Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Alti!

Alti!

vem, razumem.
Saj, zame pa tako veš…. torej so to le sanje….. da bi mi pa morda nekoč ratalo deklico prištimati – neee, to je pa utopija…. ziher bi bil fantek, čeprav jwe pa res, da je zdravje najpomembnejše…..

… je tako skrivnostna :)))

Ne , ne poznam .
Pa napiši kaj , no , saj že doooolgo čakam ;))

.. medve imava idealno povprečje ;)))

No , moj gospodar se tolaži tako , da vsem ponosnim očetom s sinovi razloži , da imajo samo NAJLEPŠI moški hčere , hehe …

… čestitke ob koncu šolskega leta !!!

Moja tavelika je prejšnji teden šla v Lj. na podelitev zlatega odlikovanja na državnem tekmovanju iz italijanskega jezika , na tamalo sem pa itak ponosna ko pav (že veste , zakaj – ker se kljub vsemu zeloooo izkazala v šoli :)))

… uh , kar je res – je res , mamice smo marsikdaj zaslužne za marsikak uspeh naših otrok !
BRAVO ME !!!

ej…sem ze prej rekla da smo same pametne kle…in se bolj pametne otroke imamo…pa naj se slisi se tko pavsko vse tole…ampak kar je res je res…pa ceprav marsikdo misli da smo ene trole…briga me…naj si speglarčki, ki samo špegajo tule mislijo kar hocejo…me ze vemo kako in kaj…briga me …čist vseen mi je…gre ena pesem…;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Žverči?
A ti gre mal na….khmm……vrabčje?
Cmoka frenda!
🙂
Sp

…. le zakaj?!
:-)))

Priznaj, da je lepo, ko veš, da nekje raste delček tebe….. aja, sem pozabila, ti boš pa ja že vnukece počasi pazil…. hihihihi….. kakorkoli že, tudi v njih bo del tebe…. :-)))))))

Cmoka nazaj, prijatelj, pa upam, da nisi preveč hud…. resnica boli….:-)))))))

sp…ne pozabi da ima tist repek depiliran…no urejen;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Pa mora biti moj repek depiliran, če mi ga pa tale fičfirič venomer puli….:-(((

Ti dam jaz fičfiriča vrabc!
Te v papigo pofarbam!
😉
Sp

papiga si že ti, saj se venomer ponavljaš, da boš spulil repek…. pa nimaš pojma, kakšne pisane barve so koroški vrabci, hehehehe.
So z vsemi žavbami namalani……:-)))

Ara!
😉
Sp

Ola

U pa res. Kakšne sem pa klatu.

Ne, ne ni to še od alkohola ampak se mi je mudil.

New Report

Close