Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek alpina Žiri

alpina Žiri

Šla bi v industrijsko prodajalno Alpine. Me zanima, če je kdo bil in kakšne imate izkušnje. Je izbira malo večja, ali pač enako. Kupujem namreč vedno v Alpini vendar imajo samo eno ali dve številki od določenega modela v trgovini. Včeraj sem si ogledala dvoje pa ni bilo št. zame (39) vem da je dokaj pogosta pa vseeno.

Pa saj številke, modele in njihovo zalogo po trgovinah lahko preveriš kar po netu! Jaz vedno tako delam. Mi tudi sede Alpina.

Ne vem, kako daleč od Žiri si.

V naši prodajalni pogledajo na računalnik, kje imajo številko in jo naročijo. Naslednji dan jo že imajo.
Lahko pa tudi vidi, katere imajo v ind prodajalni, pa greš lahko tja, ampak ne vidim potrebe.

nima istih modelov kot običajna alpinina trgovina. notri so bolj tisti ostanki iz prejšnjih sezon. pa kaki vzorčni modeli

Še nekaj let nazaj sem v Alpini nakupila skoraj vso obutev, od sandal do salonarjev, škornjev in gojzarjev. Tudi zato, ker nosim št. 35 in to sem v Alpini zmeraj dobila, skoraj vsak model je bil v tej številki. Vsi čevlji so mi bili kot uliti in tudi modele so imeli zelo všečne (vsaj zame).
Zadnji dve leti 35 številke skoraj nikjer ni dobiti, sem gledala na spletni strani in modele, ki so bili meni všeč, so imeli npr. v Ljutomeru, Lendavi… (sem pa iz Lj.). Se mi ne da ukvarjat s tem, da bi jih v štacuni naročali pa da bi še enkrat hodila tja… Pa tudi redki modeli so mi všeč, se mi zdi, da so ostali malce zadaj, kar se tega tiče.

saj, ko sem preverjala po spletu je zaloga ali nekje na drugem koncu slo ali v Žireh, kjer, kakor sem ugotovila je več trg. V trgovini mi jih naročijo, ampak sem tako smotana , da če mi jih naročijo se počutim obvezno, da jih vzamem tudi, če mi niso….

dane sem res dobre volje in prijazen.
pa daj ti meni povedi, kake čevlje ti kopuješ. kva tolk kompliciraš? al bi rada poudarila da nimas izbire pa da si zelis slovensko kupovat?
imaš nemške firme ki so veli kbolj kakovostne, če pa že hočeš kvalitetn čevelj sicer ne vem za kaksen namen pa idi pogledat pri ecotu.v evroparku recimo. tuki imajo kakovostne cevlje.
ti si tako kto oni ko je zadnjic neki kupoval pa niso imeli ferarrija. ja če pa smo štajerci narod porschejev. pa kaj folku ni jasno? če nimas servisa, nimas vremena ne cest.

New Report

Close