Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Alples postelja z dvižnim dnom škripa – pomoč?

Alples postelja z dvižnim dnom škripa – pomoč?

Za otroka smo kupili Alplesove postelje, takšne z dvižnimi letvicami – dvigneš jih in spodaj je prostor za odlaganje stvari. Zelo praktično, postelji zelo lepi…. Le en problem – ko se kateri od njih v postelji premakne, vse škripa. Dejansko škripa. Sploh ne vem kaj naj naredim … sem premišljevala, če bi te dvižne letvice odšraufala in kupila navadne letvice….. Ima ali pa je imel kdo podoben problem, kakšna ideja in rešitev?

Da niste kupili te postelje na puf?

Včasih so rekli, kadar čevelj škriplje, da še ni plačan. 😀

QBR – ha ha ha…ne, nismo, je bila kar “skeširana”, tako da to ne bo rešitev:)

Eeemmmm, a u Alples si kaj vprašala???

============================================= "Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen." Mati Terezija

Uh mi je kr lažje,….naša tud škripa,pa sem do tega trenutka krivila to,da je postelja tik ob omari katera deli sobo na polovico,sedaj pa vidim,da le ni to krivo,….pa je nam tud moteče,ker ko se hčera obrača je to škripanje grozno,…..rešitve še nisem našla,žal…..

Kolikor je meni znano, Alplesovo pohištvo postavijo njihovi pooblaščeni monterji. Kaj ko bi najprej pri njih povprašala?
Sicer pa, če sami niste neki tehnični tipi, se obrnite na kakšnega mojstra. V parih minutah bo uglasil ta nesrečni špampet.

QBR ti si car….Klicala sem v Alples in poslali mi bojo monterja, ki bo zadevo pogledal. Hvala za nasvet! lp

zahtevaj probo

Ne me strašit. V tem mesecu jo dobim. Je že naročena. Hvala za opozorilo, na kaj moram biti pozorna.

Imam verjetno enako posteljo, imam spalnico Samba, postelja ima dvižno dno in je škipala 1. dan in bi še dlje če ne bi rešil problema 🙂 Razrezal sem eno staro brisačo in trakove nalepil na tiste lesene nosilce na katere nalega kovinsko ogrodje letvenega dna. To je to.

LP Boris

New Report

Close