ALT!!!!!!!!!!!
Ola
Ne še, ampak bom jaz kmali. To je za popizdit. Ej, kot da bi vsi vedeli da je jutri načeloma moj zadnji dan. Ko nekaj naredim pride nekaj drugegam ko to nardim je tukaj že tretja stvar. Pizda a so čist prfuknjeni? Pun ku….
Sorry, mal sem popizdu. Že cel dan vas po malo gčledam kaj si dopisujete, pa nisem imel časa tuda za pol cigareta.
Samo pazit mora , da je ne bodo samo posredi pobrili – to so namreč ušpičili meni , ko sem šla prvič rodit :)))
… drugič sem pa kar sama doma opravila , kar je treba :)))
Alt – dobro se drži , če greš zraven , pa aparat nesi s sabo – je potem čez par let res lepo pogledat tiste prve fotografije utrujene , srečne mamice , malčka in ponosnega očita :)))
niki
Hehe , ma ja no , so bile ene babice s prav satanskim smislom za humor – gospa , bomo mal pobrili , da se ne bo zadevalo – pa so babe pasje naredile cesto po sredi navpično navzdol (a zdaj zastopiš ?), na obeh straneh so pa pustile čespuljo … si lahko predstavljaš , kaka sem zgledala … ma saj takrat itak ni bilo za se kazat ;)))
Če boš pozabil samo aparat , bo še v redu !
No , ko sem pa šla drugič rodit , se je moj tast (ki je dohtar tam v bolnici) ponudil , da mene in malo odpelje domov … pa sem ga čakala , čakala , čakala …. na hodniku , s prtljago in malčico v naročju … sestre pa – ja gospa , kaj pa vi čakate – ma kaj čakam … DA ME KDO ODPELJE DOMOV , MATER …kaj , pozabil je name in se po koncu službe lepo odpeljal …
Ma , je pa vseeno tale čas nekaj posebnega …ti kar malo zavidam