Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Alt…

Alt…

najprej me zdrmas z jumpajdijo..ko pa ti recem, da bom ob teb sam ce mi bos cajcija kuhal..pa rep med noge..ej..ej..ej..le cak se me!!!;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Tko kot sem spodaj napisal

Z bugi greš na kufe mene pa s čajčkom futraš?!?!?!

to pomen, da se bom sama cartala..da si bom sama cajcije kuhala..ne maram te ..tko;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ja, no sej ti ga bom skuhal. ampak BREZ CUKRA.

Joj, takega bi pa še jaz… A lahko kamiličnega?

Jutro, banda 😉 :))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Ja curc.

A zdej sem pa dežurni za čaj?????

OK kakšnega bi pa ti. Sonček se je odločila za žajbelj?

Dobro jutro

Kamiiiiiilice. Take bolj bouge, bolj redke. Pa brez sladkorja, bitte :)))).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Vaša želja moj ukaz.

kako si ustrezljiv….lepo…te bomo za svojga vzeli;))

Kako to misliš “za svojga”

kaj naj napisem za mojga…saj te ne bom..k se zdaj nimam caja..tko;))

Mmmmm… Moj je bil pa dober ;). Hvala ;). :)))))))))

Bom čist priden, in prinesel čajčka.

New Report

Close