Alora…
Ja ja … vaju že vidim s Saškotom kako bi oprezala za migetajočimi ritami v tangicah … :)))))))))))))))))))))) ;))))
Prmejduš da si bom tut jst nabavla ene une bele prozorne poletne hlače … :)))) (ja no … ko pridem spet na svoje … ker zdej ne vem kdo bi oprezal za mojo ritjo) :))))))))))))))))
Lp, Bgv
se mi zdi, da je forum danes kar malo oživel…po včerajšnjem srečanju…in očitno bo danes še pestro….pa čeprav imam jaz tisoč in en opravek…moram v mesto….trenutno spet pečem (pomisli….za taščo)…pa še tamalega gledat, pa futrat….pa kup cunj me čaka………ampak ej……za forum………si bom pa tudi vzela čas…….pa za kakšno HOT debato………….kaj praviš?
Počasi bodo začeli zobki, ja … :))) Takrat vidiš ne bo nič spanja … :)))
Eh … sej bo. Tašča mi je pravila kako moj Miško prvih 6 mesecev ni nič spal in stalno samo jokal … potem pa, ko je enkrat zrasel prvi zobek je ratal takooooo priden … :))))
Vse gre mimo … :))) … najhujše šele pride, ko ratajo mal večji pa bomo drgetale doma kje se potikajo zvečer … :)))) ;)))
Lp, Bgv
Hehe, pa bi zokne obule in jopice s sabo vzele ;). A ste se res na naše peteline zanaše? 😉 :))
No, me veseli, da ste se imeli fajn – pa upam, da se nam bo kdaj uspelo tudi v večjem številu zbrat :).