Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Alora…

Alora…

Bi blo za razmislit o kaki taki stvari….ker imam na voljo tud še drugačne…še bolj atraktivne punkte.
Bom začel na tem delat….pa saško vem,da mi bo ob strani stal 100 na uro!
🙂

Ja ja … vaju že vidim s Saškotom kako bi oprezala za migetajočimi ritami v tangicah … :)))))))))))))))))))))) ;))))

Prmejduš da si bom tut jst nabavla ene une bele prozorne poletne hlače … :)))) (ja no … ko pridem spet na svoje … ker zdej ne vem kdo bi oprezal za mojo ritjo) :))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Saj smo tud taki no!
Cmoka!
😉

:))))))))))))))))))))) No … v to pa ne dvomim … :)))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

aha………..vidva sta pa že v vročih debatah kaj???

Danes je tak lep dan, da kar kliče po takih debatah … :)))))))))))))))))))

Lp, Bgv

se mi zdi, da je forum danes kar malo oživel…po včerajšnjem srečanju…in očitno bo danes še pestro….pa čeprav imam jaz tisoč in en opravek…moram v mesto….trenutno spet pečem (pomisli….za taščo)…pa še tamalega gledat, pa futrat….pa kup cunj me čaka………ampak ej……za forum………si bom pa tudi vzela čas…….pa za kakšno HOT debato………….kaj praviš?

Za forum si je treba veeeeeeeeeeeeeeeedno vzet cajt … tudi takrat ko ga ni … :)))) ;)))) Vse drugo lahko počaka … tudi ta malček … :))))))

A te je kej pogrešal včeri?

Lp, Bgv

Že ko sem se pripeljala na dvorišče…(potem so mi naše to pravile)…so mu začele govorit…”Zdej je prišla mama, veš”…in ko sem prijela za kljuko vrat se je tako obračal in poskakoval v naročju in kar očke so se mu zasvetile, ko me je videl…….

:))))))) Zlaaaaaaaaaati … :))))))))) Pa je bil priden? Ni nič jokcal, ko te ni bilo?

Lp, Bgv

So rekle, da je bil kar priden ja………….

sam ga more neki vseeno matrat….a so zobki al kaj….pride tak malo tečen… sej pol ko odspi pol urce….je takoj vse v redu….sam….uf….

Počasi bodo začeli zobki, ja … :))) Takrat vidiš ne bo nič spanja … :)))

Eh … sej bo. Tašča mi je pravila kako moj Miško prvih 6 mesecev ni nič spal in stalno samo jokal … potem pa, ko je enkrat zrasel prvi zobek je ratal takooooo priden … :))))

Vse gre mimo … :))) … najhujše šele pride, ko ratajo mal večji pa bomo drgetale doma kje se potikajo zvečer … :)))) ;)))

Lp, Bgv

heheh………takrat boš imela že tri….hihihihi

leta letijo - iščem stevardeso.....

Popravek … DVA!!!!!!!!!!!!!!!! (pa kdo jih bo prenašal tri?) :))) ;)))

Lp, Bgv

heheheh….lubček je no 3

hihihihiihihihi

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ma kaki lupček neki … :))))) … Še moža nimam … :)))) ;))))

Lp, Bgv

Hehe, pa bi zokne obule in jopice s sabo vzele ;). A ste se res na naše peteline zanaše? 😉 :))

No, me veseli, da ste se imeli fajn – pa upam, da se nam bo kdaj uspelo tudi v večjem številu zbrat :).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

New Report

Close