Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Alora…

Alora…

… informacija za ostale: dobili smo se včerej na zbirnem mestu, nekej pojeli in popili in dosti počekulali… v pravljičnem številu 7 (če ne štejemo pikca od Bugice)…

… blu je lepu… sam pod nočko je pupe začelu zebst v nogice… pa se noben fantič ni ponudu za gret…. ;(

vse ostalo pa…. hihihi…….

dobro jutro…

kako je?

leta letijo - iščem stevardeso.....

Kej si pa tko hitro šla?
Eni smo se pa le greli………
😉

A res? A Helčika je šla pred vami??? Ne…to pa ne verjamem…..

CMOKA ti………lavr moj:))))))

Ne saj ni šla pred nami…..smo šli istočasno….sam trije se nismo mogli odlepit en od drugega!
;-))))

Še tebi enga cmoka na tiste oči….ufff!!!Te oči me bodo norega nardile…..
😉

ko smo že pri očkah…..tudi včeraj mi nisi razložil….kaj je takega na njih…

Saj me nisi vprašala…..
Take reči povem bolj na tiho in zasebno…
😉

namiguješ na msn…kaj?

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Sam veste kaj … Včeraj tam za mizo nisem tla pravt … :))) … sam ta mali je v trebuščku bil tok aktiven, da me je blo prov sram, ko je tam vse tako poskakovalo … :)))) Zgleda, da ste se mu dopadli kot druščina …

Še posebej je začel poskakovat, ko je prispel ta zadnji član … :))) Takrat se mu je čist odfuzlalo … :)))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

😉

;)))
ma se mi je zdelo..:)

send $

Zakaj mi nisi povedala,da bi malo šlatu!
😉

Bugi mi pusti bušija šlatat….sam tolk povem ostalim!
In to je zame velika čast!
🙂

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Pa tako sem skrivala … :)))))))))))))

Lp, Bgv

so se gumbki tresli;))
hihi

send $

:))))) Če bi ti povedala, pol se ne bi odlepu z mojega bušija še en lep cajt … Verjetno bi te še danes mela prlimanga gor, a? :)))) ;)))

He he … sam je pa zanimivo kako čisto vsi najprej pozdravijo moj trebuh … šele potem se pa spomnejo name … :))))))))))))))))))))))))) ;))))))

Ma kaj ti ne bom pustila šlatat buhija … ko imaš pa tut ti prste vmes … ;)))

Lp, Bgv

A si opazu? :)))))))))))))))))) He he … :)))))))))))))))))))

LP, Bgv

Hihihi…….
:-)))))

Ti se kar smej, ja … :)))))))))

lP, Bgv

To ni smeh iz zlobe…..je tist ta lep!
🙂

ja sam sm se sam muzal:)))
he he

send $

:))))) hehe

Lp, Bgv

Ja … sej vem … :))) ;)))

Lp, Bgv

….da bi se mogli še večkrat tko srečat.
Pa to še kje bolj na skrivnem mestu,kjer se totalno vsi bremzi sprostijo…..al bi blo že too hard?
(saj smo glih ta pravi norci skup zbrani…;-)))

Najboljš da se dobimo tam v tisti hiški … sej veš … tisti, ki si nama jo ti zrihtu takrat … :))))))))))))))))))))))))))))) ;))))))))))))) Tam vidiš bi blo ta pravo … :)))))

Lp, BGv

New Report

Close