, onesnaženostjo zraka in mrazom. To je moje mnenje, ki sem ga oblikovala predvsem na podlagi literature in pogovori s kozmetičarkami.
Mislim, da je to bolj problematično kot to, da jo ne “hraniš”. More biti pa taka, da ne maši por in ne povzroča ogrcev.

........................................... Ne moreš izbrati, kako boš umrl. Ne kdaj. Lahko pa se odločiš, kako boš živel. Zdaj. iz MON

Strinjam s s Terro, da je ta gel naravnost odličen. Morda ni dovolj namesto dnevne kreme, vsekakor pa se fenomenalno obnese namesto nočne. Seveda je najbrž primeren predvsem za mešano in mastno kožo, ker kožo predvsem vlaži.

Po vseh nočnih kremah, tudi “najlažjih”, sem imela slab občutek, koža je bila čisto preveč mastna, z rabo tega gela pa se je stanje znatno izboljšalo. Uporabljam ga že kakih deset let, zdaj sem stara 43 let, pa imam za svoja leta zelo okej kožo, nobenih gubic, le masti se malce bolj, kot bi si želela (vendar veliko manj kot pri uporabi drugih – poceni in dragih – krem).

Povrhu to ni draga zadeva: kupim “družinsko” embalažo, pa jo imam za obraz in občasno za telo, mož pa za po britju in celo namesto gela za lase (no, ni prav trden, ampak zanj je dovolj, pa še bolj naraven je od običajnih gelov).

Kje se kupi ta gel in koliko stane?

Meni je tale gel enostavno fantastičn, imel sem probleme z seboroičnim dermatitisom ter mozolji, po uporabi tega gela se je stanje v 1 tednu nenormalno izboljšalo! Sedaj si ga namažem preden grem spat na umit obraz, ter vjutro za količino lešnika!! Fenomenaln izdele resda!! Cena je cca 12E in je vreden vsakega centa verjemite mi pa še imeli ga bote zelo dolgo, jaz ga imam po 3 mesece :)!!

Tale gel me je rešil stresa povezanega z kožo saj sem zelo občutljiv!!

Pa uspešen nakup vam želim

P.S. uporabljam ga tudi po britju :))))

Pozdravček,

s takšno nego ni nič narobe. Gel vam odgovarja, ker koža potrebuje vlago in sestavine, ki so v tem gelu, ki so zelo blagodejne za kožo. Gel struktura ne obremenjuje vaše kože, ki ima dovolj svoje maščobe in ji daje le ppotrebno vlago in hranila.

Jaz bi se kot dodatek tej negi odločila za uporabo še kakšnega čistilnega sredstva, prav tako na bazi gela, ki se pomeša z vodo , s katerim si vsak dan zvečer temeljito očistite obraz.

Pozdravček,

Simone Godina
Beauty Coach – Moderator

Mene pa zanima kak je z listi aloe vere… če ga odtrgam.. se bo obnovil?

Ne spomnim se točno, ali list zraste ali ostane štrcelj, vsekakor pa to rastlini kot celoti ne škodi. Je zelo trdovratna.

LP,
Lenka

tud jst mam zelo mastno in mozoljasto kožo,pa me zanima kje se da kupit ta gel aloe vera?

Med drugim sem ga videla v Sanolaborju in v lekarni.

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Uf, tale aloe vera je res zakon. Jaz jo imam posajeno kot lončnico in relativno hitro raste in se razmnožuje. Par dni nazaj sem kolegici nesla nekaj mladih sadik. In glej ga, padlo mi je na pamet, da bi si lahko tako pozdravila tudi virusne bradavice, ki jih imam že dva meseca na bradi in se jih nikakor ne morem znebiti. No zaenkrat še ne morem potrditi, da bodo bradavice izgine, se pa rane in koža noro dobro in hitro celijo. Zdaj jo bom uporabljala še za zgladitev gub. Tako ali tako se nahaja v kremah.

LP, Nataša

Pozdravljeni

uporablja kdo aloe vera gel?
Se odločam za nakup na spletni strani hiša zdravja – http://hisa-zdravja.si/prodajni_program/nega_telesa/kozmetika/aloe_vera/[/url]

New Report

Close